A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bankolás kutyával? Igen! A CIB Bank 60 bankfiókja vált hivatalosan kutyabaráttá

2020. szeptember 03., 14:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk négylábú családtagunkat, és egyre több a lehetőség is erre - ám a hivatalos ügyeink intézésekor kutyusunknak otthon kell maradnia. De nem minden esetben! Minősített kutyabarát hellyé váltak ugyanis a CIB Bank fiókjai, így biztosak lehetünk abban, hogy a kutyával érkezőket is szívesen látják!



 

Örömmel jelentjük be, hogy az utóbbi hónapok közös munkája után minősített kutyabarát hellyé vált a CIB Bank 60 bankfiókja. Bár – a kollégák és az ügyfelek legnagyobb örömére – már 2019 nyara óta bemehetnek a kutyusok ezekbe a fiókokba, a bank fontosnak tartotta, hogy a minősítést is megszerezze, ezért a kutyabarát fiókok bejáratán matrica is jelzi szeptembertől, hogy az adott bankfiók szeretettel látja a kutyusokat.

A kutyabarát bankfiókok listája, nyitvatartása a CIB Bank aloldalán ide kattintva, valamint a Kutyabarathelyek.hu-n is megtalálható.

 

 

A kutyabarát CIB Bank fiókjaiban az ügyintézés alatt is mellettünk lehet kutyánk
A kutyabarát CIB Bank fiókjaiban az ügyintézés alatt is mellettünk lehet kutyánk

 

 

Kutyával a CIB Bank fiókjaiba - de hogyan?

A bankfiókokba nemcsak kicsi, hanem akár nagytestű kutyával is betérhetnek az ügyfelek, de természetesen minden esetben fontos, hogy a kutyus jól szocializált és egészséges legyen, valamint rendelkezzen a szükséges oltásokkal. Minden bankfiókban kötelező a kedvenceket pórázon tartani, és gondoskodni arról, hogy a kutya másokat ne zavarjon. Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a munkatársak a gazdájukkal érkező kutyusokat.

 

 

Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a kutyákat
Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a kutyákat

 

 

A Kutyabarát Hely minősítés kiállta a pénzügyi szektor próbáját

A CIB Bank a pénzügyi szektor szigorú elvárásainak, jogi követelményeinek megfelelő cég, így külön öröm számunkra, hogy jó példával járnak el, és közösen bebizonyíthattuk, hogy kutyabarát hellyé válni nem lehetetlen, még akkor sem, ha épp egy országos fiókhálózatról van szó. 



 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Újra megszervezte különleges jótékonysági akcióját a minősített RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Kutyajó szállásajánló Kutyajó szállásajánló
Egy kutyás számára csak kedvence társaságában lehet igazán jó a pihenés. Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk kedvencünket, nem kivétel ez alól egy jó kirándulás, utazás sem!

Egy kutya lett a menedzsere és névadója egy kaliforniai könyvesboltnak Egy kutya lett a menedzsere és névadója egy kaliforniai könyvesboltnak
Egy kaliforniai család összehozta a két, szívünknek talán legkedvesebb dolgot egy helyre: a könyveket és a kutyákat. Ruby, a golden retriever lett ugyanis a könyvesboltjuk névadója és nem mellesleg a menedzsere is!

Árva állatoknak segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Árva állatoknak segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Különleges jótékonysági akciót szervez a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Túlélők: a bájos kutya és gazdája együtt gyógyultak meg a rákbetegségből Hírek - Címlapon
Túlélők: a bájos kutya és gazdája együtt gyógyultak meg a rákbetegségből
Az én kutyám nem éppen egy zseni... Biztos vagy benne? Hírek - Címlapon
Az én kutyám nem éppen egy zseni... Biztos vagy benne?