A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Lakhatásért cserébe sem adta fel kutyáit

2015. május 28., 04:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Könnyű




Biztosítottak volna neki szállást, ha feladja kutyáit. Most autójában él, de kedvenceivel körülvéve. Minden nap csak egy forró levest eszik, és a közeli McDonald’s ba jár feltölteni a telefonját, valamint az ottani wifi segítségével igyekszik munkát találni. Ez aztán az önzetlen szeretet!



Csak egyetlen étkezést engedhetek meg magamnak naponta, azért, hogy a kutyáim ne éhezzenek – mondja az 57 éves hölgy, aki negyedik hónapja tölti mindennapjait az utcán. Egy kis Alfa Romeon osztoznak két kutyájával Robbie-val és Cleoval, akik jóban-rosszban kitartanak szeretett gazdájuk mellett. Hillary Barrows 2015. januárjában tért vissza Kentbe, azelőtt Európában dolgozott angoltanárként. Hazaérkezése után albérletbe költözött, mivel azt hitte hamar talál munkát. De ez elmaradt, és három hét után a pénzéből is kifogyott, így az utcára került. Egy segélyszervezetnél kapott volna szállást, de ők az állatokat nem látták szívesen. A tanárnő ezért úgy döntött, hogy amíg nem talál munkát autójában fog élni, és nem adja fel szeretett társait, akiket korábban európai útjain mentett. Most egy nonstop üzemelő parkoló a menedéke, és munkát keres.

 

Hillary Barrows és kutyái
Hillary Barrows és kutyái
Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

 

Kutyái közül Robbie egy nyolc éves fáraókutya, Cleo pedig egy öt évkörüli labrador, akiket Spanyolországból menekített ki. Az RSPCA már kétszer meglátogatta őket, hogy ellenőrizze, nem okoz-e problémát az ebeknek, az „autós élet”. Eddig mindent rendben találtak.

 

Hillarynak nincs családja Angliában, akikhez fordulhatna, az egyetlen társasága kedvencein kívül a parkoló felügyelősége. Tőlük alkalmanként még extra reggelihez is juthat, aminek egy részét természetesen a kutyák kapják.

Nap mint nap önéletrajzokat küld ki, hogy végre munkához juthasson, de senki nem alkalmazza amíg egy autóban él. Úgy érzi az egész életét abban az Alfa Romeoban fogja leélni. Egyre rosszabbul alszik, hiszen már akkor is szerencsésnek érzi magát, ha éjjel három órácskát tud pihenni. Az egyetlen vágya, hogy újra dolgozhasson, és a pénzből vehessen egy házat, hogy kutyáinak biztonságos menedékkel szolgálhasson.

 

Az ebek így is boldogok
Az ebek így is boldogok
Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

 

A tanárnő végül belevágott a saját kampányába, melynek keretében egy kis lakásra, vagy albérletre gyűjt. Jelenleg úgy néz ki, hogy összegyűlt elég pénz egy lakás előlegének letételéhez, ugyanis 150 nagylelkű személy támogatta őt a küzdelemben.

 

Remélhetőleg jövő héten ilyenkor nekem, és a kutyáimnak végre lesz otthonunk.”

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/
Indexkép forrás: http://www.dailymail.co.uk/

Témába vág

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyákat akart mérgezni, de ő halt bele Hírek - Címlapon
Kutyákat akart mérgezni, de ő halt bele
Jó tett helyébe jót várj...! Hírek - Címlapon
Jó tett helyébe jót várj...!