A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Instagram


Kutyás helyek - Barabás Étterem

Barabás Étterem

Barabás Étterem

Debrecen +36 (52) 502-231
Étterem

Sokoldalú étterem a belváros szívében. Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradicionális magyar konyha íz világának megőrzése, a kiváló minőségű magyar borok népszerűsítése és a minőségi, igényes kiszolgálás mellett mindig van helye az új ötleteknek.
Éttermünk 90 fő befogadására alkalmas.
Különtermeink 10, 18 és 30 férőhelyesek, így kiváló helyszín üzleti ebédek, vacsorák és családi események lebonyolítására.

További adatok

 • Település: Debrecen
 • Cím: Vár utca 11
 • Telefonszám: +36 (52) 502-231
 • E-mail:
 • Link: http://www.barabasetterem.hu
 • Facebook oldal: http://www.facebook.com/barabas.etterem
 • Kutya bevihető a vendéglátó egységbe: Kicsi: 35 cm-nél kisebb és / vagy 12 kg-nál kisebb kutyák Közepes: 40-55 cm marmagasság és / vagy 12-34 kg Nagy: 55 cm marmagasság és / vagy 35 kg-nál nagyobb kutyák
 • Kutya bevihető a kerthelységbe / teraszra:
 • Erzsébet kártya elfogadó hely: igen

Barabás Étterem

Sokoldalú étterem a belváros szívében

A Barabás Étterem nevéhez hosszú évek óta számos hagyományteremtő esemény és rendezvény kapcsolódik. Debrecenben mára elmaradhatatlan programmá vált a Pulykanapok, a Töltött Ételek Hétvégéje, a Márton nap,  de hónapról-hónapra nagy sikere van a Vacsoraszínháznak, a Borvacsorának vagy a Francia Estnek is. Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradicionális magyar konyha ízvilágának megőrzése, a kiváló minőségű magyar borok népszerűsítése és a minőségi, igényes kiszolgálás mellett mindig van helye az új ötleteknek.

A tradíciók megtartásán túl, a húsimádók mellett a zöldségimádók, a liszt a tej és a tojásra érzékenyek is választhatnak az étlapról. Azokra is gondolunk, akiknek nap közben nincs idejük kiszaladni ebédelni. Nekik házhoz szállítjuk napi menünket.

Vasárnaponként svédasztalos ebédet kínálunk,melynek alkalmával kétféle levesből, többféle főételből és cukrászaink házi süteményeiből korlátlanul fogyaszthatnak a vendégek  mindössze 2200 forintért.

Éttermünk 90  fő befogadására alkalmas, mely mellett három különterem is vendégeink rendelkezésére áll, ha meghitt családi vacsorát vagy ünnepséget szeretnének lebonyolítani.
A különtermek 10, 18 és 30 férőhelyesek, így kiválóan alkalmasak üzleti  ebédek, vacsorák, tárgyalások és sajtótájékoztatók sikeres lebonyolítására is.

Szakácsaink az ételek elkészítéséhez mesterséges adalékanyagot nem használnak.  Akik minket választanak nemcsak kiváló minőségű alapanyagokból készült ételeinket élvezhetik, de biztosak lehetnek abban, hogy minden igényükre odafigyelve várjuk őket vissza.

Parti Szervíz szolgáltatásunk keretén belül számos sikeres rendezvényt, bált, fogadást, garden-partyt ,esküvőt és fesztiválokat bonyolítottunk le. Vállaljuk ezen rendezvények  teljes körű szervezését, lebonyolítását nem csak  a városon belül, hanem Debrecen határain kívül is. Megrendelőink igénye szerint bárhová kitelepülünk és a kívánt helyen nyújtunk teljes körű szolgáltatást a programszervezéstől kezdve a technikai feltételek biztosításán át a vendéglátásig.

Nyitva tartás:

 • Hétfő: 11:00 - 22:00
 • Kedd: 11:00 - 22:00
 • Szerda: 11:00 - 22:00
 • Csütörtök: 11:00 - 22:00
 • Péntek: 11:00 - 22:00
 • Szombat: 11:00 - 24:00
 • Vasárnap: 12:00 - 17:00
Barabás Étterem Barabás Étterem Barabás Étterem Barabás Étterem

Térkép

[Térkép megtekintése nagy méretben]

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Instagram

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Irodakutya.com Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Praktiker Szombathely Kutyás helyek
Praktiker Szombathely
Borháló Körút Kutyás helyek
Borháló Körút