A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu
Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bankolás kutyával? Igen! A CIB Bank 60 bankfiókja vált hivatalosan kutyabaráttá

2020. szeptember 03., 14:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk négylábú családtagunkat, és egyre több a lehetőség is erre - ám a hivatalos ügyeink intézésekor kutyusunknak otthon kell maradnia. De nem minden esetben! Minősített kutyabarát hellyé váltak ugyanis a CIB Bank fiókjai, így biztosak lehetünk abban, hogy a kutyával érkezőket is szívesen látják! 

Örömmel jelentjük be, hogy az utóbbi hónapok közös munkája után minősített kutyabarát hellyé vált a CIB Bank 60 bankfiókja. Bár – a kollégák és az ügyfelek legnagyobb örömére – már 2019 nyara óta bemehetnek a kutyusok ezekbe a fiókokba, a bank fontosnak tartotta, hogy a minősítést is megszerezze, ezért a kutyabarát fiókok bejáratán matrica is jelzi szeptembertől, hogy az adott bankfiók szeretettel látja a kutyusokat.

A kutyabarát bankfiókok listája, nyitvatartása a CIB Bank aloldalán ide kattintva, valamint a Kutyabarathelyek.hu-n is megtalálható.

 

 

A kutyabarát CIB Bank fiókjaiban az ügyintézés alatt is mellettünk lehet kutyánk
A kutyabarát CIB Bank fiókjaiban az ügyintézés alatt is mellettünk lehet kutyánk

 

 

Kutyával a CIB Bank fiókjaiba - de hogyan?

A bankfiókokba nemcsak kicsi, hanem akár nagytestű kutyával is betérhetnek az ügyfelek, de természetesen minden esetben fontos, hogy a kutyus jól szocializált és egészséges legyen, valamint rendelkezzen a szükséges oltásokkal. Minden bankfiókban kötelező a kedvenceket pórázon tartani, és gondoskodni arról, hogy a kutya másokat ne zavarjon. Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a munkatársak a gazdájukkal érkező kutyusokat.

 

 

Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a kutyákat
Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a kutyákat

 

 

A Kutyabarát Hely minősítés kiállta a pénzügyi szektor próbáját

A CIB Bank a pénzügyi szektor szigorú elvárásainak, jogi követelményeinek megfelelő cég, így külön öröm számunkra, hogy jó példával járnak el, és közösen bebizonyíthattuk, hogy kutyabarát hellyé válni nem lehetetlen, még akkor sem, ha épp egy országos fiókhálózatról van szó.  

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Menhelyen élő kutyák és cicák örökbefogadására bátorít a CIB Bank Menhelyen élő kutyák és cicák örökbefogadására bátorít a CIB Bank
Idén a hitelkártya-költések után is támogathatják a gazdátlan kisállatokat a pénzintézet ügyfelei.

Kutyabaráttá vált a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kutyabaráttá vált a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár
A megyei könyvtárak közt elsőként vált a Veszprém megyei Eötvös Károly Megyei Könyvtár kutyabaráttá.

A CIB ismét kutyáknak és cicáknak segít otthonra találni A CIB ismét kutyáknak és cicáknak segít otthonra találni
A CIB Bank a tavalyi hasonló akciója után idén ismét kutyáknak és cicáknak segít, hogy új otthonra találhassanak, ezúttal a Luca Kutyamenedék Állatvédő Alapítvánnyal együttműködve. A bank reklámjaiban szereplő kutya-macska páros, Brúnó és Della évek óta a CIB segítségére van üzleti céljai elérésében, viszonzásként most a pénzintézet szeretne segíteni a nehéz sorsú állatokon. Nem csupán pénzügyeink intézésekor, hanem mindennapi életünk során is nélkülözhetetlen a megfontolt döntéshozatal. A CIB a kampány során a felelős állattartásra is szeretné felhívni a figyelmet.

Munkaruhás tacskók segítenek a futárként dolgozó gazdijuknak a csomagszállításban Munkaruhás tacskók segítenek a futárként dolgozó gazdijuknak a csomagszállításban
Kutyabarát munkahely kicsit másképp: a futárként dolgozó srác magával viszi két tacskóját a munkába. A munkaruhás kutyákat imádják a csomagokat váró címzettek – a négylábúak pedig élvezik, hogy gazdijukkal tölthetik a napot.

Állati kanapéhősök – cuki kihívás indult a home office-ban dolgozók között Állati kanapéhősök – cuki kihívás indult a home office-ban dolgozók között
Sokunk kényszerül most otthoni munkára, „home office”-ra. Ennek van egy igencsak pozitív oldala: egész nap kedvencünkkel lehetünk. Ez jót tesz feszült idegeinknek is, hiszen köztudottan oldja a stresszt kutyánk, cicánk jelenléte. A CIB Bank által útnak indított kihívás négylábú „munkatársaink” bemutatását tűzte ki célul – kihívottjaik pedig ugyancsak nagyobb cégek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. MTI Praktiker Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Túlélők: a bájos kutya és gazdája együtt gyógyultak meg a rákbetegségből Hírek - Címlapon
Túlélők: a bájos kutya és gazdája együtt gyógyultak meg a rákbetegségből
Az én kutyám nem éppen egy zseni... Biztos vagy benne? Hírek - Címlapon
Az én kutyám nem éppen egy zseni... Biztos vagy benne?