A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére

2024. május 17., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Kutyás kirándulás, romantikus séták, pihenés kedvenceddel egy kutyabarát szálláshelyen, vagy épp egy vacsora egy kutyabarát vendéglátóhelyen? Hoztunk néhány szuper ötletet a pünkösdi hosszú hétvégére!



Bár szeszélyes időt jósolnak a pünkösdi hosszú hétvégére, ez a kutyásoknak biztosan nem szegi kedvét – hisz nem vagyunk cukorból! Egy esőkabát, egy törölköző kedvencünknek és bele is vághatunk az élmények gyűjtésébe a hosszú hétvégén! Ajánlónkban ráadásul olyan lehetőséget is hoztunk, mely beltéri – így biztosan minden kutyabarát talál köztük kedvére valót!

 

Természetesen a lista nem teljes, néhány kedvencünket hoztuk el az ajánlónkban. További tippeket, úticélokat találhattok ide kattintva!

 

 

Kutyabarát pünkösdi ajánló

 

 

Kállay Gyűjtemény

 

A Kállay Gyűjtemény Nyíregyháza belvárosában, a Bessenyei téren található, mind az autósok, mind a tömegközlekedők által könnyen megközelíthető helyen. Az épület előtti park kedvelt kutyasétáltató hely. A helyszínen a parkolás a látogatóknak ingyenes. Kis- és nagytestű kutyával is látogatható a gyűjtemény.

 

 

 

Kisvasút Pihenő

 

Aki sokat jár a környéken és nem tudta volna, van egy állatbarát kávézó és bár a gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásánál, amit mindenképp érdemes kipróbálni, ha erre jártok. Erdő veszi körül a kávézót, így előtte a kutyát le tudjátok mozgatni. A közelben van ingyenes parkolási lehetőség, túraútvonalak és kirándulópontok találhatóak. Hatalmas terasszal, bányai speciality kávéval, csapolt sörrel, sug'art by Juhos Joci süteményeivel és forralt borral várnak mindenkit.

 

 

 

T-SUN Yacht Club

 

Egy exkluzív Tisza-parti helyiség, amely garantálja, hogy a hátad mögött felejted a zsúfolt és hangos város zaját. Ahol a madárcsicsergés és a Tisza folyásának együttes érzékelése épp olyan nyugtató élménnyel gazdagítja elmédet, mint amilyen csillapító hatással bírnak street food ételeik és koktéljaik. Céljuk, hogy egy olyan családias környezetet teremtsenek a természet közelségében, ahol a legkülönlegesebb módon élvezheted konyhájuk ízeit. Kis- és nagytestű kutyát is örömmel látnak.

 

 

Mesés környezetben található Balatonföldváron a Hotel Anna Villa
Mesés környezetben található Balatonföldváron a Hotel Anna Villa

 

 

Hotel Anna Villa

 

A Hotel Anna Villa Balatonföldvár szívében, közvetlenül a Balaton partján várja vendégeit. A lélegzetelállító környezetben található szálloda 25 szobával büszkélkedik, amiből mindegyik kutyabarát. Éttermükben a kutyusok is szívesen látott vendégek. Ajándék szobai bekészítést adnak: kisállat törölköző, tálka, kutyapiszok zacskó. Kutyás strand a szálloda közelében.

 

Ha vendégeik kerékpárral szeretnék a csodás balatoni tájat felfedezni, négylábú kedvenceik számára utánfutó kölcsönözhető. Wow, ezt érdemes kipróbálni. A déli part leghíresebb parti sétánya is itt található, ami 1200 méter hosszú, amit szabályszerűen ferdén nőtt platánok szegélyeznek.

 

 

 

Mirabella Camping

 

A Mirabella Camping  Zamárdi legnyugodtabb helyén, közvetlen vízparton található, a szántódi révtől 800 méterre. A kempingben nem csak lakókocsi- és sátorhelyek, hanem minden igényt kielégítő, teljeskörűen felszerelt mobilházak is vannak. A Mirabella Camping az összes szállástípusában szeretettel várja a házi kedvenceket, az új kutyás strand pedig a vendégei számára térítésmentesen vehető igénybe.

 

 

A Mirabella Campingben a kutyák számára is található kijelölt partszakasz!
A Mirabella Campingben a kutyák számára is található kijelölt partszakasz!

 

 

 

+1 tipp

 

Ideális az idő egy remek kertipartihoz! A szabadtéri sütögetés a tavasztól őszig tartó időszak egyik legjobb elfoglaltsága – összejönnek a barátok, vidám a hangulat, kutyáink is boldogan ugrándoznak körbe mindenkit. Ügyeljünk rá azonban, hogy a simogatásokon kívül mást ne gyűjtsenek be: a fűszeres ételek bizony nem nekik való! Hívjuk fel vendégeink figyelmét arra, hogy kutyánk számára nincs nasi az asztalról!

 

Alábbi írásainkban bővebben olvashatsz a témáról:

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: Unsplash - Sam McNamara

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyabarát álompihenés a Balaton-parton Kutyabarát álompihenés a Balaton-parton
Füge, az ifjú vizsla küldött nekünk élménybeszámolót egy kalandos kutyabarát pihenésről – fogadjátok szeretettel élményeit elsőkézből… vagyis elsőMancsból!

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Beagle Club Online Hírstart Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyák már családtagok, nem háziállatok – de mit esznek és mennyiért? Felmérés készült a hazai kutyatartási szokásokról Hírek - Címlapon
A kutyák már családtagok, nem háziállatok – de mit esznek és mennyiért? Felmérés készült a hazai kutyatartási szokásokról
Első alkalommal lett keverék kutya agility-győztes a Westminster Kutyakiállításon Hírek - Címlapon
Első alkalommal lett keverék kutya agility-győztes a Westminster Kutyakiállításon