A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Arany élet - 13 golden retrieverrel osztja meg otthonát egy texasi család

2022. december 14., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Goldikkal csodás az élet! Na de tizenhárommal? 

Létezik egy ház, ahol minden aranyban pompázik. És még csak nem is kell hozzá ellátogatni a világ leggazdagabb országába. Ezen a texasi portán ugyanis tucatnyi (plusz egy) aranyszívű négylábú fogadja tárt karokkal, vagyis mancsokkal a vendégeket.

 

A 24 éves Collin Standon nem mindennapi életet él. Megesik, hogy reggelente 52 mancs trappol be hálószobájába, ahogy 13 kedvence ébresztőt vakkant. De hogyan is lettek ennyien?

 

 

13 golden retrieverrel osztja meg otthonát egy texasi férfi
13 golden retrieverrel osztja meg otthonát egy texasi férfi
Fotó: petradar.com

 

 

Eredetileg három golden retrieverrel osztotta meg otthonát. Majd egy szép napon Chloe és Sam nevű kutyái románcából 9 kölyök született a családba, a gazdi pedig annyira megszerette őket, hogy úgy döntött, mindegyiket megtartja. Aztán örökbefogadott egy menhelyi ebet, Buddy ugyanis felkerült az altatási listára, és a férfinak megesett a szíve rajta. Így lettek tizenhárman, név szerint:

 

Chloe, Sam, Emma (Chloe testvére). a 9 kölyök: Rocky, Moose, Raider, Cowboy, Pumpkin, Sunshine, Missy, Angel, Callie és a mentett Buddy.

 

Mára már mind a 9 kiskutya felcseperedett, és bármennyire is imádja őket, ellátásuk azért néha nem kis fejtörést okoz a gazdinak. 13 felnőtt goldi etetésének gondolatára felszalad az ember szemöldöke, hiszen naponta kb. 4 kg eledelt habzsolnak be, ami havonta legalább 10 db 12 kilós zsák tápnak felel meg plusz a husi (de azért mindig van tartalék otthon!).

 

 

@thefluffyfamily13 Do y’all like golden retrievers? #dogsoftiktok #goldenretriever #snow ♬ Funny Song - Cavendish Music

 

 

És persze egyéb kihívásokkal is számolni kell, például a kötelező oltások, rendszeres féreghajtás, kullancsok, bolhák és szúnyogok elleni védelem, fogtisztítás, ízületvédelem, és még sorolhatnánk. A tetemes költségek ellenére sohasem fordult meg a férfi fejében, hogy bármelyik kedvencétől is megváljon, mindegyikük különleges helyet foglal el a szívében:

 

„Ez olyasmi, amit elképzelni sem lehet. Nincsenek rá szavak, mennyi örömet és boldogságot hoznak életünkbe” - áradozott szeme fényeiről a férfi.

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: TikTok/@thefluffyfamily13

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Nyakig betemetve találtak rá egy kutyára - aztán kétségbeesett nyüszítést hallottak a föld alól Nyakig betemetve találtak rá egy kutyára - aztán kétségbeesett nyüszítést hallottak a föld alól
Nem lehetett tudni, hányan vannak még odalent, így puszta kezével ásta ki a kölyköket a férfi.

Megható videón a segítőkutya, aki újra és újra megmenti súlyos beteg gazdija életét Megható videón a segítőkutya, aki újra és újra megmenti súlyos beteg gazdija életét
"Tudja, hogy nem mehet fel a konyhapultra, mégis megszegte ezt a szabályt értem, hogy a kezembe adhassa a gyógyszeremet, mielőtt elájultam volna."

Az ötödik és hatodik napon is találtak kutyákat a földrengés után a romok alatt Az ötödik és hatodik napon is találtak kutyákat a földrengés után a romok alatt
A németjuhász család és a golden retriever csodával határos módon élte túl a katasztrófát.

Videón a kiskutya, akit napokkal a földrengés után ástak ki a romok alól Videón a kiskutya, akit napokkal a földrengés után ástak ki a romok alól
Pamuk, a kiskutya közel 90 órán át volt beszorulva a törmelékek alatt, mire a mentőcsapatok rátaláltak.

"Megjöttem!" - Csengetett a kutya egykori menhelye kapuján, miután elveszett új otthonából "Megjöttem!" - Csengetett a kutya egykori menhelye kapuján, miután elveszett új otthonából
Rettentően meglepődtek az állatmentők, mikor Bailey képe villant fel a kapucsengő kameráján, hiszen több mint 15 kilométerre költözött tőlük.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutya a magyaroknál is teljes jogú családtag lett Hírek - Címlapon
A kutya a magyaroknál is teljes jogú családtag lett
Így lehet biztonságban kedvenced a hideg hónapokban is! Hírek - Címlapon
Így lehet biztonságban kedvenced a hideg hónapokban is!