A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kiállítás, ami kutyáknak készült? Már ilyen is van.

2016. augusztus 16., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Őrült, vagy zseniális ötlet? Nem tudjuk eldönteni. Mindenesetre Londonban kutyák számára fog kiállítás nyílni.A kifejezetten kutyák számára szervezett kiállítást egy londoni kortárs művész, Dominic Wilcox álmodta meg. A kiállítótér leginkább egy hatalmas kutya-játszótérhez lesz hasonló. Az installációkat kutyáink kedvenc tevékenységei ihlették.

 

Lesz egy autó-szimulátor, mely azt az élményt valósítja meg a kiállításon, mint amikor kutyánk kihajol az autó ablakán és beleszimatol a levegőbe: érezheti a szelet, a különböző szagokat, melyek utazás közben a körülötte lévő területen fellelhetők. De lesznek locsolók is, olyanok, mint amilyenekkel a kertben találkozhatnak: ezekkel játszhatnak is. Továbbá nagy labdákkal is találkozhatnak a négylábúak, de a művész még olyan festményeket, videókat is kitalált, melyek a kutyák által érzékelt színspektrumokkal készültek.  

 

Kiállítás kutyáknak
Kiállítás kutyáknak
Fotó: standard.co.uk

 

Nem mindennapi kiállítási élményt szerezhetnek a kutyák, igaz? De vajon ők mennyire értékelik majd mindezt? A kiállítás azért jött létre elsősorban, hogy ily módon felhívják a gazdák figyelmét a kutya mozgatásának, fizikai és mentális fárasztásának, és a vele való játék fontosságára. Hiszen mindezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy kedvencük igazán egészséges és boldog legyen. (Az már egy más kérdés, hogy hova tartunk, ha ilyen módszerek szükségesek ahhoz, hogy ezek fontosságát tudatosítsuk a gazdákban… - a szerk.) 

 

 

Forrás: standard.co.uk
Indexkép forrás: standard.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy ritka terrierfajta lett Amerika legszebb kutyája 2023-ban Egy ritka terrierfajta lett Amerika legszebb kutyája 2023-ban
Stache, a selymes bundájú szakállas eb büszkén pózolt a kamerák előtt hálaadás napján.

Királyi előtagot kap a Kennel Club megalakulásának 150 évfordulója alkalmából Királyi előtagot kap a Kennel Club megalakulásának 150 évfordulója alkalmából
A Kennel Club örömmel jelentette be, hogy fennállásának 150. évfordulója alkalmából megkapja a királyi előtagot. Ettől kezdve a szervezet neve Királyi Kennel Club.

Kutyakennel – isteni találmány vagy ördögi eszköz? Kutyakennel – isteni találmány vagy ördögi eszköz?
Az alapvető probléma szerintem ott van, hogy mi humanoidok emberként gondolkozunk. Nekünk persze gondot jelentene, ha egy relatív picike helyre bezárva kellene órákat eltöltenünk. Bár ezt is inkább úgy gondolom, hogy a hozzáállásunkon múlik az egész.

Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője
Párizs külvárosában nem mindennapi helyre bukkanhatunk: itt található a világ egyik legöregebb kisállattemetője. Nagysága és egykori fénye mára már megkopott, mégis érdemes ezt a különleges helyet felfedezni.

15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador 15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador
Szokatlan pótpapára leltek a pelyhesek, miután magukra maradtak egy középkori várkastély udvarán. Szívmelengető fotók!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vujity Tvrtko az állatvédelmi törvények szigorításáért kampányol Hírek - Címlapon
Vujity Tvrtko az állatvédelmi törvények szigorításáért kampányol
Amerikai olimpikonok segítenek gazdit találni a menhelyi kutyáknak Hírek - Címlapon
Amerikai olimpikonok segítenek gazdit találni a menhelyi kutyáknak