A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink

2023. december 07., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.



 

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink - 1

 

 

A népszerű állatvédő szervezet évek óta igényes naptárral buzdítja a jóérzésű állatbarátokat az árva kutyák örökbefogadására. Fontos számukra, hogy a képeken, a maga területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, hiteles embereket mutassanak be, egy-egy kedves, keverék kutya társaságában. A jótékony célú naptár évente más-más gondolatra felfűzve készül el.

 

 

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink - 2

 

 

Az alapítvány célja, hogy a felvételekkel kedvet csináljon az önhibájukon kívül gazdátlan állatok örökbe fogadásához. A naptár eladásából származó bevételt, kizárólag és közvetlenül az árva állatok gyógyítására fordítják.

 

 

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink - 3

 

 

Idén – az Atlétikai VB évében - kiváló atlétáinkkal készül el 2024-es naptáruk, melyhez a Magyar Atlétikai Szövetség támogatását is megkapták. (Akik önzetlenül modellt állnak idei naptáruk lapjain: Kozák Luca, Kocsis Luca, Bánhidi-Farkas Petra, Klekner Hanga, Molnár Janka, Krizsán Xénia, Nemes Rita, Palkovics István, Bunduschu Patrik, Pap Márk, Helebrant Máté, Wahl Zoltán, és Molnár Attila)

 

A naptár képeit Hamarits Zsolt fotóművész készítette. A werk fotók: Zsiros Alíz munkái.

 

A naptár jótékony célú naptár december első napjaitól kapható. További információ az alapítvány honlapján.

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Rehabportál Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban Hírek - Címlapon
40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban
10 tünet, amit soha ne hagyj figyelmen kívül kutyádnál Hírek - Címlapon
10 tünet, amit soha ne hagyj figyelmen kívül kutyádnál