A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya vigyáz az elárvult bébi zsiráfra

2019. november 26., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Életveszélyes állapotban találtak rá a pár napos kis zsiráfra, akit anyja elhagyott. Szerencsére egy helyi gazda még időben rátalált!



A Jazz nevet kapta a pár napos zsiráfgyerek, akit egy gazda talált meg a dél-afrikai vadonban életveszélyes állapotban. A kis zsiráfot elhagyta az anyja, egyedül pedig nem boldogult. Gyengén, kiszáradva, kómás állapotban várta a sorsát, de szerencséjére a megtalálója észnél volt: azonnal segítséget kért a helyi állatvédő szervezettől. 

 

Az árva zsiráf így a The Rhino Orphanage -hez került, akik alapvetően orrszarvúk mentésével foglalkoznak. Hunter, a vadőr kutya, aki az orvvadászok elleni harcban segédkezik, azonnal kíváncsian szimatolta körbe az új jövevényt - és onnantól nem volt hajlandó elmozdulni mellőle. Egész nap Jazz mellett maradt a szobában, és minden jel arra mutatott, hogy nagyon aggódik a zsiráfért. Míg Jazz nem kezdett jobban lenni, alig evett, csak feküdt a kis beteg mellett: 

 

 

 

 

 

Jazz azóta szépen gyógyul és erősödik, hála a szakértő kezeknek. Barátsága Hunterrel azóta is töretlen: megdöbbentő és gyönyörű a kettejük közötti szoros kapocs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

Magyar dobogós helyezések a Belga Juhászkutya Világbajnokságon! Magyar dobogós helyezések a Belga Juhászkutya Világbajnokságon!
Újabb fantasztikus magyar kutyás sporteredmények: dobogós helyeken végeztek magyar párosaink a Belga Juhászkutya Világbajnokságon!

Tönkretette a svájci farkas jeladóját az állattal végző vadász, az mégis tovább működött Tönkretette a svájci farkas jeladóját az állattal végző vadász, az mégis tovább működött
A természetvédelmi szakembereknek először az lett gyanús, hogy a farkas rövid ideig száz kilométer per óra fölötti sebességgel „haladt” egy autóúton. Ez alapján az elkövető járművel szállíthatta a farkast, vagy annak jeladós nyakörvét, hogy aljas tettének nyomait elrejthesse.

A HUNOR mentőkutyás csapata Olaszországban tréningezett A HUNOR mentőkutyás csapata Olaszországban tréningezett
Különleges képzésen vehetett részt a HUNOR mentőkutyás csapata: négy város rombázisát járták végig, mindenütt az volt a cél, hogy fejlesszék a romkutatásban eddig megszerzett jártasságukat. A kutyák és vezetőik tíz napot töltöttek Olaszországban.

FRISS! Az MTI híradása szerint természetkárosítás bűntette miatt vették büntetőeljárás alá a vadászt, aki kilőtte az M237-es farkast FRISS! Az MTI híradása szerint természetkárosítás bűntette miatt vették büntetőeljárás alá a vadászt, aki kilőtte az M237-es farkast
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Hidasnémeti környékén történt a felháborító eset, ami szégyenbe hozta Magyarországot a világ előtt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta MTI Hírstart AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szövetségi bűncselekmény lett az Egyesült Államokban az állatkínzás Hírek - Címlapon
Szövetségi bűncselekmény lett az Egyesült Államokban az állatkínzás
Húst házhoz, az ünnepek előtt Hírek - Címlapon
Húst házhoz, az ünnepek előtt