A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna

2023. június 27., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Május vége óta gyűrűzik a botrány: Dolly ismét megerősítette, hogy nem tudott arról, milyen körülmények között tartják a kutyákat.



 

Több mint 30 kutya tengette napjait embertelen körülmények között egy gyöngyösi szaporítótelepen – önmagában ez is botrányt kavart, amikor azonban kiderült, hogy a népszerű énekesnőnek, Dollynak köze lehet a telephez, még nagyobb felháborodást keltett. A telepen szemét, állati ürülék, állattetemek között próbáltak valahogy túlélni a kutyák – sokuk nyílt sebekkel, betegségekkel küzdöttek.

„A kutyusok beszállításra kerültek az ebrendészeti telepre, ahol átadásra kerültek a szervezetekhez. Volt köztük boxer, francia bulldog, bischon, uszkár, káj, kaukázusi, roti, yorki és egy 4 hetes mopsz kölyök” – írta május végén, a telep felszámolásakor a Gyöngyösi Állatmentő Alapítvány.

 

A botrány azóta sem csendesedett. Az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás, és sem Dolly, sem menedzsere, P. Rita szerepe nem tisztázott egyelőre. Míg P. Rita azt állítja, az énekesnő mindenről tudott, sőt, rendszeresen látogatta is az állatokat, és kutyákat is vitt hozzá szaporítás céljából, Dolly ezeket a vádakat tagadta. Azt állítja, ő csak menedzserének akart segíteni:

„Felhívott engem a Rita, majd parancsoló üzemmódban azt mondta, most azonnal beülsz a kocsiba, lejössz ide, és azonnal elviszel innen néhány kutyát mert itt vannak mindenféle szervezetek és elviszik az összes kutyámat – idézi a blikk.hu az énekesnőt. – Én is megdöbbentem. Azon gondolkoztam, hogy most mit csináljak. Mert még mindig az volt bennem hogy segítenem kell Ritának, hogy ne vigyék el a kutyáit. Fogalmam nem volt arról, milyen látványban lesz részem.”

 

Ritát, aki 15 éven keresztül volt az énekesnő menedzsere, 27 millió forintra bírságolták állatkínzás miatt - írják. A volt menedzser közigazgatási perre készül, továbbá Dollyt is feljelentette, ugyanis szerinte az énekesnő kényszerítette erre a borzalmas tettre.

 

„Nem vagyok semmiért hibás, én tiszta vagyok. Azt gondolom, az igazság azért igazság, s ki fog derülni. Mert mindig kiderül. És remélem, az is kiderül, mi volt ez az egész, amiért ez az egész rágalomhadjárat elindult ellenem. Sejtem, hogy körülbelül mi lehet az ő indíttatása, de jelen pillanatban erről még nem kívánok nyilatkozni.” Mint írják, az énekesnő azt is kijelentette, hogy minden jogi lépést megtesz a megrágalmazása miatt.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség
Négy embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy hamis kísérő okmányokkal szállítottak kutyákat külföldre; a kisállatok exportálásával foglalkozó ceglédi cég vezetőjét letartóztatta a bíróság - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szerdán a police.hu oldalon.

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Újabb 12 millió forinttal támogat civil szervezeteket a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány Újabb 12 millió forinttal támogat civil szervezeteket a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány
Újabb 12 millió forinttal támogatja a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány a kelet-magyarországi állatvédelmet és a szaporítótelepek elleni fellépést.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt. MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák? Hírek - Címlapon
Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák?
Imádnivaló a golden retriever kölyök, aki nagyon meglepődött az ablakmosó ember láttán Hírek - Címlapon
Imádnivaló a golden retriever kölyök, aki nagyon meglepődött az ablakmosó ember láttán