A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából

2024. July 12., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




„Olyan ez, mint egy valóra vált álom. Csak ülünk együtt, babusgatjuk és nézzük, ahogy édesen alszik.” - Megható videón a nagy találkozás!



 

Sok éve már, hogy Brittany Simpson utoljára láthatta kedvencét. A staffordshire terrier keveréket otthona előkertjéből lopták el – mire családja hazaért, a kutya szőrén-szálán eltűnt. Hónapokon át próbáltak a nyomára bukkanni, ám minden erőfeszítésük ellenére sem jártak sikerrel. Ruger ugyan rendelkezett mikrochippel, de sehova sem érkezett bejelentés talált kutyáról.

 

Teltek-múltak az évek, és szomorú szívvel bár, de Simpsonén lemondtak arról, hogy viszontlátják kedvencüket. Aztán egy szép napon Brittany éppen a Facebook-on keresgélt valamit, amikor a hírfolyamában váratlanul egy régi ismerős fényképe tűnt fel.

 

 

Besétált egy ház udvarába a rég elveszett kutya
Besétált egy ház udvarába a rég elveszett kutya
Fotó: Facebook/Rebecca Latimer

 

 

A fotóhoz mellékelt szövegben egy talált kutyáról írtak, aki hajszálpontosan úgy nézett ki, mint Ruger. Az elveszett-talált kutyák helyi fórumán lévő hirdetésből kiderült, hogy a kutya néhány órával azelőtt tévedt be egy udvarba, méghozzá elég pocsék állapotban. A megtaláló, Rebecca úgy gondolta, először megpróbálkozik az internettel, hátha valaki felismeri.

 

Így is lett! Brittany, az egykori gazdi szíve hangosat dobbant: tudta, hogy 7 éve elveszett kedvencét látja. Persze az évek során változott ő is, de szőrének színe és mintázata nagyon is ismerős volt, a tekintete pedig ugyanazé a kutyáé volt, akit valaha oly sokáig keresett a család.

 

 

Hét év után újra otthon a kutya, akit elloptak
Hét év után újra otthon a kutya, akit elloptak
Fotó: TheDodo/Brittany Simpson

 

„Szerintem ez az én kutyám” - írta hozzászólásában, melyhez egy fényképet is feltöltött. „Hét éve már, hogy nyoma veszett!”

 

A megtaláló, Rebecca elvitte a kutyát az állatorvoshoz, ahol a mikrochip alapján hamar igazolást nyert, hogy ő bizony Ruger! Gazdája repesett az örömtől, és azonnal odasietett, hogy oly sok idő után végre magához ölelhesse kedvencét.

 

 

 

 

Gyermekei még kicsik voltak, amikor Ruger eltűnt, és ők is fájó szívvel emlékeztek négylábú barátjukra. Bár már felnőttek, a nagyszerű hír hallatán majd kiugrottak a bőrükből ők is. Hát még az öregecske kutyus! Hogy az évek során merre járt és mi történt vele, talán sohasem fog kiderülni, de bőrbetegsége alapján nem sok törődést kaphatott. Mostantól azonban családja mindent megtesz azért, hogy kárpótolja Rugert az elvesztegetett évekért – szeretni fogják, amíg csak él.

 

„Olyan ez, mint egy valóra vált álom. Csak ülünk együtt, babusgatjuk és nézzük, ahogy édesen alszik” - mesélte mosolyogva gazdija.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TheDodo/Brittany Simpson
Fordította: TheDodo

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava
Barátságuk már több, mint három éve töretlen. Szívmelengető videók!

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Elvesztette tojásait a tyúkanyó, így hát örökbefogadott 10 kölyökkutyát Elvesztette tojásait a tyúkanyó, így hát örökbefogadott 10 kölyökkutyát
Megható barátság szövődött egy mamakutya és egy tyúkanyó között. Szívmelengető videó!

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Hírstart Praktiker Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Még több veszteség a mentőkutyásoknál – Rafi és Zulu is átkelt a szivárványhídon Hírek - Címlapon
Még több veszteség a mentőkutyásoknál – Rafi és Zulu is átkelt a szivárványhídon
Horvátországban több mint tízezer háziállatot hagynak magára évente Hírek - Címlapon
Horvátországban több mint tízezer háziállatot hagynak magára évente