A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Közérdekű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Nevelés

Divattal a vakvezető kutyákért - mert segíteni menő!

2016. november 29., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
A népszerű márka, a Dorko, sztárokkal karöltve újabb jótékony akciót hirdet – ezúttal is egy vakvezető kutyaiskolát és egy vakvezető kutya képzését támogatják. Ráadásul idén egy nagy megtiszteltetésben is részesültek…A Halott Pénz is támogatja a kampányt
A Halott Pénz is támogatja a kampányt
Fotó: Serényi Márti

 

A DORKO-nál a legelső pillanattól kezdve szerettünk volna olyan karitatív szervezetekkel együttműködni és olyan célokat találni, melyeket teljes vállszélességgel támogathatunk.


Úgy gondoljuk, a ruházat és a sapka is olyan ritka adottságú médium, amivel nem csak kifejezhetjük egyéniségünket, de ki is állhatunk számunkra fontos értékek mellett.

 

Elindítottuk a DRK PROPAGANDA-t, melynek keretein belül a "propaganda" termékek eladása után a nyereség 100%-t ajánljuk fel az aktuálisan támogatott szervezet számára, melynek körét folyamatosan bővíteni szeretnénk.
Bízunk benne, hogy ezeknek a kevésbé ismert szervezetnek hírverést, propagandát tudunk kelteni és felhívni tevékenységük fontosságára a figyelmet.

 

Nagy László szerint is menő segíteni!
Nagy László szerint is
menő segíteni!
Fotó: Arató Vivien
Deniz is részt vesz a DRK jótékonysági akciójában
Deniz is részt vesz a DRK jótékonysági akciójában
Fotó: Arató Vivien

 

A "Loyalty is Royalty" az első ilyen nagyobb kampányunk, amivel 2015 óta foglalatoskodunk, és amiről most valószínűleg - reméljük - te is egyre többet fogsz hallani. A Magyar Vakok És Gyengénlátók Országos Szövetségének Kutyaiskolája tökéletesen megtestesíti munkájával azokat az értékeket, amik mellett ki szerettünk volna állni.

 

Vajon mindannyian vakvezetőkké válhatnak?
Vajon mindannyian vakvezetőkké válhatnak?
Fotó: Serényi Márti

 

Kampányunkhoz számos hazai híresség, művész, sportoló, közszereplő és előadó csatlakozott. Fő célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra a problémára, miszerint Magyarországon közel 10.000 vak emberre csupán 120 vakvezető kutya jut a magas képzési költségek miatt. Tavaly közös erővel sikerült egy újabb kutya kiképzésére összegyűjtenünk a pénzt, ami 1.800.000 Ft-ot jelent. A kampány sikerességének, eredményességének és fontosságának köszönhetően idén is folytatjuk a kezdeményezést. Loyalty is Royalty kollekciónk megvásárlása mellett, Dorko Loyalty hűségkártya megvásárlásával is lehetőség nyílik a támogatásra. (részletek: www.dorko.hu/propaganda) Továbbá abban a megtiszteltetésben lehet idén részünk, hogy jelképesen elnevezhetjük Csepelen a MVGYOSZ kutyaiskolájának az épületének egy részét Dorko Vakvezető Kutyakiképző Központtá. Az épület falára egy emléktábla is kikerül, melyen minden idei kampányarc aláírta nevét, ezzel jelezve, hogy kiáll az ügy mellett.

 

Dukai Regina és a vakvezető-jelölt kiskutyák
Dukai Regina és a vakvezető-jelölt kiskutyák
Fotó: Serényi Márti

 

Idei kampányarcaink:

Bocskor Bíborka, Torghelle Sándor, Horváth Éva, Dukai Regina, Juhász Roland, Feczesin Róbert, Zubai Szabolcs, Lékai Máté, Nagy László, Lóránt András, Lóránt Péter, Kállay Saunders András, Curtis, Coud 9+ együttes, Hárai Balázs, Dobó Ágnes, Ocho Macho zenekar, Horváth Cintia, Hódi Pamela, Kiss Virág, Lipcsei Betta, Polgár Krisztina, Varga Roland, Aryee Claudia Dedei, Miskovits Márton, Heincz Gábor Biga, Debreczeni Zita, Szőke Gábor Miklós, Lotfi Begi, Hooligans zenekar, Halott Pénz zenekar, Rubint Rella, Szekeres Klára, Szepesi Mátyás, Flór Péter, Kucsera Gábor, Tápai Szabina, Brains együttes, Metzker Viktória, Andro, Weiler Péter, Lakatos Márk, Kollányi Zsuzsanna, Festy, Sofron István, Kóger Dániel, Sass Dániel, Marge, Fenyvesi Zoltán, Kiss Ramóna, Deniz.

 

A Halott Pénz meglátogatta a csepeli Vakvezető Kutyakiképző Központot
A Halott Pénz meglátogatta a csepeli Vakvezető Kutyakiképző Központot
Fotó: Serényi Márti

 

 

 

Forrás: DRK
Indexkép forrás: DRK - Serényi Márti

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

"Nem aggódom. Biztosan visszajönnek értem" - Alfi kutya története "Nem aggódom. Biztosan visszajönnek értem" - Alfi kutya története
"Egy család vagyunk. Örökre együtt maradunk. Hiszen mi összetartozunk. Úgyhogy nem aggódom. Nem hagynak el. Visszajönnek. Egészen biztosan visszajönnek…"

Vakvezető kutyájával diplomázott és mondott beszédet Pécsett egy hallgató Vakvezető kutyájával diplomázott és mondott beszédet Pécsett egy hallgató
Köszönetet mondott beszédében vakvezető kutyusának a pécsi diák, aki hűséges négylábújával együtt vette sikeresen az egyetemi évek akadályait, végül pedig a négylábúval az oldalán vette át diplomáját.

Egy vak vizsla, akinek saját vakvezető vizslája van Egy vak vizsla, akinek saját vakvezető vizslája van
Megható barátság két kedves vizsla között: ékes példái, hogy a barátok mindig számíthatnak egymásra!

Kutyák a múzeumban? Rex Alapítvány a Múzeumok Éjszakáján Kutyák a múzeumban? Rex Alapítvány a Múzeumok Éjszakáján
Idén a Múzeumok Éjszakáján a legugatósabb négylábú barátaink lesznek a főszereplők a Vajdahunyadvárban.

Last minute - 1% - 2019 - már csak pár napod van rendelkezni az adód 1%-áról! Last minute - 1% - 2019 - már csak pár napod van rendelkezni az adód 1%-áról!
Neked pár kattintás, másnak azonban ez az apró gesztus az életet jelentheti. Nem is gondolnánk, mennyit ér az adónk 1%-ának felajánlása azoknak a nonprofit szervezeteknek, akiknek célja a mások segítése!

Több, mint 700 menhelyi kutyus csóvál boldogabban Több, mint 700 menhelyi kutyus csóvál boldogabban
Kutyaszemmel: 2018-ban a hazai vidéki kutyamenhelyek 7 millió forintos támogatásban részesültek.

Közel 3 tonna termékkel támogatta az árva állatokat az áruházlánc Közel 3 tonna termékkel támogatta az árva állatokat az áruházlánc
A SPAR nyolc éve egyedülálló adományprogrammal segíti a magyarországi állatparkok és menhelyek, valamint vadasparkok nélkülözhetetlen állatmentő és gondozómunkáját.

Kutyaszemmel: idén 7 millió forint értékű adomány érkezett a vidéki menhelyen élő kutyáknak Kutyaszemmel: idén 7 millió forint értékű adomány érkezett a vidéki menhelyen élő kutyáknak
Magyarországon ritkán van példa arra, hogy a vidéki menhelyek komolyabb anyagi támogatásban részesülnek.

Finom kávéval támogathatod az árva állatokat Finom kávéval támogathatod az árva állatokat
Karácsony közeledtével kicsit jobban a fókuszba kerülnek a nélkülözők, így az árva állatok is. Most ismét egy kreatív ötlet buzdít jótékonykodásra.

A Black Friday után itt az Adakozó Kedd A Black Friday után itt az Adakozó Kedd
November 27-én, Adakozó Kedden az adományozás és a jótékonykodás kerül a fókuszba, rögtön a Balck Friday-t követően. Az adakozás ünnepén most a menhelyi kutyákat is lehet segíteni az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadományozással.

Legtöbbet lájkolt cikkek

A héten

Hónapban

Valaha

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Black Friday után Adakozó Kedd - támogass Te is egy állatvédő szervezetet! Hírek - Címlapon
Black Friday után Adakozó Kedd - támogass Te is egy állatvédő szervezetet!
Kutyáink egészsége: szívügyünk! Hírek - Címlapon
Kutyáink egészsége: szívügyünk!