A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hamisítatlan alföldi hangulat vár a kutyabarát Laci Betyár Fogadóban!

2015. október 08., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Gyönyörű környezet, barátságos vendéglátás, remek hangulat, wellness - és kutyabarát! A hajdúszoboszlói Laci Betyár Fogadó vezetőjével, Dávidné Nagy Ildikóval beszélgettünk.



Hamisítatlan alföldi hangulat és vendégszeretet. Ez jellemzi a hajdúszoboszlói Laci Betyár Fogadót. És ez alól a négylábú vendégek sem kivételek: a szálláshelyen szeretettel fogadják a pihenni vágyók kedvenceit is.

 

A Laci Betyár Fogadó madártávlatból
A Laci Betyár Fogadó madártávlatból

 

- Mi ösztönzött Benneteket arra, hogy a kutyusokat is fogadjátok? Mióta kutyabarát a Fogadó?

- A kezdetektől kutyabarát hely vagyunk. Nekünk is van kutyánk, és bár ő nem lakásban tartott, megértjük azokat a vendégeket, akik a nyaralásra is szívesen magukkal hoznák az állatukat, legyen az kutya vagy cica.

 

- Neked is van kutyád? 

- Most egy szibériai huskynk van, kisebbik lányunk nagy vágya vált vele valóra: Lupus. Ahogy mondtam, nem lakásban tartjuk, hanem udvaron, de nagyon szeret bent lenni, gyakran beengedi magát, ha már unatkozik. Nagyon szeret játszani, sok trükköt megtanítottak neki a lányok, de csak addig hajlandó ezeket csinálni, míg neki tetszik. Elég önfejű.

 

Lupus, a husky
Lupus, a husky

 

- Milyen feltételek biztosítottak a kutyáknak (gondolunk itt kutyaágyra, eszközökre…)? Várjátok valamivel a kedvenceket?

- Ilyesmikkel egyelőre nem vagyunk felszerelve, még csak idén nyitottunk, de természetesen szeretnénk lassanként minden igényt kielégíteni. Volt egy idős labrador vendégünk, a vacsora utáni csontot nagyon értékelte!  

 

- Van valamilyen feltétele annak, hogy a gazdi a kutyáját is hozhassa? Van kutyás házirendetek?

- Úgy gondolom, az a vendég, aki magával viszi a kutyáját a nyaralásra, biztosan nagyon oda is figyel rá. Az, hogy egészséges és ápolt, az természetes. Fontos, hogy szobatiszta legyen, és ha a vendég fent hagyja egyedül a szobában, fegyelmezett maradjon (ne nyüszítsen egész nap, ne tegyen kárt a szobában).

 

A kutyabarát Laci Betyár Fogadó gyönyörű belső udvara
A kutyabarát Laci Betyár Fogadó gyönyörű belső udvara

 

- Hova van bejárásuk? A vendégszobákon kívül más helyiségekbe is bemehetnek? 

- A hallba és az étterembe is bejöhetnek a kutyusok.

 

- A Fogadó minden szobája kutyabarát vagy vannak kifejezetten kutyás szobák?

- Elsősorban az erkélyes szobát javasoljuk a kutyás vendégeknek, illetve van egy parkettás szobánk, amit még ajánlunk, de igazából bármelyiket igénybe vehetik.

 

- Hogyan tudják kutyáikat lemozgatni a gazdik? Udvaron, elkerített kutyafuttatón?

- Hatalmas parkosított udvarunk van, ahol akár szabadon is engedhetik a kutyákat, futhatnak, labdázhatnak.

 

A Laci Betyár Fogadó hatalmas udvarán minden kutyus kedvére játszhat
A Laci Betyár Fogadó hatalmas udvarán minden kutyus kedvére játszhat

 

- Sokan szeretnek a szép őszi időben kutyájuk társaságában kirándulni, sétálni. Milyen lehetőség van erre a környéken?

- Hajdúszoboszló eredendően fürdőváros, de nagyon szép, nagy park van a fürdő előtt, ahol sétálhatnak velük. A szállodától 200 méterre található a repülőtér, ahol hatalmas a hely a kutyasétáltatásra, futtatásra. Szívesen adunk kerékpárt a vendégeknek, és bicikliúton juthatnak el a Keleti Főcsatornáig, ami a városunk „nagy folyója” - ide is érdemes kirándulni.

 

- Milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe az ide látogatók?

- A kutyák számára ezek nem igazán mérvadóak! :) Zárt udvari parkolónk van, valamint mindenhol elérhető wifi. Vendégeink számára fürdőköpenyt biztosítunk, valamint 5% kedvezményt a fürdőbelépők árából!

 

A Laci Betyár Fogadó Hajdúszoboszló fürdője, a Hungarospa Hajdúszoboszló mellett helyezkedik el. A Hungarospa Gyógy- és Strandfürdő nyerte el idén az Év Fürdője díjat! Érdemes kipróbálni!

 

Témába vág

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Hotel Hontalan Kutyáknak – Egy szuper hely, ahol a gazdikeresők otthon érezhetik magukat Hotel Hontalan Kutyáknak – Egy szuper hely, ahol a gazdikeresők otthon érezhetik magukat
Létezik egy különleges menhely, ahol az árva kutyák mindennapjai vidámságban és szeretetben telnek.

7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz 7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz
De megéri, mert a kettőnk közt létrejövő szeretetteljes kapcsolat igazi ajándék. Néha azonban nem is olyan könnyű összeegyeztetni életünket, mégis haladunk a változással, hiszen fontos, hogy kedvencünk is jól érezze magát.

Kutyajó szállásajánló Kutyajó szállásajánló
Egy kutyás számára csak kedvence társaságában lehet igazán jó a pihenés. Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk kedvencünket, nem kivétel ez alól egy jó kirándulás, utazás sem!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyával a bobpályán? Egy balatoni nyár emlékei Hírek - Címlapon
Kutyával a bobpályán? Egy balatoni nyár emlékei
Úton az Agility VB felé Hírek - Címlapon
Úton az Agility VB felé