A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Divattal a vakvezető kutyákért - mert segíteni menő!

2016. november 29., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
A népszerű márka, a Dorko, sztárokkal karöltve újabb jótékony akciót hirdet – ezúttal is egy vakvezető kutyaiskolát és egy vakvezető kutya képzését támogatják. Ráadásul idén egy nagy megtiszteltetésben is részesültek…A Halott Pénz is támogatja a kampányt
A Halott Pénz is támogatja a kampányt
Fotó: Serényi Márti

 

A DORKO-nál a legelső pillanattól kezdve szerettünk volna olyan karitatív szervezetekkel együttműködni és olyan célokat találni, melyeket teljes vállszélességgel támogathatunk.


Úgy gondoljuk, a ruházat és a sapka is olyan ritka adottságú médium, amivel nem csak kifejezhetjük egyéniségünket, de ki is állhatunk számunkra fontos értékek mellett.

 

Elindítottuk a DRK PROPAGANDA-t, melynek keretein belül a "propaganda" termékek eladása után a nyereség 100%-t ajánljuk fel az aktuálisan támogatott szervezet számára, melynek körét folyamatosan bővíteni szeretnénk.
Bízunk benne, hogy ezeknek a kevésbé ismert szervezetnek hírverést, propagandát tudunk kelteni és felhívni tevékenységük fontosságára a figyelmet.

 

Nagy László szerint is menő segíteni!
Nagy László szerint is
menő segíteni!
Fotó: Arató Vivien
Deniz is részt vesz a DRK jótékonysági akciójában
Deniz is részt vesz a DRK jótékonysági akciójában
Fotó: Arató Vivien

 

A "Loyalty is Royalty" az első ilyen nagyobb kampányunk, amivel 2015 óta foglalatoskodunk, és amiről most valószínűleg - reméljük - te is egyre többet fogsz hallani. A Magyar Vakok És Gyengénlátók Országos Szövetségének Kutyaiskolája tökéletesen megtestesíti munkájával azokat az értékeket, amik mellett ki szerettünk volna állni.

 

Vajon mindannyian vakvezetőkké válhatnak?
Vajon mindannyian vakvezetőkké válhatnak?
Fotó: Serényi Márti

 

Kampányunkhoz számos hazai híresség, művész, sportoló, közszereplő és előadó csatlakozott. Fő célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra a problémára, miszerint Magyarországon közel 10.000 vak emberre csupán 120 vakvezető kutya jut a magas képzési költségek miatt. Tavaly közös erővel sikerült egy újabb kutya kiképzésére összegyűjtenünk a pénzt, ami 1.800.000 Ft-ot jelent. A kampány sikerességének, eredményességének és fontosságának köszönhetően idén is folytatjuk a kezdeményezést. Loyalty is Royalty kollekciónk megvásárlása mellett, Dorko Loyalty hűségkártya megvásárlásával is lehetőség nyílik a támogatásra. (részletek: www.dorko.hu/propaganda) Továbbá abban a megtiszteltetésben lehet idén részünk, hogy jelképesen elnevezhetjük Csepelen a MVGYOSZ kutyaiskolájának az épületének egy részét Dorko Vakvezető Kutyakiképző Központtá. Az épület falára egy emléktábla is kikerül, melyen minden idei kampányarc aláírta nevét, ezzel jelezve, hogy kiáll az ügy mellett.

 

Dukai Regina és a vakvezető-jelölt kiskutyák
Dukai Regina és a vakvezető-jelölt kiskutyák
Fotó: Serényi Márti

 

Idei kampányarcaink:

Bocskor Bíborka, Torghelle Sándor, Horváth Éva, Dukai Regina, Juhász Roland, Feczesin Róbert, Zubai Szabolcs, Lékai Máté, Nagy László, Lóránt András, Lóránt Péter, Kállay Saunders András, Curtis, Coud 9+ együttes, Hárai Balázs, Dobó Ágnes, Ocho Macho zenekar, Horváth Cintia, Hódi Pamela, Kiss Virág, Lipcsei Betta, Polgár Krisztina, Varga Roland, Aryee Claudia Dedei, Miskovits Márton, Heincz Gábor Biga, Debreczeni Zita, Szőke Gábor Miklós, Lotfi Begi, Hooligans zenekar, Halott Pénz zenekar, Rubint Rella, Szekeres Klára, Szepesi Mátyás, Flór Péter, Kucsera Gábor, Tápai Szabina, Brains együttes, Metzker Viktória, Andro, Weiler Péter, Lakatos Márk, Kollányi Zsuzsanna, Festy, Sofron István, Kóger Dániel, Sass Dániel, Marge, Fenyvesi Zoltán, Kiss Ramóna, Deniz.

 

A Halott Pénz meglátogatta a csepeli Vakvezető Kutyakiképző Központot
A Halott Pénz meglátogatta a csepeli Vakvezető Kutyakiképző Központot
Fotó: Serényi Márti

 

 

 

Forrás: DRK
Indexkép forrás: DRK - Serényi Márti

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával
Emléklapot kapott gazdija diplomaosztóján Gesztenye, a vakvezető kutya is, aki minden lépésénél segítette szeretett gazdáját az egyetemen.

Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője? Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője?
Különleges új szolgáltatást jelentett be a Netfone Telecom: új márkájuk segítségével az előfizetéseddel egy általad választott állatvédő szervezetet támogathatsz!

Két tonna tápot kaptak az árva állatok Két tonna tápot kaptak az árva állatok
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány első, civil állatvédőket támogató kampányában 2 tonna tápadomány talált gazdára - közölte az alapítvány az MTI-vel.

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Black Friday után Adakozó Kedd - támogass Te is egy állatvédő szervezetet! Hírek - Címlapon
Black Friday után Adakozó Kedd - támogass Te is egy állatvédő szervezetet!
Kutyáink egészsége: szívügyünk! Hírek - Címlapon
Kutyáink egészsége: szívügyünk!