A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új fesztivál Budapesten - Segíts kutyákon, miközben szórakozol!

2018. július 16., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Jótékonysági kutyafesztivált rendeznek július 21-én a budapesti Bókay-kertben, ahol az állatvédelem és a felelős állattartás fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a szervezők.



A szakmai előadások és bemutatók mellett könnyűzenei koncertek és játékok is várják a kutyabarát közönséget a DogMopolitan elnevezésű programon - közölték a szervezők.

 

A Rex Kutyás Egyesület segítségével tanácsot kaphatnak a résztvevők arra, hogyan készüljenek egy új kiskutya érkezésére, valamint az első időkhöz is hasznos tanácsokkal látják el a gazdákat. Lesz szó a szobatisztaságra nevelésről, beilleszkedésről és a szeparációs szorongás megelőzéséről is.

 

Vizslákat is támogathatsz a kutyás fesztiválon
Vizslákat is támogathatsz a kutyás fesztiválon

 

A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum munkatársai az egyik legveszélyesebb, parazita által terjesztett betegségről, a szívférgességről, valamint az ez elleni védekezési és kezelési lehetőségekről tartanak előadást, de az állatok helyes táplálásáról is lesz szó a kutyamasszázs és a hidroterápia jótékony hatásai mellett.

A Pestlőrinci Kutyaiskola a kutyatámadás kiváltó okait részletezi majd, valamint beszélnek szakértők a segítő kutyák jótékony hatásairól, valamint az állatok elvesztése miatti gyászról is.

 

Az előadásokat és bemutatókat kirakodóvásár kíséri, ahol a kutyás termékek mellett számos fajtamentő és állatvédő egyesülettel is meg lehet majd ismerkedni.

A fesztivál szervezőinek célja, hogy minden évben egy kisebb, rászoruló menhelyet támogassanak, így az első évi gyűjtéssel az EbÁrvaház menhely munkáját szeretnék segíteni.

 

A kutyás programok mellett a gyerekeket a Grimm-Busz színház előadása is várja, a színpadon pedig fellép Vastag Csaba, a Happy Gang, a Kiscipő zenekar és a Kozmix is.

 

 

 


I. DogMopolitan Jótékonysági Kutyafesztivál

 

MIKOR?
2018. július 21., szombat, 09:00 – 22:00

 

HOL?
Bókay-kert: 1181 Budapest, Szélmalom utca 33. (bejárat a Margó Tivadar utca felől)

 

JEGYEK
A támogatói jegyek ide kattintva vásárolhatók.  

 

RÉSZLETES PROGRAM
kattints ide!


 

 

 

Forrás: MTI
Cikk első megjelenése: 2018. július 12.

Témába vág

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője? Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője?
Különleges új szolgáltatást jelentett be a Netfone Telecom: új márkájuk segítségével az előfizetéseddel egy általad választott állatvédő szervezetet támogathatsz!

Két tonna tápot kaptak az árva állatok Két tonna tápot kaptak az árva állatok
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány első, civil állatvédőket támogató kampányában 2 tonna tápadomány talált gazdára - közölte az alapítvány az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta MOL Nyrt. Beagle Club Online Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hat katona életét mentette meg a kutya Hírek - Címlapon
Hat katona életét mentette meg a kutya
Átkelt a szivárványhídon a legcsúnyábbnak választott kutya Hírek - Címlapon
Átkelt a szivárványhídon a legcsúnyábbnak választott kutya