A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kölyökkutyákat akart külföldre csempészni

2015. március 27., 06:15


Szerző: kiberov


Kategória: Állatvédelem
A határon próbált meg 21 kiskutyát átcsempészni egy német állampolgárságú férfi.A letenyei rendőrök 2015. március 22-én reggel 8 órakor az M70-es autóút 3+800-as szelvényénél ellenőriztek egy német felségjelzésű Honda CR-V típusú autót. A csomagtartóban 21 - fajtatiszta, különböző fajta - kiskutyát találtak, összezsúfolva, szűk ketrecekbe zárva.

Forrás: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

 

A kölyökkutyák egymáson feküdtek, a helyszínre érkező állatorvos szerint rossz állapotban voltak. A rendőrök az autót vezető férfit előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A 60 éves német állampolgárságú ember azt mondta a nyomozóknak, hogy a kutyákat Pécsen vette, 150 eurót fizetett darabjáért, és Németországban tenyészteni szerette volna őket.

A kutyákat a rendőrség lefoglalta és a nagykanizsai menhelyre vitte.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 60 éves német férfi ellen.

Forrás: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Témába vág

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében
Az emberi gonoszság nem ismer határokat – ismét bebizonyosodott. A Hajdú-Bihar vármegyei Nyíracsádon talált két jószándékú állatbarát talált rá a hat hónap körüli kutyára, akit ismeretlen tettes felakasztott – a kutyán friss és jóval régebbi bántalmazások nyomai is voltak.

Bőröndbe rejtett kutyatetemet találtak a Duna partján Bőröndbe rejtett kutyatetemet találtak a Duna partján
Kirándulók találtak rá a bőröndre, azonnal értesítették az állatvédőket.

Kegyetlen büntetés – vascsővel verték agyon kutyájukat, mert ugatott Kegyetlen büntetés – vascsővel verték agyon kutyájukat, mert ugatott
A kutya bűne mindössze annyi volt, hogy ugatott – a kutya gazdái vacsővel estek neki büntetésül. A szomszédok értesítették az állatvédőket, ők pedig rendőrséget, akik azonnal a helyszínre is siettek. A kutya olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már csak az altatás segíthetett rajta.

Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya
A bűnözők kegyetlenül megkínozták, amikor rajta gyakorolták az emberrablás áldozatain elkövetni tervezett csonkítást, majd magára hagyták meghalni. Végül a Milagros Caninos menhelyen talált menedékre az eb. Új mancs-protézisein pedig végre boldogan szaladgálhat és élheti a kutyák álmát.

KépekMinősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Mondial Assistance GesmbH Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyaformájúak szabadon Hírek - Címlapon
Kutyaformájúak szabadon
Ebzárlat az ország több településén Hírek - Címlapon
Ebzárlat az ország több településén