A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bántalmazott pitbull kölyköt fogadott örökbe Dave Bautista

2021. szeptember 30., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Nyakába belenőtt a lánc. Magányosan próbált túlélni az utca félelmetes világában... Ám a szerencse rámosolygott, története a hírességhez is eljutott, és ma már egy családot alkotnak. Megható örökbefogadás!



Marcona kinézet, tetoválások, hatalmas izmok… Elsőre talán nem is hinnénk, mennyi kedvesség bújik meg a színtiszta erő mögött. Dave Bautista, vagyis A galaxis őrzői című mozifilm kék óriása sokunk arcára csalt mosolyt humoros jeleneteivel, de ki gondolta volna, hogy odavan a kutyákért? Úgy tűnik, nagyon is, hiszen nemrég megesett a szíve egy szomorú sorsú kölykön

 

Dave Bautista, színész, örökbefogadta a pitbull kölyköt
Dave Bautista, színész, örökbefogadta a pitbull kölyköt
Fotó: Facebook/HumaneSocietyTampa

 

Sage, a kis pitbull két héttel ezelőtt még az utcákat rótta. Mindössze 3 hónapos lehetett, mikor sorsára hagyták, ő pedig egyedül találta magát a nagyvilágban. Egy jólelkű állatbarát figyelt fel a kicsire, amint éppen a temetőnél kutakodott a kukák körül, hátha akad valami ennivaló. Habozás nélkül a segítségére siettek, és a kiskutya boldogan rohant megmentői karjába. Ekkor látták, hogy a csilingelő hangot az a lánc adja ki, mely belenőtt a nyakába…

 

A kölyök nyakába belenőtt a lánc
A kölyök nyakába belenőtt a lánc
Fotó: Facebook/HumaneSocietyTampa

 

Bármi is történt vele, bármekkora fájdalmai is voltak, hálával fordult az emberek felé. Miután bekerült a Humane Society of Tampa Bay állatotthonba, rövidesen megszabadították a kínzó béklyótól. A műtét jól sikerült, sebei szépen gyógyultak, és Sage újfent lelkesen és még nagyobb szeretettel köszöntötte gondozóit, látogatóit:

 

„Hihetetlenül édes és barátságos kölyök. Hatalmas fájdalmai ellenére folyamatosan csóvált az asztalon, miközben az állatorvosok megvizsgálták. A lánc okozta sebek mellett bőrproblémákkal küzdött, karmai túl hosszúra nőttek. El sem tudjuk képzelni, ki tehette ezt vele" - mesélték az állatmentők Facebook-bejegyzésükben.

 

Penny, a pitbull kölyök mentése után
Penny, a pitbull kölyök mentése után
Fotó: Facebook/HumaneSocietyTampa

 

Szívbemarkoló története „Drex bácsit” is megérintette: 5000 dollárt ajánlott fel bárkinek, aki érdemi információval tud szolgálni az elkövetőről. Képtelen volt elhinni, kinek állhat szándékában bántalmazni egy ártatlan kutyát. Az állatmentő szervezet 1500 dollárral toldotta meg az összeget, és a szintén kutyabarát Mickey Rourke is csatlakozott a kezdeményezéshez további 1000 dollárral.

 

Egy kiskutya otthonra talál

 

Csupán néhány nap kellett ahhoz, hogy különleges kötelék szövődjön Bautista és az immár Penny nevet viselő kölyök között. Egyenes út vezetett az örökbefogadáshoz. A híres gazdi pedig olyan életet ígért a kismancsnak, amelyben mindazt a szeretetet és törődést megkapja, amit korábban nélkülöznie kellett.

 

 

Számomra egy kölyökkutya a legártatlanabb és legtisztább lélek. Az, aki képes bántalmazni egy kölyköt, az emberi létnek legaljasabb, leggonoszabb formáját testesíti meg. Rosszul vagyok a gondolattól is” – jelentette ki a színész.

 

Pennynek már soha többé nem kell aggódnia ilyesmi miatt, hiszen mostantól kezdve csupa jó dolog vár rá az életben. Új otthonában két, szintén mentett pitbull várta tárt mancsokkal: Maggie és Ollie 2019 óta családtag a Bautista-házban. A bájos kölyök pedig velük együtt élvezheti a gazdis kutyák boldog mindennapjait.

 

Forrás: iheartdogs.com
Indexkép forrás: Facebook/HumaneSocietyTampa

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Új kutyus a háznál – Mire figyeljünk, amikor hazaviszünk egy kölyköt kedvencünk mellé? Új kutyus a háznál – Mire figyeljünk, amikor hazaviszünk egy kölyköt kedvencünk mellé?
Bővül a család – Igen ám, de ezúttal egy imádnivaló kiskutyával! Akiről nem biztos, hogy meglévő kutyusunk is ugyanilyen véleménnyel lesz. Mi mindenre kell gondolnunk, ha szeretnénk, hogy zökkenőmentes legyen a beilleszkedés folyamata?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Brimo partysátor Rehabportál Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Háromnapos fesztivállal ünnepli a fővárosi állatkert az állatok világnapját Hírek - Címlapon
Háromnapos fesztivállal ünnepli a fővárosi állatkert az állatok világnapját
Betilthatják a kutyahús-fogyasztást Dél-Koreában Hírek - Címlapon
Betilthatják a kutyahús-fogyasztást Dél-Koreában