A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Húst házhoz, az ünnepek előtt

2019. november 26., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Ahogy az a híradásokból mindig hallható, bizony a webáruházból rendelők jóval korábban kell gondolkodjanak, ha bizonyosan meg akarják kapni a rendelt terméket otthonukba. De vajon mi a helyzet, amikor kényes terméket, mondjuk húsárut rendelünk?



Az egyik legnagyobb állateledel webáruházban érdeklődtünk, hogy mik az ünnepek előtti tapasztalatok. Korsós Andrást, a Minőségi Barf Kft. ügyvezetőjét faggattuk.

 

 

-   Rohanás, kései szállítás, idegeskedés, nagyjából ezt a legtöbben átéltük, amikor ajándékot rendeltünk a neten, persze az utolsó pillanatban. Mi a helyzet Nálatok?

-   Nem aggódunk, fel vagyunk készülve, hiszen szerencsére elmondhatjuk, több lábon állunk, amikor a kiszállítási rendszerünket felállítottuk. Természetesen a fő szempont, hogy senki négylábúja ne maradjon minőségi termék nélkül. Lehet 24 órán belüli futárszolgálatot, csoportos rendeléshez csatlakozást, avagy egyéni kiszállítás között választani, de a személyes átvétel lehetőségét is nyitva hagyjuk a tényleg utolsó pillanatban gondolkodók részére.

 

 

Kutyáink is megérdemlik a különleges karácsonyi menüt - de nem a mi maradékunkat!
Kutyáink is megérdemlik a különleges karácsonyi menüt - de nem a mi maradékunkat! A Minőségi Barf webáruházában különleges húsokat, menüket is találhatunk kedvencünknek.

 

 

 

-   Részleteznéd, hogy az olvasók értsék pontosan milyen szállítási módozatok ezek?

-   Amikor valaki rendelést ad le a www.ebarf.hu oldalon, külön kategóriákba sorolva láthatja, melyek azok a termékek, melyeket akár 24 órán belül kiszállítunk részükre, ezek külön menüpontban találhatók. Vannak a csoportos kiszállítások, jelenleg úgy fedjük le egész Magyarországot, hogy Hatvan-Debrecen-Nyíregyháza, Kecskemét-Orosháza, Pécs, Balaton körüli útvonal és Tatabánya-Sopront útvonalakhoz lehet a facebook oldalakon csatlakozni. Mindenki a csatlakozást követően olvassa el a részleteket, kérdés esetén keresheti ügyfélszolgálati irodánkat a [email protected] e-mail címen. Aki 3-4 napon belül szeretné átvenni az áruját, az kikeresi rendelés során a saját kerületét, települését és van ugye a személyes átvétel, amit szintén 24 órán belüli termékátvételt jelenthet, de meg kell várni a kollégáink visszaigazolását.

 

 

-   Ahogy jönnek az ünnepek gondolom sok termék hiányozhat?

-   Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy készleteinket feltöltsük, és ne legyen ilyen probléma. Nyilvánvalóan ezt nem tudjuk a több mint 140 termék mindegyikére biztosítani, de nem fordulhat elő, hogy a termék kínálat 90 százaléka ne legyen elérhető. Folyamatosan szerzünk be különleges, nem állandó terméket, mint a liba apróhús vagy liba zúza, libaszív, hiszen kedvenceinknek is jár a karácsonyi menü, ami jó, ha nem a fűszerezett, saját ételünk maradéka, hanem a nekik való, ideális jó minőségű nyers táplálék.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyszerűen szeretjük a kutyákat és hiszünk abban, amit csinálunk – út egy apró üzlettől egy országos webáruházig Egyszerűen szeretjük a kutyákat és hiszünk abban, amit csinálunk – út egy apró üzlettől egy országos webáruházig
Miért a Minőségi BARF? Talán az olvasó számára meghökkentőnek tűnik ez az egyszerű, de mégis tolakodó kérdés, pedig többször is láttuk, olvastuk a közösségi médiában, hogy szeretnének minél többen, minél többet megtudni erről a cégről. Ez nem véletlen, hiszen sikersztori az övék, nem is kétséges, talán ki lehet mondani, piacvezető termékkínálat tekintetében egész Közép-Kelet Európában. Kérdéseinket Kalas Évának, a cég ügyvezetőjének tettük fel.

Kiskutyák nyersetetése - aggályok, félelmek, megoldások Kiskutyák nyersetetése - aggályok, félelmek, megoldások
Azt már lehet tudni, hogy egyre népszerűbb a nyers hússal történő etetés a négylábúak gazdáinak körében. Ez nem meglepő, hiszen élettani előnyei egyre inkább megmutatkoznak. Magyarországon sem újkeletű dologról van szó, csak az utóbbi időben terjedt el látványosan. Azonban sok kiskutyás gazdi pont azért nem áll át, mert a túl nagy adagokat lehet venni csomagban és bonyolult ezáltal az adagolás. Nézzük néhány megoldást, hogyan lehet megkönnyíteni a kiskedvencünk érdekében ezt a helyzetet.

Karácsonyi rohanás - ajándékötletek kutyáknak Karácsonyi rohanás - ajándékötletek kutyáknak
A karácsony a szeretet ünnepe, hangzik el az ismert mondat. Ez természetesen így van, de valljuk be, ki ne hagyta volna legvégére szeretett négylábúját, még akkor is, ha a mindennapokban a szívében első helyen szerepel a kiskedvenc. Nincs ezzel semmi baj, nézzünk néhány ötletet az utolsó pillanatokra a nyers étrenden élő kutyusoknak!

A nyersen etetés alapszabályai A nyersen etetés alapszabályai
Sokakban merülhet fel az a kérdés, hogy vajon, amikor nyersen adunk ételt kedvencünknek, kitesszük-e a legnagyobb jószándékunk mellett is veszélyforrásnak Őket. Nos, a válasz igen. Leginkább akkor, ha olyan fontos alapelveket nem tartunk be, amelyeket saját étkezésünk során is figyelembe veszünk. Cikkünkben sorba vesszük a leglényegesebb szabályokat.

Nyers húst rendelni az interneten? Nem lehetetlen! Nyers húst rendelni az interneten? Nem lehetetlen!
Egyre többet fordulunk az internetes webáruházakhoz, ha valamire szükségünk van. Ruhák, a legkülönbözőbb eszközök, lakberendezési tárgyak vagy akár egyes élelmiszerek esetében is könnyebben tudunk vásárolni a neten: megspóroljuk az időt, az üzemanyagot, az idegeskedést, keresgélést.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI Beagle Club Online Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutya vigyáz az elárvult bébi zsiráfra Hírek - Címlapon
Kutya vigyáz az elárvult bébi zsiráfra
A négylábú barátok még otthonosabbá teszik az otthont Hírek - Címlapon
A négylábú barátok még otthonosabbá teszik az otthont