A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Ajánló

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés

Húst házhoz, az ünnepek előtt

2019. november 26., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló
Ahogy az a híradásokból mindig hallható, bizony a webáruházból rendelők jóval korábban kell gondolkodjanak, ha bizonyosan meg akarják kapni a rendelt terméket otthonukba. De vajon mi a helyzet, amikor kényes terméket, mondjuk húsárut rendelünk?Az egyik legnagyobb állateledel webáruházban érdeklődtünk, hogy mik az ünnepek előtti tapasztalatok. Korsós Andrást, a Minőségi Barf Kft. ügyvezetőjét faggattuk.

 

 

-   Rohanás, kései szállítás, idegeskedés, nagyjából ezt a legtöbben átéltük, amikor ajándékot rendeltünk a neten, persze az utolsó pillanatban. Mi a helyzet Nálatok?

-   Nem aggódunk, fel vagyunk készülve, hiszen szerencsére elmondhatjuk, több lábon állunk, amikor a kiszállítási rendszerünket felállítottuk. Természetesen a fő szempont, hogy senki négylábúja ne maradjon minőségi termék nélkül. Lehet 24 órán belüli futárszolgálatot, csoportos rendeléshez csatlakozást, avagy egyéni kiszállítás között választani, de a személyes átvétel lehetőségét is nyitva hagyjuk a tényleg utolsó pillanatban gondolkodók részére.

 

 

Kutyáink is megérdemlik a különleges karácsonyi menüt - de nem a mi maradékunkat!
Kutyáink is megérdemlik a különleges karácsonyi menüt - de nem a mi maradékunkat! A Minőségi Barf webáruházában különleges húsokat, menüket is találhatunk kedvencünknek.

 

 

 

-   Részleteznéd, hogy az olvasók értsék pontosan milyen szállítási módozatok ezek?

-   Amikor valaki rendelést ad le a www.ebarf.hu oldalon, külön kategóriákba sorolva láthatja, melyek azok a termékek, melyeket akár 24 órán belül kiszállítunk részükre, ezek külön menüpontban találhatók. Vannak a csoportos kiszállítások, jelenleg úgy fedjük le egész Magyarországot, hogy Hatvan-Debrecen-Nyíregyháza, Kecskemét-Orosháza, Pécs, Balaton körüli útvonal és Tatabánya-Sopront útvonalakhoz lehet a facebook oldalakon csatlakozni. Mindenki a csatlakozást követően olvassa el a részleteket, kérdés esetén keresheti ügyfélszolgálati irodánkat a [email protected] e-mail címen. Aki 3-4 napon belül szeretné átvenni az áruját, az kikeresi rendelés során a saját kerületét, települését és van ugye a személyes átvétel, amit szintén 24 órán belüli termékátvételt jelenthet, de meg kell várni a kollégáink visszaigazolását.

 

 

-   Ahogy jönnek az ünnepek gondolom sok termék hiányozhat?

-   Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy készleteinket feltöltsük, és ne legyen ilyen probléma. Nyilvánvalóan ezt nem tudjuk a több mint 140 termék mindegyikére biztosítani, de nem fordulhat elő, hogy a termék kínálat 90 százaléka ne legyen elérhető. Folyamatosan szerzünk be különleges, nem állandó terméket, mint a liba apróhús vagy liba zúza, libaszív, hiszen kedvenceinknek is jár a karácsonyi menü, ami jó, ha nem a fűszerezett, saját ételünk maradéka, hanem a nekik való, ideális jó minőségű nyers táplálék.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A nyersen etetés alapszabályai A nyersen etetés alapszabályai
Sokakban merülhet fel az a kérdés, hogy vajon, amikor nyersen adunk ételt kedvencünknek, kitesszük-e a legnagyobb jószándékunk mellett is veszélyforrásnak Őket. Nos, a válasz igen. Leginkább akkor, ha olyan fontos alapelveket nem tartunk be, amelyeket saját étkezésünk során is figyelembe veszünk. Cikkünkben sorba vesszük a leglényegesebb szabályokat.

Nyers húst rendelni az interneten? Nem lehetetlen! Nyers húst rendelni az interneten? Nem lehetetlen!
Egyre többet fordulunk az internetes webáruházakhoz, ha valamire szükségünk van. Ruhák, a legkülönbözőbb eszközök, lakberendezési tárgyak vagy akár egyes élelmiszerek esetében is könnyebben tudunk vásárolni a neten: megspóroljuk az időt, az üzemanyagot, az idegeskedést, keresgélést.

A nyers erő versenye - Küzdj le minden akadályt kutyáddal! A nyers erő versenye - Küzdj le minden akadályt kutyáddal!
Nincs annál jobb élmény, mint amikor átléped a saját korlátaidat, erőn felül teljesítesz és célba érsz. Ez a nyers erő versenye!

Nyers étrend – több a tévhit, mint a „hit”? Nyers étrend – több a tévhit, mint a „hit”?
Örök (akár „vérre menő”) vita: táp, vagy nyersezés? Kommentháborúk. Érvek, ellenérvek végtelen sora… Hogyan is döntsük el kezdőként, melyiket válasszuk? Hihetünk-e a vitákban, cikkekben olvasott tényeknek – már ha ezek tényleg tények és nem csak tévhitek, netán ijesztgetés…

Nyersetetés kis- és közepes méretű kutyáknak Nyersetetés kis- és közepes méretű kutyáknak
Komplett menük nagyban megkönnyítik a nyersetetést, hisz minden összetevőt tartalmaznak megfelelő arányban. Az összetételt szakemberek állították össze.

Árva állatokat támogat az ország egyik legnagyobb webáruháza Árva állatokat támogat az ország egyik legnagyobb webáruháza
A Hontalan állatok világnapja alkalmából 30 gazdát kereső kutyát és macskát támogat a Mall.hu.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Vizslatúra AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 JULIUS-K9 Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
900 kutyának nyújtott menedéket egy floridai luxushotel az Irma hurrikán napjaiban Hírek - Címlapon
900 kutyának nyújtott menedéket egy floridai luxushotel az Irma hurrikán napjaiban
Kitüntettek egy 17 éves tacsit Japánban a bátorságáért Hírek - Címlapon
Kitüntettek egy 17 éves tacsit Japánban a bátorságáért