A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Kutyatár

Drótszőrű magyar vizsla

Drótszőrű...

A drótszőrű magyar vizsla a XX. száza...

Mudi

Mudi

A XVIII-XIX. században magyarországi ...

Rövidszőrű magyar vizsla

Rövidszőrű...

Mindenes vadászkutya, amelyet elsősor...

Magyar agár

Magyar agár

A magyar agár ősi vadászkutya. Eredet...

További fajták


Rólunk

Schmidt Zsófia és Süti

Schmidt Zsófia


Schmidt Zsófia vagyok, a kutyabarathelyek.hu egyik alapítója. Hatalmas állatrajongó vagyok, legnagyobb szerelmeim a lovak és a kutyák – az ember igazán legjobb barátai. Az ő szeretetük tiszta és őszinte.

 

Hiszem, hogy a magyar gazdik is családtagként tekintenek négylábú társaikra, így –akárcsak külföldön – velük szeretnének útra kelni, legyen szó egy kirándulásról, nyaralásról, vagy csak egy kávézással egybekötött sétáról. A kutyabarathelyek.hu –t azért alakítottuk olyanná, amilyen, hogy a közös szeretetünket kifejezhessük, és segíthessünk a többi gazdinak abban, hogy még közelebb kerülhessenek egymáshoz kutyájukkal, még több időt tölthessenek együtt.

​Máté Krisztián

 

Egy tomboló nyári viharnak köszönhetem, hogy kutyás lettem, Füles egy ilyen napon tévedt be hozzám, és nem tágított mellőlem. Ennek már 10 éve, immáron családtagként tekünk rá, az idők folyamán a "család" két taggal bővült. Mindenhova viszem magammal őket így nekik köszönhető a kutyabarathelyek.hu gondolata.
 

Máté Krisztián vizsláival, Sárival és Fülessel

 

Bartha Zsófia és Bogár

Bartha Zsófia

A Szent István Egyetem Állattenyésztő mérnök szakán tanulok, később állatorvosi pályát tervezek. Mindig is „kutyássá” szerettem volna válni, ami végül 13 éves koromban valósulhatott meg. Gyönyörű csoki spánielem, Bogár vezetett be a kutyázás, majd az agility, és kiképzés világába. Ma már 6 éve a társam.
Általa juthattam el a kutyabarathelyek.hu oldalhoz is, ahol teljesen más hangon szólhatok az emberekhez, és ezreket mozdíthatok meg. Célom elérni, hogy kutyás, és kutyátlan, valamint kis- vagy nagytestű ebet preferáló boldogan megférjen együtt, tiszteletet, és megértést tanúsítva egymás iránt. Vágyom egy olyan világra, ahol minden kedvencként tartott kutya jól nevelt, a gazdik, és négylábúik is a legkisebb stressz nélkül élhetnek együtt. Ezt az üzenetet igyekszem továbbítani a cikkeimen keresztül is, és bízom benne, hogy minél több olvasónkhoz eljut!

Maurer Lilla

 

Társállataink, a kutyák mindig is meghatarozó szerepet töltöttek be életemben. Általuk olyan igazságokat ismertem fel, melyek a nehezségek idején is előrelenditenek.
 
 
 

Maurer Lilla és Milka

kutyabarathelyek.hu elkötelezett, lelkes és kreatív csapatának tagjaként hiszem, hogy kedvenceinknek helyük van mellettünk szabadidős tevékenységeink, így utazásaink soran is. Szerkesztői, újságirói és fordítói feladatokat látok el, tudásommal minőségi információk átadására törekszem. Szeretem a kihívásokat, folyamatosan új lehetőségek után kutatok, ahol széleskörű ismereteimet kamatoztathatom. Vonzanak az idegen nyelvek, az emberi es a kutyalélek tana, és természetesen minden, ami kedvenceinkkel kapcsolatos.
Mindennapi munkámban négylábú társam, mosolygós szeretetgombócom, Milka is segitségemre van.

Potor Eszti és Toto

Potor Eszter

 

Kisgyermekkoromtól kezdve kísér a kutyák iránti érzett szeretetem, de igazi kutyás életem első saját kutyám, Totó érkezésekor kezdődött 2010 decemberében, valamint 2013-ban folytatódott, amikor is önkéntes lettem a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnál.

Totóra természetesen családtagként tekintek, így mindenhova együtt megyünk, legyen szó nyaralásról, vendéglátóhelyekről vagy kirándulásról. Kedvencemmel gyakran járunk alapengedelmességi és ügyességi bemutatókra iskolákba, óvodákba, és terápiás jelleggel beteg gyerekekhez. Szeretném a fiatal generációnak átadni, hogy milyen is a felelős állattartás. Hiszek benne, hogy egyszer Magyarországon is utoléri az állattartási kultúra a nyugat-európai körülményeket.

 

Érdeklődési köröm széles, a kutyák sokszínű világán kívül közel áll hozzám a szervezés, a csapatmunka, a média világa, a karitatív és kreatív tevékenységek. Ötleteimet itt, a kutyabarathelyek.hu csapatában is igyekszem különleges és nem megszokott módon megvalósítani.         

 

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Kutyatár

Drótszőrű magyar vizsla

Drótszőrű...

A drótszőrű magyar vizsla a XX. száza...

Mudi

Mudi

A XVIII-XIX. században magyarországi ...

Rövidszőrű magyar vizsla

Rövidszőrű...

Mindenes vadászkutya, amelyet elsősor...

Magyar agár

Magyar agár

A magyar agár ősi vadászkutya. Eredet...

További fajták

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube