A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Jön Budapest legnagyobb ingyenes kutyás rendezvénye!

2024. április 30., 15:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Fergeteges családi nap, ahol minden kutya, gazdi, de még a kutyátlan állatbarátok is számtalan izgalmas program közül válogathatnak: jön a Belvárosi Kutyafesztivál!



 

A belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényén családi programokkal hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására. A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várja az alapítvány, akiknek még nincsen házi kedvencük.

 

 

Belvárosi Kutyafesztivál - 2024.

 

 

Lesz ingyenes kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, kérhetünk tanácsot állatorvostól kedvencünk egészségével kapcsolatban. Izgalmas bemutatók is várják a kutyabarát látogatókat. Ezeken túl még fizioterápia bemutatók, kutya viselkedésterápiás tanácsadó, kutyabiléta gravírozás és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény, várja az érdeklődőket.

 

Kutya Sétáltató Nap keretében Kapás Bogi, Gelencsér Timi és Telegdy Ádám valamint az alapítvány önkéntesei segítségével bárki kipróbálhatja, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

 

 

Kutya Sétáltató Nap keretében Kapás Bogi, Gelencsér Timi és Telegdy Ádám segítségével lehet majd kipróbálni, milyen egy kutyus gazdája lenni
Kutya Sétáltató Nap keretében Kapás Bogi, Gelencsér Timi és Telegdy Ádám segítségével lehet majd kipróbálni, milyen egy kutyus gazdája lenni

 

 

Az esemény vendége lesz Lázár Chef is, aki Málna kutyáját korábban a Vigyél Haza Alapítványtól fogadta örökbe és azóta is segíti munkájukat. Most, első alkalommal kézműves kutya-ínyencségekkel készül Belvárosi Kutyafesztiválra, amiket a látogatók kutyái ingyenesen megkóstolhatnak délelőtt a helyszínen! A különleges kutya-gasztronómiai kaland előkészületeiről kisfilm is készült:

 

 

 

 

 

 

Az eseményre kitelepülő MOL sátorban ingyenes kutyachip leolvasóval is várják a gazdikat, ahol állatorvos segítségével egyeztethetik az adatokat a Magyar Állatorvosi Kamara nyilvántartásával, sőt még ingyenes bilétagravírozást is biztosítanak az első 60 felelős gazdinak. Érdemes korán érkezni, hiszen az első vendégeket a Fresh Corner finom reggelijével várják!

 

Szórakoztató zenei programokban sem lesz hiány: Kolompos Együttes délelőtt 11-kor, a 2023-as The Voice legjobb férfi hangja, Galambos Péter pedig délután 4-kor ad minikoncertet.

 

Az idén 16 éves Vigyél Haza Alapítvány külön szeretettel várja, azokat a családokat, akik közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.

 

Rendezvénnyel párhuzamosan, a Belvárosi Szabadidő Sportegyesület családi- és sportnapot tart, egész napos programokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást.

 

 


Belvárosi Kutyafesztivál

 

helyszín: Budapest V. Olimpia Park  

időpont: 2024 május 5. vasárnap 10-17 óra között

További részletekért keresd az esemény Facebook oldalát, ide kattintva!


 

 

Belvárosi Kutyafesztivál 2024

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash - Matthew Fournier

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szombaton rendezik meg a felelős állattartás napját a Rex Állatszigeten Szombaton rendezik meg a felelős állattartás napját a Rex Állatszigeten
A Rex Kutyaotthon Alapítvány szombaton rendezi meg a felelős állattartás napja elnevezésű rendezvényét a Rex Állatszigeten, ahol kutyabemutatókkal, lovas foglalkozásokkal, kincskereső játékokkal, interaktív élő állatos gyermekelőadással, postagalamb-bemutatóval és kézműves programokkal is várják az érdeklődőket.

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

Tűzijáték Augusztus 20-án - Mit tehetsz kutyád védelmében? Tűzijáték Augusztus 20-án - Mit tehetsz kutyád védelmében?
Évről-évre felmerül a kérdés, hogyan vigyázhatunk még jobban kedvencünk testi-lelki épségére ezen a napon. Következő tanácsainkkal ebben szeretnénk segíteni a kedves Olvasót.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MTI EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat Hírek - Címlapon
Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat
Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Hírek - Címlapon
Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit