A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egyszerűen szeretjük a kutyákat és hiszünk abban, amit csinálunk – út egy apró üzlettől egy országos webáruházig

2020. március 03., 11:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Miért a Minőségi BARF? Talán az olvasó számára meghökkentőnek tűnik ez az egyszerű, de mégis tolakodó kérdés, pedig többször is láttuk, olvastuk a közösségi médiában, hogy szeretnének minél többen, minél többet megtudni erről a cégről. Ez nem véletlen, hiszen sikersztori az övék, nem is kétséges, talán ki lehet mondani, piacvezető termékkínálat tekintetében egész Közép-Kelet Európában. Kérdéseinket Kalas Évának, a cég ügyvezetőjének tettük fel.



 

-   Szerintem a bevezető mindent elárul. Mi ez az elképesztő dinamizmus, mi a siker titka és miért a Minőségi BARF Kft?

-   Sokoldalú a kérdés és ha nagyon röviden szeretnék válaszolni: miért vagyunk mi jobbak? Miért: mert fontos, amit csinálunk, mert ez az életünk, és mert a 12 év tenyésztői múlt is sok-sok tapasztalattal gazdagított. Nem utolsósorban van egy olyan csapatunk, amit ma Magyarországon kevesen mondhatnak magukénak. Nálunk a cégnél mindenki úgy érzi, ügyvezető, tulajdonos, hívjuk bárhogy. Egyszerűen szeretjük a négylábúakat, szeretjük az embereket és hiszünk abban, amit csinálunk, sőt a legjobban akarjuk csinálni.

 

 

Rendezvényeken nagyon népszerűek a termékek
Rendezvényeken nagyon népszerűek a termékek

 


-   Honnan indultatok?
-   15 négyzetméteres kis vidéki bolt, túrajáratok, napi 20 óra munka. Aztán mertünk mindig nagyot álmodni, nem gazdagodni, alkotni akartunk. Talán ennyi a siker titka. Nyilvánvalóan mindenki tudja, hogy a webshopok most kezdik fénykorukat élni. Sajnos kis hazánkban sokan úgy működhetnek, hogy nincs raktárkészletük és hangzatos reklámokkal próbálják a vevőket vásárlásra bírni, majd türelemre inteni, hogy megrendeltük az árut, meg hamarosan érkezik és mennyi mindent lehet hallani még. Magam is tapasztalom, hiszen aktív internetes vásárló vagyok. De ez akkor működik jól, ha van raktárkészlet, ha megrendelem az árut és megérkezik. Semmi csoda nincs ebben.

 

 

Hűtős autókkal szállítják házhoz a megrendelt termékeket
Hűtős autókkal szállítják házhoz a megrendelt termékeket

 

 

-   Beszéljünk konkrétumokról…
-   Valóban beszéljünk, az a segítség az Olvasónak. Első lépés, keresse fel a www.ebarf.hu oldalt. Második lépés: böngéssze végig a több mint 170 termékből álló kínálatot. Van csirkétől az egzotikus húsokig minden, zöldség, kiegészítők. Harmadik lépés, tegyük kosárba, amit választunk. Teljesen mindegy, ki BARF-ozik, ki nyersen etet. A kiváló minőségi húsok nem embernek, nem kutyának, macskának járnak, hanem mindenkinek jár a pénzéért. Mi ebben hiszünk. Ha megvan a kosár tartalma, ki kell választani a szállítási módot, hogy futárszolgálat, vagy saját autóinkkal történő kiszállítást kér, akár személyes átvételt, vagy túrajáratunkhoz csatlakozna, rengeteg a lehetőség. Elég, ha valakit érdekel, mik a lehetőségei, mert nincs olyan opció, amit nem kínáltunk fel. A kiszállítás időpontjáról 24 órán belül értesítés megy és általában 3 munkanapon belül le is szállítjuk az árut.

 

 

Folyamatos a termékfeltöltés
Folyamatos a termékfeltöltés

 

 

Útra készen a megrendelt áru
Útra készen a megrendelt áru

 


-   Mindenki maradéktalanul elégedett az áruval?
-   Hazudnék, ha azt mondanám igen. Vannak saját gyártású termékeink, azok minősége megkérdőjelezhetetlen, folyamatosan méretjük a Nébih laboratóriumában az értékeiket. Amikor részünkre más gyártósoron készül az áru, ott is körültekintőek vagyunk, de van, hogy becsúszik hiba. Nagyon sajnáljuk, de a saját embereinkért tudunk csak felelősséget vállalni, viszont abban biztos lehet minden nálunk vásárló, panasza nem marad szó nélkül és igyekszünk orvosolni az elő-elő forduló hibákat.

 

 

A legújabb termékek az ebarf webáruházban
A legújabb termékek az ebarf webáruházban

 

 

-   Ez jól hangzik, de az a hír is járja Rólatok, meglehetősen drágák vagytok.
-   Nos, ez nézőpont kérdése. Mihez képest vagyunk drágák? Tudni kell, hogy Mi nem a melléktermékből gyártunk árut, a minőségi alapanyagnak pedig ára van.  Több hűtős kocsink szállít, melyek egyben 24 órás assistance szolgáltatással működnek, ezzel biztosítjuk az ígért szállítási napon történő érkezést még műszaki hiba esetén is. Többszáz négyzetméteres fagyasztóházunk tudja a 170 terméket meghaladó készletet befogadni. Nem kívánjuk sem a Vevőt, sem Magunkat becsapni. A felsorolt infrastruktúra nagyon drága és ilyen termékárakkal lehet fenntartani a hosszútávú működést. 

 

 

A hűtős kocsi hűtési képessége
A hűtős kocsi hűtési képessége

 


-   Ez kétségtelenül korrekt és tényszerű válasz volt, mit mondanál zárszóként?
-   Nagyon egyszerű erre válaszolni: magam és munkatársaim nevében őszintén és tisztelettel köszönöm meg mindazt a bizalmat, hitet, amit kaptunk Vevőinktől. Köszönöm Kollégáimnak, hogy szabadidejük rovására is velünk voltak/vannak és hisznek bennünk. Sem a Vevők, sem a Kollégák nélkül nem tartanánk itt. Így a köszönet nekik jár itt és most! Köszönjük!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kiskutyák nyersetetése - aggályok, félelmek, megoldások Kiskutyák nyersetetése - aggályok, félelmek, megoldások
Azt már lehet tudni, hogy egyre népszerűbb a nyers hússal történő etetés a négylábúak gazdáinak körében. Ez nem meglepő, hiszen élettani előnyei egyre inkább megmutatkoznak. Magyarországon sem újkeletű dologról van szó, csak az utóbbi időben terjedt el látványosan. Azonban sok kiskutyás gazdi pont azért nem áll át, mert a túl nagy adagokat lehet venni csomagban és bonyolult ezáltal az adagolás. Nézzük néhány megoldást, hogyan lehet megkönnyíteni a kiskedvencünk érdekében ezt a helyzetet.

Karácsonyi rohanás - ajándékötletek kutyáknak Karácsonyi rohanás - ajándékötletek kutyáknak
A karácsony a szeretet ünnepe, hangzik el az ismert mondat. Ez természetesen így van, de valljuk be, ki ne hagyta volna legvégére szeretett négylábúját, még akkor is, ha a mindennapokban a szívében első helyen szerepel a kiskedvenc. Nincs ezzel semmi baj, nézzünk néhány ötletet az utolsó pillanatokra a nyers étrenden élő kutyusoknak!

A nyersen etetés alapszabályai A nyersen etetés alapszabályai
Sokakban merülhet fel az a kérdés, hogy vajon, amikor nyersen adunk ételt kedvencünknek, kitesszük-e a legnagyobb jószándékunk mellett is veszélyforrásnak Őket. Nos, a válasz igen. Leginkább akkor, ha olyan fontos alapelveket nem tartunk be, amelyeket saját étkezésünk során is figyelembe veszünk. Cikkünkben sorba vesszük a leglényegesebb szabályokat.

Húst házhoz, az ünnepek előtt Húst házhoz, az ünnepek előtt
Ahogy az a híradásokból mindig hallható, bizony a webáruházból rendelők jóval korábban kell gondolkodjanak, ha bizonyosan meg akarják kapni a rendelt terméket otthonukba. De vajon mi a helyzet, amikor kényes terméket, mondjuk húsárut rendelünk?

Nyers húst rendelni az interneten? Nem lehetetlen! Nyers húst rendelni az interneten? Nem lehetetlen!
Egyre többet fordulunk az internetes webáruházakhoz, ha valamire szükségünk van. Ruhák, a legkülönbözőbb eszközök, lakberendezési tárgyak vagy akár egyes élelmiszerek esetében is könnyebben tudunk vásárolni a neten: megspóroljuk az időt, az üzemanyagot, az idegeskedést, keresgélést.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Praktiker Hírstart MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyastrand nyílik Gödöllőn! Hírek - Címlapon
Kutyastrand nyílik Gödöllőn!
Kedvezmény a kutyabarát Hotel Sopronban kutyás szelfidért cserébe! Hírek - Címlapon
Kedvezmény a kutyabarát Hotel Sopronban kutyás szelfidért cserébe!