A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Instagram


Szolgáltatások - ÁlmosFelhő Kutyajólét

ÁlmosFelhő Kutyajólét

ÁlmosFelhő Kutyajólét

Budapest +36 (70) 675-0555
Kutyatréner

Kutyájának nevelés, szocializáció, viselkedés-korrekció. Kutyamasszázs. Profi sétáltatás (alkalmi és rendszeres). Futópados kimozgatás. Kutya-sitter szolgálat. Terápiás kutyák képzése, kutyás terápia. Oktatás.

További adatok

 • Település: Budapest
 • Telefonszám: +36 (70) 675-0555
 • E-mail:
 • Link: http://www.almosfelho.hu
 • Facebook oldal: https://www.facebook.com/almosfelho.kutyajolet/

 

Célunk az Ön Kutyájának jóléte!

 

Kutyusát tanítva segítünk Önnek: háznál, tömegközlekedési eszközökön, kisgyerek mellett, állatorvosnál, az utcán séta közben, futtatóban, pályaudvaron...ott, ahol szükséges.

 

Az ÁlmosFelhő Kutyajólét korszerű, minden esetben hitelesített szakmai ismeretekkel, évek gyakorlati tapasztalatán alapuló felkészültséggel várja Önt és Kutyatársát az alábbi területeken:

 • Kutyatársának szocializáció, engedelmes-képzés (alaptól a haladó szintig), félelmek oldása, kényszeresség megelőzése és csökkentése, nevelés és viselkedéskorrekció, segítség agressziós problémák esetén, trükkök tanulása, mozgásos játékok.
 • Önnek segítünk megérteni kutyusa viselkedését és testbeszédét, harmonikusabbá tenni a sétákat, megmutatjuk, hogyan ismerje fel idegen kutyák szándékát, így tudni fogja, mely kutyához és hogyan biztonságos közeledni, segítünk eligazodni a kutyanevelési módszerek útvesztőjében és együtt választjuk ki az Önök számára hatékonyat,megismertetjük a technikákkal, melyeket következetesen alkalmazva agresszió-mentes vezetőjévé válhat kutyájának.
 • Segítünk az Önhöz és életviteléhez illő kutyus kiválasztásában menhely és tenyésztő látogatásával, a kölykök speciális tesztekkel történő felmérésével, melyek előre jelezhetnek bizonyos viselkedésproblémákat, így mikro-gyakorlatokkal idejében megelőzhetjük azok jelentős részét. 
 • Rendszeres vagy alkalmi sétáltatás tanulással, játékos foglalkozással egybekötve. 
 • Kutyától való félelem csökkentésére, feloldására kidolgozott PROGRAM. Gyakorlati foglalkozások, ami után Ön írásos, fényképekkel és videókkal illusztrált elméleti anyagot kap kézhez, hogy otthonában is haladhasson félelme oldásában.
 • Új kutyusa családba illesztése.
 • Baba-kutya tréning kisgyermek születésekor, hogy biztonságban tudhassa babáját kutyája társaságában. Megmutatjuk, hogyan építheti fel bébijét vezetőként a  kutyus számára, mit érdemes szem előtt tartani, napi gyakorlattá tenni, hogy az Önök családjában ne történjen kutyatámadás. 
 • Idős kutyusának segítség - PROGRAM az időskori kognitív diszfunkciózavarral való együttélés könnyítésére, a tünetek kialakulásának megelőzésére, csökkentésére. Hogy kutyusa vidáman, elégedetten, farokcsóválós komfortos életet éljen nyugdíjas éveiben is.
 • Kinológiai felmérés kutyája idegtípusáról, motivációiról, karakterének felépüléséről. 
 • Futópados mozgatás, gumihúzás erős fizikumú kutyáknak. - Bővebb információ videóval itt.
 • Kutya-fitness, agility, treibball. - Bővebb információ itt.
 • Kutymasszázs - bővebb információ itt
 • Kutya-sitting. 

 

 

 

 

Célunk, hogy kutyusa egészséges, kiegyensúlyozott, kellemes élményekben gazdag, hosszú életet éljen - harmóniában Önnel. Hogyan? Közös élményekkel, közös nyelvet kialakítva, egymás testbeszédét és szükségleteit jól értve, tanulással és tanítással, szeretettel érdemes megadni kutyatársának azt, ami fajából és fajtájából, korából, egészségi állapotából és egyéniségéből eredően jár neki. Amikor pedig indokolt, szakemberhez fordulni tanácsért és segítségért. 

Mi ezt egyszerűen, érthetően tesszük. Végig segítve Önt. 

 

Küldetésünk a kutyajólét. Mi tudjuk, hogy Kutyatársunk jólétét nem csupán tanítása  jelenti. Vidámsága, önbecsülése, munkája, trükktára és napi feladata, mozgásos játékai, wellness masszázsa, futópados edzése, kutyabarátai, kirándulásai, időskori életminősége és komforja mind-mind ehhez tartozik. 

 

Célunk a kulturált kutyatartás iránti igény tudatosítása minél szélesebb körben. Hogy minél többen tudják: trénerhez fordulni nem csak a bajban szokás, hanem megelőzésképp is. Vagy ha négylábú barátunk lepnénk meg élményekkel teli, játékos hétköznapokkal.

 

Miért az ÁlmosFelhő Kutyajólét? Az alábbi képek biztosan meggyőznek! Kattints rájuk a nagyításért!
Miért az ÁlmosFelhő Kutyajólét? Az alábbi képek biztosan meggyőznek! Kattints rájuk a nagyításért!

 

 


További szemléletes videókért keresd fel az ÁlmosFelhő Kutyajólét YouTube csatornáját, mindennapi kalandjaikért pedig Instagram oldalát!


 

 

 

ÁlmosFelhő Kutyajólét ÁlmosFelhő Kutyajólét ÁlmosFelhő Kutyajólét ÁlmosFelhő Kutyajólét


Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Instagram

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart Brimo partysátor Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Fekete István Állatvédő Egyesület Szolgáltatások
Fekete István Állatvédő Egyesület
Főnix Állatmentő Alapítvány Szolgáltatások
Főnix Állatmentő Alapítvány