A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad

2023. december 29., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet! 

Mary, a soványka Malinois keveréknek mielőbb nagy szüksége volt egy helyre, ahol gyógyulhat, és szeretettel veszik körbe. Abban a pillanatban, ahogy a Christian-házaspár meglátta segítségkérő hirdetését, el is döntötték, hogy befogadják a kutyát – már amennyiben az állatmentők is egyetértenek velük.

 

Mivel két kedvencük is ideiglenesként került hozzájuk anno, Doug és Michelle úgy gondolták, egy kis ideig örömmel gondoskodnának Maryről. Csak amíg összeszedi magát...

 

 

 

 

„Doug nyomatékosan kijelentette, hogy az ideiglenes befogadáson túl szó sem lehet többről”. Aztán kiderült, hogy Mary tökéletesen belepasszol a családjukba. Az első perctől fogva remekül kijött a meglévő két kutyával. Úgy figyelt ideiglenes gondozóira, mintha mindig is hozzájuk tartozott volna. Végül, csak kibújt a szög a zsákból:

 

Igyekeztem távolságot tartani, mármint érzelmileg. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak örökbefogadhatnám Maryt” - vallotta be később a férfi. Szép finoman elkezdte „puhítani” a család többi tagját is ez irányba. Aztán kiderült, hogy felesége időközben (a legnagyobb titokban) már meg is beszélte az állatmentőkkel a továbbiakat.

 

„Annyit írt az üzenetben: Doug szereti Maryt, és Mary szereti Doug-ot. Szeretném meglepni vele Karácsonyra” - mondta el meghatottan Terry Fox, a Foxy and Hounds állatmentő szervezet vezetője.

 

 

 

 

Amint kézhez kapta az örökbefogadási szerződést, egy vadiúj, Mary nevére szóló bilétával együtt becsomagolta egy kis piros dobozba. Majd ráírta férje nevét és elhelyezte az ajándékot a karácsonyfa alá. Doug nem is gyanította, mekkora meglepetésben lesz része. Ahogy kibontotta a dobozkát, és meglátta a papírokat meg a bilétát, elsírta magát. Örömkönnyei közt ölelgette Mary kutyust.

 

„Ahogy megpillantottam, mi van benne, kész voltam, szétestem. Ezt az egyetlenegy dolgot szerettem volna karácsonyra.”

 

Mindez már több éve történt, de Doug és Mary ma is ugyanúgy imádják egymást. Családjuk ma is meghatottan idézi fel azt a bizonyos karácsonyt, amikor Apukát sikerült meglepni élete egyik legcsodásabb ajándékával.

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/marythemalinois/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti
Milliók arcára csal mosolyt a kis bundás, pedig egykor reménytelenül várta a menhelyen, hogy felfigyeljenek rá.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Ilyen szuper iskolabusszal járnak kirándulni a kutyák - és mind imádják! Ilyen szuper iskolabusszal járnak kirándulni a kutyák - és mind imádják!
Lelkesen figyelgetnek ki az ablakon, és izgatottan várják, aznap vajon milyen csodás helyre látogatnak el.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt. Beagle Club Online MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ingyenes chipleolvasás, hogy minden elveszett kiskedvenc hazataláljon – a MOL szilveszterkor is segít az elveszett kutyákon Hírek - Címlapon
Ingyenes chipleolvasás, hogy minden elveszett kiskedvenc hazataláljon – a MOL szilveszterkor is segít az elveszett kutyákon
A szilveszteri ünneplés legyen állatbarát! Hírek - Címlapon
A szilveszteri ünneplés legyen állatbarát!