A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Közérdekű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bankolás kutyával? Igen! A CIB Bank 60 bankfiókja vált hivatalosan kutyabaráttá

2020. szeptember 03., 14:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk négylábú családtagunkat, és egyre több a lehetőség is erre - ám a hivatalos ügyeink intézésekor kutyusunknak otthon kell maradnia. De nem minden esetben! Minősített kutyabarát hellyé váltak ugyanis a CIB Bank fiókjai, így biztosak lehetünk abban, hogy a kutyával érkezőket is szívesen látják! 

Örömmel jelentjük be, hogy az utóbbi hónapok közös munkája után minősített kutyabarát hellyé vált a CIB Bank 60 bankfiókja. Bár – a kollégák és az ügyfelek legnagyobb örömére – már 2019 nyara óta bemehetnek a kutyusok ezekbe a fiókokba, a bank fontosnak tartotta, hogy a minősítést is megszerezze, ezért a kutyabarát fiókok bejáratán matrica is jelzi szeptembertől, hogy az adott bankfiók szeretettel látja a kutyusokat.

A kutyabarát bankfiókok listája, nyitvatartása a CIB Bank aloldalán ide kattintva, valamint a Kutyabarathelyek.hu-n is megtalálható.

 

 

A kutyabarát CIB Bank fiókjaiban az ügyintézés alatt is mellettünk lehet kutyánk
A kutyabarát CIB Bank fiókjaiban az ügyintézés alatt is mellettünk lehet kutyánk

 

 

Kutyával a CIB Bank fiókjaiba - de hogyan?

A bankfiókokba nemcsak kicsi, hanem akár nagytestű kutyával is betérhetnek az ügyfelek, de természetesen minden esetben fontos, hogy a kutyus jól szocializált és egészséges legyen, valamint rendelkezzen a szükséges oltásokkal. Minden bankfiókban kötelező a kedvenceket pórázon tartani, és gondoskodni arról, hogy a kutya másokat ne zavarjon. Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a munkatársak a gazdájukkal érkező kutyusokat.

 

 

Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a kutyákat
Az összes kutyabarát CIB bankfiókban friss vízzel várják a kutyákat

 

 

A Kutyabarát Hely minősítés kiállta a pénzügyi szektor próbáját

A CIB Bank a pénzügyi szektor szigorú elvárásainak, jogi követelményeinek megfelelő cég, így külön öröm számunkra, hogy jó példával járnak el, és közösen bebizonyíthattuk, hogy kutyabarát hellyé válni nem lehetetlen, még akkor sem, ha épp egy országos fiókhálózatról van szó.  

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Munkaruhás tacskók segítenek a futárként dolgozó gazdijuknak a csomagszállításban Munkaruhás tacskók segítenek a futárként dolgozó gazdijuknak a csomagszállításban
Kutyabarát munkahely kicsit másképp: a futárként dolgozó srác magával viszi két tacskóját a munkába. A munkaruhás kutyákat imádják a csomagokat váró címzettek – a négylábúak pedig élvezik, hogy gazdijukkal tölthetik a napot.

Állati kanapéhősök – cuki kihívás indult a home office-ban dolgozók között Állati kanapéhősök – cuki kihívás indult a home office-ban dolgozók között
Sokunk kényszerül most otthoni munkára, „home office”-ra. Ennek van egy igencsak pozitív oldala: egész nap kedvencünkkel lehetünk. Ez jót tesz feszült idegeinknek is, hiszen köztudottan oldja a stresszt kutyánk, cicánk jelenléte. A CIB Bank által útnak indított kihívás négylábú „munkatársaink” bemutatását tűzte ki célul – kihívottjaik pedig ugyancsak nagyobb cégek.

Saját készítésű videoklippel rukkolt elő a kutyabarát Siklósi vár Saját készítésű videoklippel rukkolt elő a kutyabarát Siklósi vár
Imádjuk a kutyabarát Siklósi vár saját készítésű vidoklipjét! És azt, hogy saját készítésű, szó szerint érthetjük: a klipben a várban dolgozó munkatársak szerepelnek!

Magával vitte a boltba a nagypapa a kutyáját, hogy együtt válasszanak új fotelt Magával vitte a boltba a nagypapa a kutyáját, hogy együtt válasszanak új fotelt
Egy gazdi sem válik meg szívesen kedvencétől még rövid időre sem: minden egyes percet, amit kedvencünk nélkül töltünk, elpazaroltnak érzünk. Ezért is örülünk, ha olyan helyre megyünk ügyet intézni, vásárolni, ahova kutyánk is velünk tarthat. Az amerikai nagypapa azonban nem csak ebből a megfontolásból vitte magával kutyusát a bútorboltba.

Kutyával a munkahelyre – így állnak a hazai munkáltatók a kutyabaráttá váláshoz Kutyával a munkahelyre – így állnak a hazai munkáltatók a kutyabaráttá váláshoz
Minden kutyás álma egy kutyabarát munkahely, ahova magával viheti kedvencét. Így gyorsabban eltelne a munkaidő, és mint tudjuk, több kutatás is bizonyította, mennyi előnnyel jár a kutyák jelenléte a munkahelyen. De hogy állnak ehhez a hazai munkáltatók?

Facebook rajongók újították fel a zuglói kutyafuttatót Facebook rajongók újították fel a zuglói kutyafuttatót
Arról már beszámoltunk Nektek, hogy egy zuglói kutyafuttató nemrégiben megújult, érdemes azonban pár szót ejteni a mögötte álló kezdeményezésről is.

Ízkavalkád vár a kutyabarát bevásárlóközpontban Ízkavalkád vár a kutyabarát bevásárlóközpontban
Rendhagyó programajánló: bár ezúttal nem kifejezetten kutyás programmal várja az érdeklődőket a kutyabarát bevásárlóközpont, a rendezvény négylábú társaságában is látogatható lesz!

Szombathely nyit a kutyások felé Szombathely nyit a kutyások felé
Szombathely városa nyit a kutyások felé: cél, hogy kutyabarát településsé váljon. Ennek érdekében már zajlanak az egyeztetések a város, a helyi állatvédő szervezetek és civilek között.

Őszi kutyaséta a festői Tokaj - Hegyalja történelmi borvidékén Őszi kutyaséta a festői Tokaj - Hegyalja történelmi borvidékén
Nincs is jobb dolog ősszel, mint a színesedő falevelek alatt sétálni a napsütötte erdőben, a vastag avart rugdosva… Az élmény azonban csak akkor teljes, ha kedvencünk is velünk tarthat a kirándulásra!

Magukkal vihetik kutyájukat munkába az egyik legnagyobb biztosító munkatársai Magukkal vihetik kutyájukat munkába az egyik legnagyobb biztosító munkatársai
Kutyabaráttá vált az UNION Biztosító irodaháza, így a munkatársaknak már nem kell aggódniuk, mi lesz kedvencükkel, míg ők dolgoznak.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Irodakutya.com AEGON Magyarország Zrt. Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Túlélők: a bájos kutya és gazdája együtt gyógyultak meg a rákbetegségből Hírek - Címlapon
Túlélők: a bájos kutya és gazdája együtt gyógyultak meg a rákbetegségből
Az én kutyám nem éppen egy zseni... Biztos vagy benne? Hírek - Címlapon
Az én kutyám nem éppen egy zseni... Biztos vagy benne?