A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Az év emberének választották az állatvédők Joaquin Phoenix-et

2019. december 10., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Jokert alakító színész rengeteget tesz az állatok védelméért, amit a PETA állatvédői is elismernek: őt választották meg az év emberének 2019-ben!



Joaquin Phoenix nevének hallatán legtöbbünknek azonnal legutóbbi alakítása ugrik be. A Joker hatalmas siker lett világszerte, sorra dönti a rekordokat és zsebeli be a díjakat. Sokan azonban talán nem is tudják, hogy a tehetséges színész hatalmas állatbarát!

 

A színész már három éves kora óta vegán életmódot folytat, ami nem csak táplálkozásán mutatkozik meg: nem hord állati gyapjúból vagy bőrből készült ruhákat, kiegészítőket sem. Állandó támogatója az állatvédő szervezeteknek, a közelmúltban a PETA kampányaiban is feltűnt - például a vadállatokat is szerepeltető vándorcirkuszok elleni felhívásokban. Producere volt egy dokumentumfilmnek is, melyben állatjogi aktivistákat követnek és a vágóhidak embertelen, barbár világára is rámutatnak. Korábban egy hasonló, állatok jogairól szóló dokumentumfilmet is narrált.

 

 

Joaquin Phoenix nem csak táplálkozásában vegán: nem hord állati eredetű gyapjút és bőrt sem
Joaquin Phoenix nem csak táplálkozásában vegán: nem hord állati eredetű gyapjút és bőrt sem
Fotó: PETA

 

 

Nem csoda hát, hogy a PETA idén a színészt választotta az év emberének. 

 

“Büszkék vagyunk rá, hogy mi kezdhetjük a díjátadások idényét, és egy olyan embert díjazhatunk, aki olyan üzenetet terjeszt mindenki felé, hogy nem különbözünk mi emberek egy tyúktól vagy egy hörcsögtől, hisz mindannyian egyformán érzünk fájdalmat, félelmet és szeretetet is. - nyilatkozta a PETA.

 

“Nem akarok fájdalmat okozni egyetlen élő, érző lénynek sem. Nem akarom elrabolni tőlük a kicsinyeiket. Nem akarom, hogy bezárva legyenek és csak hízzanak azért, hogy majd le legyenek vágva. Abszurd és barbár dolog ez.” - idézi oldalán a PETA Joaquin Phoenix-et.

 

 

Joaquin Phoenix minden lehetőséget megragad, hogy szót emeljen az állatok jogaiért
Joaquin Phoenix minden lehetőséget megragad, hogy szót emeljen az állatok jogaiért
Fotó: PETA


 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón
Miss Ingrid, a fekete labrador csóválva vonult be a vörös szőnyegen gazdája mellett.

Lehet, hogy mégsem Bobi volt a világ legöregebb kutyája? Lehet, hogy mégsem Bobi volt a világ legöregebb kutyája?
A Guinness Világ Rekordok vizsgálatot indított az ügyben, egyúttal felfüggesztette a Világ Legidősebb Kutyája cím kiadását. Mi történhetett?

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Praktiker MOL Nyrt. EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ököllel verte a kutya fejét - eljárás indult a váci állatkínzó ellen Hírek - Címlapon
Ököllel verte a kutya fejét - eljárás indult a váci állatkínzó ellen
Megalakult a Magyar Állatvédők Szövetsége Hírek - Címlapon
Megalakult a Magyar Állatvédők Szövetsége