A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust

Polaris tulajdonosa úgy döntött, hogy egyedül folytatja útját, amikor a kutyus utazásával kapcsolatos papírmunkával nehézségek adódtak.


2023. január 04., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű




Ezek után a San Francisco SPCA állatjóléti szolgálat és a United Airlines légitársaság képviselői közös erővel igyekeztek az eb számára a legjobb otthont megtalálni.
Így talált egy igazán jófiú végül a legszeretőbb otthonra. A kölyköt, akit előző tulajdonosa egyszerűen a reptéren hagyott, William Dale pilóta és családja vette végül magához még pont karácsony előtt.



A kiskutya, aki a Polaris névre hallgat egy nemzetközi járaton érkezett a San Francisco-i Reptérre. Gazdája azonban úgy döntött, hogy nélküle folytatja útját, amikor szembesült a tovább utazással járó papírmunka nehézségeivel.

 

Polaris a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Polaris, a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Fotó: Twitter

 

„A United ügyfélszolgálata komoly kihívással nézett szembe, hogy Polaris biztonságban és egészségesen találhasson szerető, új otthonra” – nyilatkozta Lisa Feder, SF SPCA vezetője. „Mi pedig megtiszteltetésnek éreztük, hogy a légitársaság pont a mi szervezetünket kérte fel, hogy elősegítse az újra gazdásítást az örökbefogadásban szerzett ismereteink és szakértelmünk miatt” – tette még hozzá.

A United Airlines munkatársai azért dolgoztak, hogy biztosítsák a kiskutyának az Egyesült Államokba való belépéséhez szükséges követelményeket, beleértve a karanténidőszakot is.

 

Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Fotó: Twitter



„Attól a pillanattól fogva, hogy Polaris a mi felügyeletünk alatt landolt, az egész csapat egy emberként éjt nappallá téve gondoskodott róla, amíg meg nem kaptuk az engedélyt, hogy biztonságban az Egyesült Államokban maradhat” - jelentette ki Vincent Passapetume, a légitársaság vevőszolgálatának igazgatója. „Nagyszerű érzés látni, ahogy ez a történet körbe ért, és hogy Polaris-nak szerető otthona lesz Dale kapitánnyal és családjával – még éppen időben az ünnepekre.”

 

Az United Airlines légitársaság ráadásul $5,000 adománnyal is támogatta az állatvédő szervezet éves működését, hogy minél több beteg, sérült, otthontalan állatnak tudjanak segíteni.

 

 

Forrás: Forrás: The Guradian
Indexkép forrás: https://twitter.com/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján 4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján
Van pár dolog, ami miatt azokat a nőket is ünnepelhetnénk, akik egy, vagy több kutyusnak az „anyukája”. A gazdi szerep, ha nem is ugyanaz, nagyon hasonlít a szülői szerepre.

Tündéri videó: Minden évben bemutatja kutya barátjának kicsi gidáit a szarvas Tündéri videó: Minden évben bemutatja kutya barátjának kicsi gidáit a szarvas
A golden retriever lelkesen besegít a gidácskák gondozásába!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Brimo partysátor MOL Nyrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy Hírek - Címlapon
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy
Kutyás SUP-ozás? Így lehet! Hírek - Címlapon
Kutyás SUP-ozás? Így lehet!