A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatvédő szervezetek is regisztrálhatnak a Díjnet adománygyűjtő felületére

2018. december 11., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Jól ismert alapítványokat is lehet már egyszerűen és átlátható módon támogatni a Díjneten. A független e-számlakezelési rendszer felhasználóinak decembertől lehetőségük van arra, hogy közüzemi számláik befizetése mellett mindössze néhány kattintással jótékonykodjanak egy-egy szervezet javára.Néhány nap alatt több mint három millió forinttal támogattak civil szervezeteket és alapítványokat a Díjnet felhasználói. A független e-számlakezelési szolgáltató regisztrált ügyfeleinek egy új szolgáltatás keretében – a közüzemi és egyéb számláik befizetése mellett – november 26-ától már lehetőségük van alapítványok támogatására is. A Díjnet új adományozási szolgáltatása az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületével együttműködve jött létre, amely egész évben – nem csak karácsonykor – biztosítja a transzparens támogatás lehetőségét. A Testülethez bármely átláthatóan és etikusan működő magyarországi civil szervezet csatlakozhat

 

A Díjnet felhasználói a rendszer felületén jelenleg 18 alapítvány javára jótékonykodhatnak egyszerűen, bankkártyás fizetéssel.  Ezt tehetik a Díjnet által felajánlott címletekkel (1.000, 2.000, 5.000, 10.000 Ft), vagy egyedi, minimum 1.000 forintnyi összeggel is. A támogatásról a Díjnet okiratot állít ki ügyfelei számára, továbbá lehetőséget biztosít a jótékonykodóknak arra, hogy korábbi adományaikat visszakereshessék a rendszer felületén. Az adományozók feliratkozhatnak az általuk támogatott alapítványok hírleveleire is, így figyelemmel követhetik a támogatott szervezet jövőbeli munkáját.

 

 

Állatvédő szervezetek is regisztrálhatnak a Díjnet adománygyűjtő felületére
Fotó: Díjnet

 

 

Szerettük volna, hogy ügyfeleink ne csupán számláikat kezelhessék a Díjnet felületén, hanem karitatív tevékenységre is lehetőséget biztosíthassunk számukra”mondta Garamszegi Tamás. A Díjnet vezérigazgatója szerint az új szolgáltatás népszerűségét az eddigi jelentős támogatási összeg mellett az is mutatja, hogy az elmúlt héten további 15 alapítvány jelezte a Díjnetnek együttműködési szándékát.Hiszünk abban, hogy a magyar emberek örömmel adakoznak, főként, ha ehhez egyszerű és könnyen elérhető lehetőséget teremtünk” tette hozzá a vezérigazgató.

 

A Díjnet jövőre tovább bővíti portfólióját: többek közt tervezik az együttműködést további adományozó szervezetekkel, valamint új szolgáltatásokat is kínálnak majd az ügyfeleknek. A rendszer felületén jelenleg 30 különböző szolgáltató számláit lehet kezelni elektronikusan, a fővárosi lakosok pedig már akár az összes közműszámlájukat befizethetik a Díjneten

 

Az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületéhez bármilyen magyarországi civil szervezet csatlakozhat nem csak karácsonykor, hanem egész évben! A testület minden átláthatóan és etikusan működő civil szervezet vár, a Díjnet adományozó rendszerébe is rajtuk keresztül lehet bekerülni, így  még inkább megéri csatlakozni.

 

 

 

Állatvédő- és állatokhoz kapcsolódó szervezetek, akik már bekerültek a Díjnet adományozó adatbázisába, így a felhasználók őket már támogathatják a felületen:

 

Hangya közösség Alapítvány

"Egyedülálló tevékenységet végzünk az állatvédelem területén. Elsősorban a kevésbé támogatott vidéki menhelyek számára nyújtunk segítséget tárgyi adományokkal, jogi és szakmai tanácsadással. 175 állatvédő csapatot támogattunk az elmúlt években. Környezettudatosan gondolkodunk. A lakosság számára feleslegessé vált hulladékok nagy része még máshol hasznossá válhat. Kiépített adománygyűjtő pontjainkon gyűjtjük és újrahasznosítjuk a felajánlásokat. 
A szemléletformálásra nagy hangsúlyt fektetünk: fontos, hogy változtassunk az emberek állatokhoz és a környezetükhöz való kapcsolatán. Közösségi programokat szervezünk: adománygyűjtő megmozdulásokat, barkácsnapokat, menhelysegítő programokat."

Az adományozó felület ide kattintva érhető el (bejelentkezés szükséges!)

 

Új Világ Alapítvány

"Mentálisan és mozgásukban sérült gyereknek kutyás fejlesztő terápiák finanszírozása. A hátrányos helyzetű társadalmi csoportok problémáinak kezelése és megoldása. A roma közösség integrációjának előmozdítása közös játszótérépítés, faültetés, múzeumi programok, stb. A Kéz a Kézben Toleranciatábor segítő kutyákkal, 30 ép és 30 halmozottan sérült gyermekkel zajlik az érzékenyítés jegyében. A közös programokon való részvétel elősegíti a gyerekek kommunikációjának kialakítását, valamint a másság megismerését élethelyzetükre való rálátással. Több mint 2000 emberhez jutottunk el. A roma közösségben élő gyermekek megismerése, közös játszótér kialakítása fontos projekt. Hódmezővásárhelyre telepítünk egy esélyegyenlőségi játszóteret, ahol a fogyatékossággal élő gyerekek is tudnak játszani. Fontos, hogy a közösség egy jó célért összefogjon és közösen teremtsenek értéket, szívben, lélekben és tettben."

Az adományozó felület ide kattintva érhető el (bejelentkezés szükséges!)

 

 

Magyar Tengerimalac-védő Egyesület

"Magyar Tengerimalac-védő közhasznú Egyesületként a legfontosabb feladatunk a rossz, illetve helytelen körülmények között tartott, kidobott (erdőbe, kukába, utcára, szeméttelepre) vagy leadott tengerimalacok mentése, rehabilitálása, szocializálása, és végül új otthont és felelősségteljes gazdikat keresése védenceik számára. Küldetésünk, hogy minél több emberrel megismertessük a felelős kisállattartást és szakmailag korrekt információkhoz juttassuk a tengerimalacok tartásában kevésbé járatos gazdikat FB-oldalunk vagy -csoportunk, kisállatos rendezvények vagy óvodásban, iskolákban tartott előadásaink révén."

Az adományozó felület ide kattintva érhető el (bejelentkezés szükséges!)

 

 

Alapítvány a Budapesti Állatkertért

"Alapítványunk célja, hogy a Fővárosi Állat és Növénykert lakói és látogatói a legjobb körülményeket kaphassák. Az állatok számára segítjük a jobb állattartó helyek kialakítását, foglalkoztató eszközök, állati játékok beszerzését, korszerű állatorvosi műszerek és táplálék kiegészítők megvásárlását, - hogy az állatok a legjobb egészségi állapotban, tevékenyen tölthessék napjaikat a látogatók örömére. A látogatók részére pedig - egyebek mellett - információs szolgáltatást, különleges ismeretterjesztő programokat szervezünk, kiegészítve Alapítónk, a Fővárosi Állat- és Növénykert tevékenységét. Mindezt támogatóink adományaiból fedezzük, etikusan működő, közhasznú szervezetként. Legsikeresebb akciónk az állatok örökbe fogadásának szervezése: http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadas"

Az adományozó felület ide kattintva érhető el (bejelentkezés szükséges!)
 

 

 


Indexkép forrás: dijnet.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szomorúan nézte a kutya a kerítésen kipottyant játékát - egy autós mentette meg malackáját Szomorúan nézte a kutya a kerítésen kipottyant játékát - egy autós mentette meg malackáját
Piciny történet arról, hogy egy apró cselekedetünkkel is szebbé tehetjük a világot valaki számára.

Árva állatokon segítettek a szolnoki katonák Árva állatokon segítettek a szolnoki katonák
Idén is adományokkal támogatták a szolnoki katonák az árva állatokat: pokrócokat és eledelt kaptak tőlük a menhely lakói karácsonyra.

Kutya Picasso - Jótékony célokra gyűjt festményeivel a tehetséges ausztrál juhászkutya Kutya Picasso - Jótékony célokra gyűjt festményeivel a tehetséges ausztrál juhászkutya
Ki gondolta volna, hogy az ebek is tudnak festeni? Ivy, a mosolygós ausztrál juhászkutya éppen ezt teszi – egyedi alkotásainak hála pedig több ezer dollárt adományozhatott a rászorulóknak, két- és négylábúaknak egyaránt.

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

Tűz ütött ki a Budaörsi Állatmenhelyen Tűz ütött ki a Budaörsi Állatmenhelyen
A tüzet szerencsére sikerült eloltani, mielőtt tovább terjedhetett volna, több kutya azonban így is életét vesztette. A menhely mielőbb megkezdené a karanténépület újjáépítését, ehhez azonban segítségre van szükségük.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Beagle Club Online Hírstart Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Fotópályázat 2018 – ide nyerhetsz kutyabarát hétvégét Hírek - Címlapon
Fotópályázat 2018 – ide nyerhetsz kutyabarát hétvégét
Ismét Fotópályázat a Kutyabarathelyek.hu-n! Hírek - Címlapon
Ismét Fotópályázat a Kutyabarathelyek.hu-n!