A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Jótékonysági koncert a kóbor kutyák megsegítésére

"Érezd jól magad úgy, hogy másoknak is segítesz!


2014. november 27., 11:30


Szerző: kiberov


Kategória: Állatvédelem




November 25.-én a budapesti Átrium Film-Színházban jótékonysági koncertet a gazdátlan kutyák megsegítésére! A koncerten fellépett Horgas Eszter és Cseke Gábor, a Syrtos Együttes, Radics Gigi és Király Viktor!



"Hallgass csúcs zenét, és mi a jegyed teljes árát a fázó kutyák megsegítésére fordítjuk!"

Ezzel a mottóval hirdette meg a  Vigyél Haza Alapítvány és a Hangya Közösség a jótékonysági koncertet. Céljuk az volt, hogy ezen az estén felhívják a figyelmet a gazdátlan kutyák problémáira. A vidéki menhelyeken élő kutyák helyzete kritikus. Több százan várják a telet kutyaház vagy bármilyen fedél nélkül.

A gála plakátja

A Vigyél Haza Alapítvány és a Hangya Közösség 500 kutyaház összegyűjtésével és a helyszínekre juttatással szeretné támogatni a magukról gondoskodni nem tudó kidobott, jobb sorsra érdemes kutyákat. 

A közönség már a koncertre belépéssel is támogatta a kezdeményezést, hiszen a koncert teljes bevételét közvetlenül a fedél nélküli, menhelyeken élő állatok számára, kutyaházak vásárlására fordítják.

 

Óvári András a Vigyél haza alapítvány alapítója - Fotó: Máté Krisztián
Óvári András a Vigyél haza alapítvány alapítója - Fotó: Máté Krisztián

 

A művészek is lemondtak fellépti díjukról, ezzel is támogatva a kezdeményezést. 

A rendezvénnyel együtt és az azóta befolyt adományokból már közel másfél millió forint gyűlt össze! Ez csaknem kétszáz kutyaházra való adomány!

 

 A koncertről készült fotóinkat itt nézhetik meg:

 

Horgas Eszter és Cseke Gábor - Fotó: Máté Krisztián
Horgas Eszter és Cseke Gábor - Fotó: Máté Krisztián

 

Syrtos Együttes - Fotó: Máté Krisztián

 

 

Radics Gigi - Fotó: Máté Krisztián

 

 

Király Viktor - Fotó: Máté Krisztián

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője? Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője?
Különleges új szolgáltatást jelentett be a Netfone Telecom: új márkájuk segítségével az előfizetéseddel egy általad választott állatvédő szervezetet támogathatsz!

Két tonna tápot kaptak az árva állatok Két tonna tápot kaptak az árva állatok
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány első, civil állatvédőket támogató kampányában 2 tonna tápadomány talált gazdára - közölte az alapítvány az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Rehabportál EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Sokat mondó kutyaugatás Hírek - Címlapon
Sokat mondó kutyaugatás
Kinek van kedve ebben a kutya hidegben kutyagolni? Hírek - Címlapon
Kinek van kedve ebben a kutya hidegben kutyagolni?