A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ünnepeld az Állatok Világnapját a Rex Állatszigeten!

2016. szeptember 27., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Rex Állatszigeten is gőzerővel készülnek az Állatok Világnapjára! Jó hangulat, koncertek, és sok-sok kutya vár minden állatbarátot!



Budapest egyik legnagyobb ingyenesen látogatható állat- és természetvédelmi élményparkja az év legjelentősebb rendezvényére készül az Állatok Világnapja alkalmából.  Október 1-jén számtalan program és az állatvilág több képviselője is várja majd az érdeklődőket a Rex Állatszigeten.

 

Az állatvédelem legfontosabb nemzetközi ünnepén, az Állatok Világnapján több millió állatvédő ünnepel világszerte. A cél az, hogy felhívják a figyelmet az összefogás és a felelős állattartás fontosságára.

 

A Rex Állatsziget különleges lakóival is találkozhattok
A Rex Állatsziget különleges lakóival is találkozhattok

 

A Rex Állatszigeten így október 1-jén minden az állatokról és a jó hangulatról szól majd. A szervezők úgy állították össze a programot, hogy a legkisebbektől egészen a felnőttekig mindenki jól érezze magát. Az újpesti Farkaserdőben elterülő gyönyörű 2 hektáros területen bemutatók, gyermekműsorok és koncertek várják az érdeklődőket. A jó hangulatra garancia többek között Kocsis Tibor koncertje és a DRuMSTeRS Dobos Együttes előadása.

 

Kicsik és nagyok is jól szórakozhatnak a rendezvényen
Kicsik és nagyok is jól szórakozhatnak a rendezvényen

 

A rendhagyó programok mellett az Állatsziget állandó elemei – úgy, mint a minifarm, az állat örökbeadó-központ vagy a Vadudvar - is nyitva állnak a látogatók előtt.

 


A program részleteit ide kattintva olvashatod!


 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit
A Bajba Jutott Állatokért Alapítvány negyedik alkalommal rendezte meg Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben elnevezésű jótékonysági eseményét. A rendezvény célja, hogy az eseményből befolyt összeggel a tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit támogassák. Az idei összeg, melyet a résztvevők segítségével gyűjtött az alapítvány, 150.000 Ft volt.

A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő
Óriási számú tacskó-gazdit, és állatbarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó a hétvégén Gödöllőre.

5 jel, hogy a kutyád néha még szeretteidnél is közelebb áll a szívedhez 5 jel, hogy a kutyád néha még szeretteidnél is közelebb áll a szívedhez
Társasága megnyugtat, felvidít és szebbé varázsolja életünket. Különleges kapcsolat fűz össze minket, mely lélektől-lélekig ér, és gyakran szorosabb, mint amit az emberek irányában érzünk.

Felejthetetlen élmény a kutyusoknak és gazdáiknak: így telt az Allee jótékony hétvégéje Felejthetetlen élmény a kutyusoknak és gazdáiknak: így telt az Allee jótékony hétvégéje
2021. június 12-13-án ismét a kutyusoké és a gazdiké volt a főszerep az Allee melletti Kőrösy sétányon: szombaton a legstílusosabb két- és négylábúakból álló vegyes párosok kerültek reflektorfénybe, vasárnap pedig vidám ügyességi versenyeken vehettek részt a vállalkozó kedvű kutyabarátok és kedvenceik.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Brimo partysátor Praktiker MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Elpusztult a világ egyik leghűségesebb kutyája Hírek - Címlapon
Elpusztult a világ egyik leghűségesebb kutyája
Ebzárlat 2016 őszén - az érintett települések listájával Hírek - Címlapon
Ebzárlat 2016 őszén - az érintett települések listájával