A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hamisítatlan alföldi hangulat vár a kutyabarát Laci Betyár Fogadóban!

2015. október 08., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló
Gyönyörű környezet, barátságos vendéglátás, remek hangulat, wellness - és kutyabarát! A hajdúszoboszlói Laci Betyár Fogadó vezetőjével, Dávidné Nagy Ildikóval beszélgettünk.Hamisítatlan alföldi hangulat és vendégszeretet. Ez jellemzi a hajdúszoboszlói Laci Betyár Fogadót. És ez alól a négylábú vendégek sem kivételek: a szálláshelyen szeretettel fogadják a pihenni vágyók kedvenceit is.

 

A Laci Betyár Fogadó madártávlatból
A Laci Betyár Fogadó madártávlatból

 

- Mi ösztönzött Benneteket arra, hogy a kutyusokat is fogadjátok? Mióta kutyabarát a Fogadó?

- A kezdetektől kutyabarát hely vagyunk. Nekünk is van kutyánk, és bár ő nem lakásban tartott, megértjük azokat a vendégeket, akik a nyaralásra is szívesen magukkal hoznák az állatukat, legyen az kutya vagy cica.

 

- Neked is van kutyád? 

- Most egy szibériai huskynk van, kisebbik lányunk nagy vágya vált vele valóra: Lupus. Ahogy mondtam, nem lakásban tartjuk, hanem udvaron, de nagyon szeret bent lenni, gyakran beengedi magát, ha már unatkozik. Nagyon szeret játszani, sok trükköt megtanítottak neki a lányok, de csak addig hajlandó ezeket csinálni, míg neki tetszik. Elég önfejű.

 

Lupus, a husky
Lupus, a husky

 

- Milyen feltételek biztosítottak a kutyáknak (gondolunk itt kutyaágyra, eszközökre…)? Várjátok valamivel a kedvenceket?

- Ilyesmikkel egyelőre nem vagyunk felszerelve, még csak idén nyitottunk, de természetesen szeretnénk lassanként minden igényt kielégíteni. Volt egy idős labrador vendégünk, a vacsora utáni csontot nagyon értékelte!  

 

- Van valamilyen feltétele annak, hogy a gazdi a kutyáját is hozhassa? Van kutyás házirendetek?

- Úgy gondolom, az a vendég, aki magával viszi a kutyáját a nyaralásra, biztosan nagyon oda is figyel rá. Az, hogy egészséges és ápolt, az természetes. Fontos, hogy szobatiszta legyen, és ha a vendég fent hagyja egyedül a szobában, fegyelmezett maradjon (ne nyüszítsen egész nap, ne tegyen kárt a szobában).

 

A kutyabarát Laci Betyár Fogadó gyönyörű belső udvara
A kutyabarát Laci Betyár Fogadó gyönyörű belső udvara

 

- Hova van bejárásuk? A vendégszobákon kívül más helyiségekbe is bemehetnek? 

- A hallba és az étterembe is bejöhetnek a kutyusok.

 

- A Fogadó minden szobája kutyabarát vagy vannak kifejezetten kutyás szobák?

- Elsősorban az erkélyes szobát javasoljuk a kutyás vendégeknek, illetve van egy parkettás szobánk, amit még ajánlunk, de igazából bármelyiket igénybe vehetik.

 

- Hogyan tudják kutyáikat lemozgatni a gazdik? Udvaron, elkerített kutyafuttatón?

- Hatalmas parkosított udvarunk van, ahol akár szabadon is engedhetik a kutyákat, futhatnak, labdázhatnak.

 

A Laci Betyár Fogadó hatalmas udvarán minden kutyus kedvére játszhat
A Laci Betyár Fogadó hatalmas udvarán minden kutyus kedvére játszhat

 

- Sokan szeretnek a szép őszi időben kutyájuk társaságában kirándulni, sétálni. Milyen lehetőség van erre a környéken?

- Hajdúszoboszló eredendően fürdőváros, de nagyon szép, nagy park van a fürdő előtt, ahol sétálhatnak velük. A szállodától 200 méterre található a repülőtér, ahol hatalmas a hely a kutyasétáltatásra, futtatásra. Szívesen adunk kerékpárt a vendégeknek, és bicikliúton juthatnak el a Keleti Főcsatornáig, ami a városunk „nagy folyója” - ide is érdemes kirándulni.

 

- Milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe az ide látogatók?

- A kutyák számára ezek nem igazán mérvadóak! :) Zárt udvari parkolónk van, valamint mindenhol elérhető wifi. Vendégeink számára fürdőköpenyt biztosítunk, valamint 5% kedvezményt a fürdőbelépők árából!

 

A Laci Betyár Fogadó Hajdúszoboszló fürdője, a Hungarospa Hajdúszoboszló mellett helyezkedik el. A Hungarospa Gyógy- és Strandfürdő nyerte el idén az Év Fürdője díjat! Érdemes kipróbálni!

 

Témába vág

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Hotel Hontalan Kutyáknak – Egy szuper hely, ahol a gazdikeresők otthon érezhetik magukat Hotel Hontalan Kutyáknak – Egy szuper hely, ahol a gazdikeresők otthon érezhetik magukat
Létezik egy különleges menhely, ahol az árva kutyák mindennapjai vidámságban és szeretetben telnek.

7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz 7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz
De megéri, mert a kettőnk közt létrejövő szeretetteljes kapcsolat igazi ajándék. Néha azonban nem is olyan könnyű összeegyeztetni életünket, mégis haladunk a változással, hiszen fontos, hogy kedvencünk is jól érezze magát.

Kutyajó szállásajánló Kutyajó szállásajánló
Egy kutyás számára csak kedvence társaságában lehet igazán jó a pihenés. Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk kedvencünket, nem kivétel ez alól egy jó kirándulás, utazás sem!

Kutyák és az epilepszia – a rejtélyes betegség 3. Kutyák és az epilepszia – a rejtélyes betegség 3.
Mindennapok egy epilepsziás kutyával: Mire számíthatunk? Mire érdemes figyelni? Hasznos megfigyelések egy gyakorló állatorvos praxisából.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyával a bobpályán? Egy balatoni nyár emlékei Hírek - Címlapon
Kutyával a bobpályán? Egy balatoni nyár emlékei
Úton az Agility VB felé Hírek - Címlapon
Úton az Agility VB felé