A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu


Aegon Biztosítás

Gondoskodj kedvencedről felelősségteljesen Aegon kisállat-biztosítással!

Bizonyára Te is tudod, hogy a kisállatoknak az emberekkel ellentétben nincs társadalombiztosításuk, így ha megbetegszenek vagy baleset éri őket és állatorvosi kezelést kell igénybe venni, az a gazdi pénztárcáját terheli. Mindannyian tudjuk, milyen torokszorító érzés, ha kis kedvencünk bajban van, ilyenkor mindent megtennénk, hogy fájdalmukat enyhíteni tudjuk, de sok esetben mérlegelni kényszerülünk a jelentős kezelési költségek miatt. Az Aegon Biztosítónál elérhető kisállat-biztosítás segít az ilyenkor felmerülő költségek enyhítésében, így legalább az anyagiak miatt nem kell aggódnod.

Mire jó a kisállat-biztosítás?

A kisállat-biztosítás célja, egy hirtelen adódó baleset vagy betegség esetén az állatorvosi kezelési költségek térítése, így segít, hogy váratlan helyzetben ne kelljen fájdalmas döntést hoznod, ne az anyagi körülményeiden múljon kedvenced felépülése!

A szerződést a 6 hónapnál idősebb, de 7 évesnél fiatalabb egészséges kutyára vagy macskára lehet megkötni a további biztosítási feltételek szerint, és a szabad orvosválasztás miatt, Te döntöd el, hogy melyik orvossal kezelteted kedvencedet.

Az Aegon kisállat- biztosításban három különböző csomag is kialakításra került, eltérő árral és szolgáltatással, hogy mindenki az igényeinek és pénztárcájának megfelelően tudjon választani.

Számold ki te is kedvenced biztosítási díját!

Érdekel a kisállat-biztosítás

A tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, mielőtt megkötnéd a szerződést kutyádra vagy macskádra, feltétlenül tájékozódj a biztosítási szabályzatban foglalt kötelezettségeidről, és a kizárásokról!

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube