A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!

2024. február 12., 15:00


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!



 

A kutyabarát Mystery Hotel Budapest egyedi tematikával várja vendégeit, mely a luxus-varázslat-élmény hármasra épül.
A kutyabarát Mystery Hotel Budapest egyedi tematikával várja vendégeit, mely a luxus-varázslat-élmény hármasra épül

 

 

A Budapest VI. kerületében, a Podmaniczky és Vörösmarty utca sarkán található eklektikus épületet a Magyar Szabadkőművesek építtették a XIX. században. A szabadkőművesek életére a legendák és rejtélyek voltak jellemzők, ahogy a Mystery Hotel Budapestre is, emellett a misztikus témájú könyvek és filmek ihlették a belső kialakítást. A szálloda egyedi tematikával várja vendégeit, mely a luxus-varázslat-élmény hármasra épül. A város szívében, mégis elég távol a tömegtől és zajtól. Belvárosi lokáció, közel a tömegközlekedési csomópontokhoz.

 

 

A kutyabarát Mystery Hotel Budapest Sky Garden Rooftop Terasza különleges koktélokkal és bárételekkel várja vendégeit késő tavasztól ősz elejéig
A kutyabarát Mystery Hotel Budapest Sky Garden Rooftop Terasza különleges koktélokkal és bárételekkel várja vendégeit késő tavasztól ősz elejéig

 

 

A szálloda negyedik emeletén találjuk a lélegzetállító termet, a ‘The Great Hall’-t, mely a szálloda központja. Ahogy a szabadkőművesek idején, most is ez a szíve a szálloda életének. Itt reggelizhetünk 10:30-ig és délután 15:00-ig visszatérhetünk egy kellemes kávézásra, italra. 18:00 órától koktélokkal és vacsorával várjuk itt vendégeinket, egészen 23:00 óráig.

 

A város felett megbújó kert a különleges kikapcsolódás helye. A Sky Garden Rooftop Terasz különleges koktélokkal és bárételekkel várja vendégeit késő tavasztól ősz elejéig.

 

 

Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kutyáddal a lélegzetelállító Mystery Hotel Budapestben
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kutyáddal a lélegzetelállító Mystery Hotel Budapestben

 

 

A The Secret Garden Day Spa egyedülálló egész Európában. A gyönyörű eklektikus épület belső udvara egy igazi elvarázsolt barokk kert, ahol egy csodálatos szökőkút és hatalmas növények alatt pihenhetünk. The Secret Garden Day Spa-n belül található fitneszterem is a vendégek kényelmét szolgálja.

 

Számunkra nagyon fontos, hogy vendégeink nagyszerű emlékekkel térjenek haza szállodánkból, amelyből egy családtag sem maradhat ki, ezért mi négylábú kedvenceiket is sok szeretettel várjuk a Mystery Hotel Budapestben.

 

 

A kutyabarát Mystery Hotel Budapest nem csak a gazdi, hanem a kedvencek kényelméről is gondoskodik
A kutyabarát Mystery Hotel Budapest nem csak a gazdi, hanem a kedvencek kényelméről is gondoskodik

 

 

A kutyáknak tartózkodásuk alatt speciális fekhelyet, etető- és itatótálat biztosítunk, valamint elvihető meglepetés játékkal is kedveskedünk részükre. Ahhoz, hogy a gazdik és kisállataik számára is megkönnyítsük a pihenést, összeállítottunk egy speciális térképet, amely a szálloda környékén megtalálható parkokat, kutyafuttatókat, állatbarát éttermeket és kávézókat, kutyakozmetikákat, valamint a kisállat boltok listáját is tartalmazza.

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Rehabportál Irodakutya.com Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Hírek - Címlapon
Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
Színházban tanítják állatvédelemre a gyerekeket Hírek - Címlapon
Színházban tanítják állatvédelemre a gyerekeket