A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Amerika Kapitány él-hal a kutyákért, menhelyről fogadta örökbe kedvencét

2017. augusztus 14., 06:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Chris Evans vérbeli kutyabolond hírében áll. Imádott bulldogja elvesztése után hosszú idő kellett, mire egy négylábú újra utat talált szívéhez, Dodgerrel azonban minden pillanat örömteli élmény.



A Fantasztikus Négyes, a Bosszúállók és az Amerika Kapitány népszerű sztárja nemcsak a kasszasikerekben, hanem a való életben is felölti magára a hős szerepét. Szabadidejében gyakran látogat el gyermekkórházakba, hogy a kicsi betegek arcára csalhasson mosolyt, és ha ez még nem lenne elég rajongói szívének megdobogtatásához, van még egy jó hírünk: imádja a kutyákat!

 

Chris Evans színész és örökbefogadott kutyája, Dodger
Chris Evans színész és örökbefogadott kutyája, Dodger
Fotó: twitter.com/peachydodger

 

Legújabb filmje, a Gifted forgatásán a szerelem is rátalált, méghozzá egy gazdátlan négylábú képében. Több jelenet is egy menhelyen játszódik, s a kennelekben várakozó kutyák láttán gondolkodóba esett:

 

„Az egyik utolsó jelenetben egy ebtelepen forgattunk. Besétáltam és arra gondoltam, ezeket a színészebeket tényleg örökbe lehet fogadni? Jól sejtettem, így a sorok között fel-alá sétálgatva megakadt a szemem ezen a kutyán, akinek semmi keresnivalója sem volt ott. Magamhoz vettem, és annyira jó kutya! Imádja a kutyatársait, a gyerekeket, egy igazi szeretetbomba.”

 

Előző kedvencét nehéz szívvel engedte el 2013-ban, jó ideig nem állt készen egy új családtag érkezésére. East, a bulldog elvesztése mélyen érintette, évekig gyászolta őt. A mókás kinézetű, egy év körüli keverékben azonban volt valami, ami első pillantásra magával ragadta a színészt. Megérzései nem csaltak, tökéletesen passzolnak egymáshoz!

 

Chris Evans és előző kutyája, East
Chris Evans és előző kutyája, East
Fotó: lifewithdogs.tv

 

Minden szabad percét vele tölti, szinte mindent együtt csinálnak, legyen szó edzésről, pihenésről, játékról vagy egy kiadós sétáról a kutyaparkban:

 

„A közös játék is felér egy edzéssel, teljesen lefáraszt... Mindenre kapható! A kutyák csodálatos lények, a végtelenségig tudnék róluk beszélni. Vérbeli kutyarajongó vagyok!”

 

Amikor Chris egy jótékonysági kihíváshoz csatlakozott, Dodger Evans is kivette a részét a teendőkből. A poszttraumás stresszben szenvedő veteránok helyzetére és a köreikben oly gyakori öngyilkosság megelőzésére szerették volna felhívni a figyelmet – hála a kíváncsi négylábúnak, nagy sikert arattak. A fekvőtámaszok teljesítése közben letámadta a gazdit, és nem győzte agyonpuszilni.

Dodger mindig megtalálja a módját, hogy gazdija közelébe férkőzhessen:

 

„Van egy nagyszerű szokása, ha leülök a földre, rám mászik és elterül rajtam. Mintha én lennék a fotelje.”

 

A vidám pillanatok mellett nap, mint nap inspirációt nyer kedvence nyugodt jelleméből. A Twitteren tette közzé az alábbi felvételt, melyen a verandán ücsörgő Dodgert láthatjuk, ahogy egy madárral szemez:

 

„A kutyám egy tiszta, új lélek, aki nagy örömét leli a szeretet és az elfogadás szavakon túlmutató kapcsolatában, nagyjából bármivel.”

A sok-sok séta, önfeledt játék és rohangálás a kutyahaverokkal persze nyomot hagy Dodgeren, igen könnyen összemaszatolja a bundáját:

 

„Szeretem tisztán tartani, hetente kétszer is megfürdetem. Futkározás közben gyakran hempereg meg a sárban, én pedig szeretem, ha friss, illatos, tiszta kutyám van.”

 

A szépítkezés után természetesen együtt térnek nyugovóra, reggelente pedig gyakran ébred arra a színész, hogy kutyája a párnáján elterülve pislog rá álmosan. Kutyajó élete van, igaz?

Forrás: cuteness.com, lifewithdogs.tv, twitter.com/ChrisEvans/
Indexkép forrás: twitter.com/peachydodger
Cikk első megjelenése: 2017. június 15.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai
Nagy szeretettel gondozgatja a kiskutyákat, és még a tollas farkincáját is csóválja, annyira örül nekik!

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti
Milliók arcára csal mosolyt a kis bundás, pedig egykor reménytelenül várta a menhelyen, hogy felfigyeljenek rá.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Magyar sikerek az I. FMBB Mentőkutya Világbajnokságon Magyar sikerek az I. FMBB Mentőkutya Világbajnokságon
Nyolc kutya képviselte Magyarországot a belga juhászkutyák olaszországi versenyén.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Polgári kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorításáért - Írd alá Te is! - Frissítve! Hírek - Címlapon
Polgári kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorításáért - Írd alá Te is! - Frissítve!
"Megmentettem egy árva kutyát - ám  végül ő mentett meg engem" Hírek - Címlapon
"Megmentettem egy árva kutyát - ám végül ő mentett meg engem"