A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

13 jel, hogy a legjobb kapcsolatot a kutyáddal ápolod

2020. december 13., 08:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Könnyű




Jobban szereted a csokinál, kávénál, a tengerpartnál, és a lustálkodásnál is. De vajon vele a legjobb a kapcsolatod a világon? Íme a 13 jel ami bizonyítja, hogy imádjátok egymást, szinte szerelmesek vagytok, és az érzés örökké tartani fog.



1. A kutyád az egyetlen, aki fel tud kelteni bármilyen indokkal (akár csak egy dögönyözésért is), és te nem bánod, sőt még meg is szeretgeted.

 

2. Ő az első, és egyetlen, aki miatt kiléptél a házból a reggeli kávéd előtt. Ha hajnali 5-kor kell pisilnie rajta, menjünk!

 

3. Imádod a kutyád, és a létező egyetlen indok, hogy megbirkózz bármilyen időjárási viszontagsággal az, ha Őkelme sétálni kíván. Legyen hóvihar, szél, jégeső, vagy hőség, ha menni kell nincs mese!

 

Az egyetlen aki sétálni akar ilyen időben, és téged is meggyőz erről
Az egyetlen aki sétálni akar ilyen időben, és téged is meggyőz erről
Fotó: animalfair.com

 

4. A kedvenced az egyetlen, aki egyáltalán álmodozhat róla, hogy megoszd vele a kedvenc ételed. Míg az eb megkapja a saját adagját, addig a párod csak sóvároghat egyetlen harapás pizzáért.

 

5. Szerettek hasonló öltözéket hordani otthon, és az utcán is.

 

6. A barátaidnak, és a párodnak is kötelező jelleggel el kell fogadnia, hogy az esti összejöveteleknek legkésőbb 11:30-kor véget kell érniük, mert a négylábú pajtinak pisilnie kell. Te pedig egész este csak arra tudsz gondolni, hogy biztos az ajtóban ül kérlelő tekintettel, hogy vigye már le valaki.

 

Gyere már haza!
Gyere már haza!
Fotó: muttmaddness.org

 

7. Mindketten szerettek a kanapén fekve hosszú, maratoni sorozatesteket tartani a tévé előtt. Természetesen együtt. Habár hű partnered csak henyél melletted közben.

 

8. A barátaid már rájöttek, hogy sokkal nagyobb eséllyel láthatnak, ha elkísérnek egy kutyás programra, rendezvényre, sétára, vagy egy kutyabarát kávézóba szerveznek találkát. Filmezés? Ugyan… Esetleg egy séta a szigeten!

 

9. Együtt alszotok… vagy végül ágyat cseréltek.

 

10. Beszélsz hozzá, amikor senki nincs a közelben, sőt alkalmanként akkor is, ha van. Politika, filozófia, hírességek, divat, feminizmus, időjárás – minden terítékre kerül. Azt is megvitatod vele, hogy hova menjetek sétálni.

 

Az egyetlen, akivel bármit megbeszélhetsz
Az egyetlen, akivel bármit megbeszélhetsz
Fotó: petsittersoflasvegas.com

 

11. Megszámlálhatatlanul sok becenéven nevezed. Cuci, Pocok, Kincsem, és minden, ami csak az eszedbe jut, a kedvenced pedig természetesen mindre hallgat.

 

12. A telefonod, a Facebook profilod és Twittered képeinek 80%-át a kutyád fotói teszik ki különböző helyzetekből. A maradék 20%-on pedig te is pózolsz a kutyád mellett.

 

13. Sosem engeded hogy bárki közéd és kedvenced közé álljon sem séta közben, sem az életben. Szó sem eshet olyanról, hogy a párod kitalálja, ajándékozd el a kutyát. Barátok, szeretők, munkahelyek – mind jönnek-mennek. De ki tehetné meg, hogy közéd, és a legjobb barátod közé álljon?!

Forrás: worldofangus.com
Indexkép forrás: videos.testtube.com
Cikk első megjelenése: 2016. április 07.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A Te kutyádnak is van legjobb barátja? A Te kutyádnak is van legjobb barátja?
Az ember legjobb barátja a kutya – nem is kérdéses e szavak igazságtartalma. De honnan lehetünk ennyire biztosak benne? Bundás pajtásunk szívének minden szeretete felénk irányul vagy azért más(ok)nak is akad benne hely?

Mikortól tekinthető idősnek a kutya? Mikortól tekinthető idősnek a kutya?
A kutyám a mindenem – és bármit megtennék érte, hogy jól érezze magát. Ám az öregedés az ember legjobb barátját sem kerülheti el. Honnan lehet tudni, hogy idős korba lépett?

Ismerkedés kutyával – kezünk odanyújtásánál jobb módszer is létezik Ismerkedés kutyával – kezünk odanyújtásánál jobb módszer is létezik
Kutyás szív, kutyás lélek… Odavagyunk értük, nem vitás. Legszívesebben mindegyikükkel barátkoznánk, de tiszteletben tartjuk azt is, ha nem szeretnének ismerkedni. Ha mégis felkeltettük kíváncsiságukat, akkor jöhet a bemutatkozás. Hogyan is tegyük ezt?

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy tényleg nagyon szeret a kutyád Ezekből a jelekből tudhatod, hogy tényleg nagyon szeret a kutyád
Jó érzés szeretni, és annak is nagyon tudunk örülni, ha viszontszeretnek minket. De miből tudhatjuk, hogy kutyánk is így érez irántunk?

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI Praktiker Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Befolyásolja a kutyák iránti szeretetünket az, hogy a világ mely pontján élünk? Hírek - Címlapon
Befolyásolja a kutyák iránti szeretetünket az, hogy a világ mely pontján élünk?
A kutyák szótanulási képessége is véges - magyar kutatók megfejtették, miért nem képesek nagyobb szókincs elsajátítására Hírek - Címlapon
A kutyák szótanulási képessége is véges - magyar kutatók megfejtették, miért nem képesek nagyobb szókincs elsajátítására