A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Segíts, hogy segíthessünk - nyereményjáték a findlost24-el!

2016. január 09., 14:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A findlost24 és a kutyabarathelyek.hu nyereményjátékot hirdet! A játékkal segíthetsz az elveszett, elkóborolt kutyáknak hazatalálni!



Minden év december 31-én több száz kutya szökik el megszokott környezetéből, a biztonságot nyújtó család mellől. A nagy ijedtség és sokkos állapot eredményeképpen akár több tíz kilométerre is eltávolodhatnak otthonuktól, és egyedül nem találják a hazavezető utat.

Mi is szeretnénk segítséget nyújtani az elveszett, bajba jutott kutyáknak, hogy minél többen térhessenek vissza gazdájukhoz épségben, egészségesen. Ennek érdekében a findlost24 csapata és a kutyabarathelyek.hu közösen nyereményjátékot hirdet!

 

Segíts, hogy segíthessünk - nyereményjáték a findlost24-el
Segíts, hogy segíthessünk - nyereményjáték a findlost24-el
 

A nyereményjáték három legsikeresebb résztvevője kiválaszthat egy-egy állatvédő egyesületet, melyek számára a kutyabarathelyek.hu felajánl egy-egy elveszett, majd a kiválasztott egyesület által megtalált kutya oltási és chipezési költségét. 

  • 1. helyezett: A kiválasztott egyesület által talált kutya chipezésének, oltásának és ivartalanításának támogatása.
  • 2. helyezett: A kiválasztott egyesület által talált kutya chipezésének és oltásának  támogatása.
  • 3. helyezett: A kiválasztott egyesület által talált kutya chipezésének és oltásának  támogatása.

A díjakat Tornóczky Anita, a findlost24 tanácsadó testületi tagja és az Országos Állatvédőrség elnöke adja át az állatvédő egyesületek képviselőinek.

 

 

 

 

A játék menete:

 

Töltsd le a findlost24 mobil alkalmazást!

Első lépésként regisztrálj az alkalmazásban! Töltsd fel azoknak a kutyáknak az adatait, akikről tudomásod van, hogy elvesztek, elszöktek gazdájuktól. Ha pedig elkóborolt, a petárdáktól megrémült kutyát találtál, hasonlóképp tölts fel számára egy adatlapot, hogy a gazdája rátalálhasson!

 

A játék időtartama:

2015. január 1. - 2015. január 15.

 

 

A játékban állatvédő egyesületek, szervezetek is részt vehetnek! 

 

A legsikeresebbek által kiválasztott állatvédő egyesületeket bemutatjuk az oldalunkon, illetve azokat a kutyákat is, melyeknek segíthettünk a chipezésében és oltásában!

 

 


A findlost24 alkalmazásról és a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösségről az alábbi linkre kattintva tudhatsz meg többet: 
 

http://findlost24.org/elveszettkutya/


 


Cikk első megjelenése: 2016. január 02.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online MTI AEGON Magyarország Zrt. Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Íme Cziffra, a pécsiek cuki megmentője Hírek - Címlapon
Íme Cziffra, a pécsiek cuki megmentője
Kutyagyilkosság Budapesten: már közel 1 millió a nyomravezetőnek! Hírek - Címlapon
Kutyagyilkosság Budapesten: már közel 1 millió a nyomravezetőnek!