A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna

2023. június 27., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Május vége óta gyűrűzik a botrány: Dolly ismét megerősítette, hogy nem tudott arról, milyen körülmények között tartják a kutyákat. 

Több mint 30 kutya tengette napjait embertelen körülmények között egy gyöngyösi szaporítótelepen – önmagában ez is botrányt kavart, amikor azonban kiderült, hogy a népszerű énekesnőnek, Dollynak köze lehet a telephez, még nagyobb felháborodást keltett. A telepen szemét, állati ürülék, állattetemek között próbáltak valahogy túlélni a kutyák – sokuk nyílt sebekkel, betegségekkel küzdöttek.

„A kutyusok beszállításra kerültek az ebrendészeti telepre, ahol átadásra kerültek a szervezetekhez. Volt köztük boxer, francia bulldog, bischon, uszkár, káj, kaukázusi, roti, yorki és egy 4 hetes mopsz kölyök” – írta május végén, a telep felszámolásakor a Gyöngyösi Állatmentő Alapítvány.

 

A botrány azóta sem csendesedett. Az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás, és sem Dolly, sem menedzsere, P. Rita szerepe nem tisztázott egyelőre. Míg P. Rita azt állítja, az énekesnő mindenről tudott, sőt, rendszeresen látogatta is az állatokat, és kutyákat is vitt hozzá szaporítás céljából, Dolly ezeket a vádakat tagadta. Azt állítja, ő csak menedzserének akart segíteni:

„Felhívott engem a Rita, majd parancsoló üzemmódban azt mondta, most azonnal beülsz a kocsiba, lejössz ide, és azonnal elviszel innen néhány kutyát mert itt vannak mindenféle szervezetek és elviszik az összes kutyámat – idézi a blikk.hu az énekesnőt. – Én is megdöbbentem. Azon gondolkoztam, hogy most mit csináljak. Mert még mindig az volt bennem hogy segítenem kell Ritának, hogy ne vigyék el a kutyáit. Fogalmam nem volt arról, milyen látványban lesz részem.”

 

Ritát, aki 15 éven keresztül volt az énekesnő menedzsere, 27 millió forintra bírságolták állatkínzás miatt - írják. A volt menedzser közigazgatási perre készül, továbbá Dollyt is feljelentette, ugyanis szerinte az énekesnő kényszerítette erre a borzalmas tettre.

 

„Nem vagyok semmiért hibás, én tiszta vagyok. Azt gondolom, az igazság azért igazság, s ki fog derülni. Mert mindig kiderül. És remélem, az is kiderül, mi volt ez az egész, amiért ez az egész rágalomhadjárat elindult ellenem. Sejtem, hogy körülbelül mi lehet az ő indíttatása, de jelen pillanatban erről még nem kívánok nyilatkozni.” Mint írják, az énekesnő azt is kijelentette, hogy minden jogi lépést megtesz a megrágalmazása miatt.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle
Szívmelengető látni, milyen kíváncsisággal és örömmel veti bele magát az életbe a kutya, aki korábban semmit nem látott a világból.

Holland szaporítókat fogtak Borsodban – Tragikus körülmények közül mentik a kutyákat az állatvédők Holland szaporítókat fogtak Borsodban – Tragikus körülmények közül mentik a kutyákat az állatvédők
Beteg, sérült kutyák. Tetemek. Elhanyagolás, kosz és mocsok. Innen származnak az olcsó, „minek-a-törzskönyv”, de „legyen-divatos”fajtájú kutyák. Ezt támogatod, ha szaporítótól vásárolsz kutyát.

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton „Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe „A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe
Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.

Letöltendőt kér az ügyészség a kutyái hangszálát elvágó karcagi szaporítóra Letöltendőt kér az ügyészség a kutyái hangszálát elvágó karcagi szaporítóra
Súlyosításért fellebbezett a járási ügyészség annak a karcagi férfinek az ügyében, aki azért vágatta el a kutyái hangszálait, hogy a szomszédokat ne zavarja a szaporítótelepről kiszűrődő csaholás - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Praktiker Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák? Hírek - Címlapon
Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák?
Imádnivaló a golden retriever kölyök, aki nagyon meglepődött az ablakmosó ember láttán Hírek - Címlapon
Imádnivaló a golden retriever kölyök, aki nagyon meglepődött az ablakmosó ember láttán