A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Fotópályázat 2018 – ide nyerhetsz kutyabarát hétvégét

Nyerj 3 napos hétvégét a minősített kutyabarát Dráva Hotel Thermal Resort****-ba!


2018. december 12., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




2018-as fotópályázatunkon értékes nyeremények várják gazdáikat. A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb kép egyik nyereménye egy 3 napos hétvége a minősített kutyabarát Dráva Hotel Thermal Resort****-ban. Fogadjátok a kutyabarát szállás bemutatkozóját:



A kutyatulajdonosok számára mindig nagy gondot, és fejtörést jelent a nyaralás, pihenés gondolata! Kérjük meg a szomszédot, bízzunk meg egy kutyapanziót, vagy esetlegesen vigyük magunkkal a szeretett állatot? Mi is lehet a legjobb döntés, megoldás nekünk, illetve kedvencünk számára?

 

A különféle szálláshelyeken, vendéglátó-ipari egységekben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kutyákkal való utazás, üdülés. Számos szolgáltató nagy hangsúlyt fektet a négylábú kedvenccel érkező vendégigények kielégítésére is, igyekeznek számos ötlettel és újdonsággal kedveskedni nekik (is).

 

Így teszünk mi is! A Dráva Hotel Thermal Resort**** Csapataként törekszünk arra, hogy azokat a Vendégeinket is kifogástalanul ki tudjuk szolgálni, akik „társaságban” érkeznek hozzánk, hiszen nálunk nem csupán a Gazdik élvezhetik a kényeztetést, és az önfeledt pihenést.

 

 

Kis- és nagyobb testű kutyákat is szívesen lát a kutyabarát Dráva Hotel
Kis- és nagyobb testű kutyákat is szívesen lát a kutyabarát Dráva Hotel

 

 

A Dráva Hotel Thermal Resort**** 7 hektáros parkos területe biztosítja a szabad mozgásteret és a játékos, vidám perceket Kutyavendégeink számára.

 

Szobáinkat és apartmanjainkat nem csupán a kistestű ebek, hanem nagyobb testű társaik is kitűnően kiélvezhetik, melyhez „kutyajó” szolgáltatásaink párosulnak, némi meglepetéssel fűszerezve.

 

 

A kutyabarát Dráva Hotel hallja
A kutyabarát Dráva Hotel hallja

 



Fotópályázatunkon kutyás képeddel három napos hétvégét nyerhetsz a minősített kutyabarát Dráva Hotel Thermal Resort****-ba! Nem kell mást tenned, mint feltöltened a kutyás képed a Galériánkba, és máris esélyed van a nyerésre! További információ a fotópályázatról és a nyereményekről ide kattintva!

 



 

Hangulatos atmoszféra vár a kutyabarát Dráva Hotelben
Hangulatos atmoszféra vár a kutyabarát Dráva Hotelben

 

 

 

Keresse ajánlatainkat és töltse a pihenését nálunk, egy garantáltan kutyabarát szálláshelyen!

 

    Dráva Hotel Thermal Resort****                         

    7815 Harkány, Bartók Béla u. 1.                             

    Telefon:+36 72 580 980                                           

    Email: [email protected]                           

    Web: http://www.dravahotel.hu                              

 

 


 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Feltöltődés Egerszalókon kutyákkal Feltöltődés Egerszalókon kutyákkal
A nyarat sem lehetett volna szebben indítani, mint egy kutyás kiruccanással Egerszalókon. Lehetőségünk nyílt kipróbálni a Thermal Park Egerszalók**** meghívásából a termálfürdő nyújtotta kikapcsolódás örömét, és a környék páratlan szépségű felfedezését.

Kutyabarát álompihenés a Balaton-parton Kutyabarát álompihenés a Balaton-parton
Füge, az ifjú vizsla küldött nekünk élménybeszámolót egy kalandos kutyabarát pihenésről – fogadjátok szeretettel élményeit elsőkézből… vagyis elsőMancsból!

Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére
Kutyás kirándulás, romantikus séták, pihenés kedvenceddel egy kutyabarát szálláshelyen, vagy épp egy vacsora egy kutyabarát vendéglátóhelyen? Hoztunk néhány szuper ötletet a pünkösdi hosszú hétvégére!

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Irodakutya.com Rehabportál Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyaszemmel: idén 7 millió forint értékű adomány érkezett a vidéki menhelyen élő kutyáknak Hírek - Címlapon
Kutyaszemmel: idén 7 millió forint értékű adomány érkezett a vidéki menhelyen élő kutyáknak
Állatvédő szervezetek is regisztrálhatnak a Díjnet adománygyűjtő felületére Hírek - Címlapon
Állatvédő szervezetek is regisztrálhatnak a Díjnet adománygyűjtő felületére