A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya vigyáz az elárvult bébi zsiráfra

2019. november 26., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Életveszélyes állapotban találtak rá a pár napos kis zsiráfra, akit anyja elhagyott. Szerencsére egy helyi gazda még időben rátalált!A Jazz nevet kapta a pár napos zsiráfgyerek, akit egy gazda talált meg a dél-afrikai vadonban életveszélyes állapotban. A kis zsiráfot elhagyta az anyja, egyedül pedig nem boldogult. Gyengén, kiszáradva, kómás állapotban várta a sorsát, de szerencséjére a megtalálója észnél volt: azonnal segítséget kért a helyi állatvédő szervezettől. 

 

Az árva zsiráf így a The Rhino Orphanage -hez került, akik alapvetően orrszarvúk mentésével foglalkoznak. Hunter, a vadőr kutya, aki az orvvadászok elleni harcban segédkezik, azonnal kíváncsian szimatolta körbe az új jövevényt - és onnantól nem volt hajlandó elmozdulni mellőle. Egész nap Jazz mellett maradt a szobában, és minden jel arra mutatott, hogy nagyon aggódik a zsiráfért. Míg Jazz nem kezdett jobban lenni, alig evett, csak feküdt a kis beteg mellett: 

 

 

 

 

 

Jazz azóta szépen gyógyul és erősödik, hála a szakértő kezeknek. Barátsága Hunterrel azóta is töretlen: megdöbbentő és gyönyörű a kettejük közötti szoros kapocs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Világbajnokságot nyert Karma, a magyar mentőkutya Világbajnokságot nyert Karma, a magyar mentőkutya
Remekelt a magyar csapat a hétvégén az I. Egyéni FCI Mentőkutya Világbajnokságon!

Érdemrendet kapott az életét a társaiért feláldozó francia terrorelhárító kutya Érdemrendet kapott az életét a társaiért feláldozó francia terrorelhárító kutya
Leuk, a francia különleges alakulat négylábú tagja posztumusz érdemrendet kapott: önfeláldozásával nem csak kétlábú társai életét, de további emberéleteket mentett meg.

Befolyásolja a kutyák iránti szeretetünket az, hogy a világ mely pontján élünk? Befolyásolja a kutyák iránti szeretetünket az, hogy a világ mely pontján élünk?
Miért szeretik egyesek a házikedvenceket, míg mások nem? Egy tanulmány szerint óriási különbségek vannak a nemzetek között a kutya- és macskatartás tekintetében.

Elvesztette lábát miközben katonatársait védte - kitüntették a hős kutyát Elvesztette lábát miközben katonatársait védte - kitüntették a hős kutyát
Több katona életét is megmentette a belga juhász egy tűzharc során, amin azonban ő maga súlyosan megsérült. Elvesztette hátsó mancsát, de az életét sikerült megmenteni: most művégtagokkal ugyan, de boldogan él, önfeláldozásáért pedig kitüntetésben is részesült!

Ausztriában is kiképeznek egy kutyát a koronavírus kiszagolására Ausztriában is kiképeznek egy kutyát a koronavírus kiszagolására
Az osztrák hadsereg egyik kutyáját, egy belga juhászt képzik ki július végéig a koronavírus felismerésére. Egyelőre a kutya kiképzése zajlik, ezután következik a kísérleti jellegű projekt kiértékelése.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Mondial Assistance GesmbH Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szövetségi bűncselekmény lett az Egyesült Államokban az állatkínzás Hírek - Címlapon
Szövetségi bűncselekmény lett az Egyesült Államokban az állatkínzás
Húst házhoz, az ünnepek előtt Hírek - Címlapon
Húst házhoz, az ünnepek előtt