A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Kutyatár

Puli

Puli

Ázsiai eredetű magyar terelő pásztork...

Kuvasz

Kuvasz

Ősi magyar pásztorkutya. Elődei a hon...

Erdélyi kopó

Erdélyi kopó

Ősi magyar kutyafajta, amelyet a spec...

Pumi

Pumi

A XVII - XVIII. Században Magyarorszá...

További fajták


Kisállat bolt / Webshop - PettBull.com - Budapest

PettBull.com

PettBull.com

Budapest - Magyarország
Kisállat bolt / Webshop

A PettBull®funkcionális állateledelek azok a termékek, amikben semmi olyan nincs, amire nincs szükségük, vagy káros kedvenceinknek, de minden olyat tartalmaznak, amikre szükségük van! Ráadásul egészséget támogató hatásúak az egyedi receptúrákban lévő összetevőiknek köszönhetően!

További adatok

 • Település: Budapest
 • E-mail:
 • Link: http://pettbull.com/
 • Facebook oldal: https://www.facebook.com/PettBullCom/

A termékeinkről:

A PettBull® termékeknél kifejezetten a legjobb minőségű élelmiszeripari alapanyagokat, összetevőket használjuk. Csak gondosan válogatott emberi fogyasztásra alkalmas minőségi friss hús kerül a konzervekbe. A szuperprémium minőségű funkcionális állateledel magyar receptúra alapján Németországban készül.

Ideológiánk:

Több évtizedes állatgyógyászati, hobbiállat eledel fejlesztői és gyártástechnológiai, technikai tapasztalat eredményeként a legjobb, élettanilag a legmegfelelőbb teljes értékű, kiegészítő funkcionális állateledelek előállítása a célunk.

Korcsoportonként kifejleszteni és legyártani az emésztést legjobban kímélő, segítő és az élettani folyamatokat, immunitást támogató étrendeket az állatoknak.

A legújabb kutatási eredmények receptúráinkba szerkesztésével és a megfelelő technológia kialakításával elérni a minőséget, ízletességet megtartó gyártást, az optimális fogyasztási kedveltséget, aromákat nyerni a természetes alapanyagokból.

A tartós fogyasztás hatásaként biztosítani a társállatok számára a tökéletesebb emészthetőséget, fokozni a vitalitást, ellenállóképességet.

Különös gonddal figyeltünk az antiallergén táplálkozási lehetőség elérésére úgy, hogy az ízek ne vesszenek el a gazdaságosság elérése céljából.

Nem tartalmaz:

 • glutént,
 • génmanipulált fehérjét,
 • szóját,
 • cukrot,
 • mesterséges adalékot,
 • antioxidánst,
 • tartósítószert
 • és mesterséges színezéket!

Professzionális palettánk kínálatával állatorvos partnereinknek szeretnénk alternatívát kínálni a kisállatok napi tápláláshoz a speciális diétának is megfelelő termékeink segítségével.

Termékeink előnyei:

Korcsoportokra kialakított optimális napi étrendünk kémiai összetétele alapján biztosítja a vitamin, ásványi anyag, esszenciális zsírok, fehérjék, funkcionális aminosavak legoptimálisabb hasznosulását a szervezetben.

Nem tartalmaz: glutént, génmanipulált fehérjét, szóját, cukrot, mesterséges adalékot, antioxidánst, tartósítószert és színezéket!

Az egészséges életminőséghez élettanilag nélkülözhetetlen összes alkotót tartalmazza.

Szuperprémium funkcionális macskaeledeleink 100% friss húsból készülnek.

Szuperprémium funkcionális kutyaeledeleinket kíméletes főzéssel feltárt barna rizzsel kínáljuk, a könnyebb emésztés érdekében szintén 100%-ban friss húsokra alapozva.

Macskaeledeleink életkori kategóriájuknak és a FEIDIAF és NRC ajánlásának megfelelő adagokban taurint tartalmaznak, melyek pótolják a természetben fellelhető eledelekben nem biztosított aminosavakat. A Taurin elengedhetetlen a szív és a látás egészségének védelme érdekében, életfontosságú a macska számára és a súlyos klinikai tünetek előtt (retinadegeneráció, (vakság) cardyomyopathia, (szív megnagyobbodás), szaporodási zavarok) az immunrendszer már enyhe hiány esetén károsodna, meghiúsítva a vakcinázások eredményességét is.

Természetes húsrostokat tartalmaznak a megfelelő íz, aroma eléréséért, valamint az étrendi hatás legmagasabb minőségéért.

Minden termékünk testtömeg diétára szabott “ImmiVet Béta 1-3, 1-6 Glükán”-t tartalmaz. Saját etetési tapasztalataink bizonyították étvágy növelő hatását is.

Az “ImmiVet Béta 1-3, 1-6 Glükán”: “A szervezet természetes ellenálló képességének erősítésére, ezáltal a fertőző betegségek gyengítésére, kiegészítő kezelésére szolgál. Az immunrendszer természetes reakciókészségének fokozása által támogatja a védőoltások hatékonyságát. Alkalmazható továbbá az allergiás tünetek kiegészítő kezelésére, a fizikai aktivitás és a vitalitás fokozására, valamint daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére.” - az engedélyezési javallat szerint.

PettBull.com PettBull.com PettBull.com


Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Kutyatár

Puli

Puli

Ázsiai eredetű magyar terelő pásztork...

Kuvasz

Kuvasz

Ősi magyar pásztorkutya. Elődei a hon...

Erdélyi kopó

Erdélyi kopó

Ősi magyar kutyafajta, amelyet a spec...

Pumi

Pumi

A XVII - XVIII. Században Magyarorszá...

További fajták

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
ohmyDOG Szolgáltatások
ohmyDOG
Német Juhászkutya Fajtamentés Szolgáltatások
Német Juhászkutya Fajtamentés