A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Növekednek egyes állategészségügyi szolgáltatási díjak

Az ivartalanítás ás a túlaltatás díjai növekednek


2014. december 03., 13:00


Szerző: kiberov


Kategória: Egészség




Növekednek egyes állategészségügyi szolgáltatások díjai, a Fővárosi Közgyűlés szerdán döntött a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság szervezetei és működési szabályzatának (szmsz) módosításáról.



   A testület által elfogadott módosítás szerint az állategészségügyi szolgálatnál történő túlaltatás díja macska esetében az eddigi 4500 forintról 5000-re nő. Egy kutya esetében a díj 9 ezerről 10 ezer forintra emelkedik. A tulajdonos kérésére a gyógyíthatatlanul beteg állat lakáson történő túlaltatása, valamint a tetem elszállítása az eddigi 20 ezerről 22 ezer forintra nő.    

Fotó: overnightpettags

      

A fajtatiszta kutyákon kötelezően elvégzendő, valamint a szolgálatnál az örökbefogadó kérésére elvégzett ivartalanítási díj ezer forinttal emelkedik.
    

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: mti

Témába vág

Újabb 12 millió forinttal támogat civil szervezeteket a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány Újabb 12 millió forinttal támogat civil szervezeteket a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány
Újabb 12 millió forinttal támogatja a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány a kelet-magyarországi állatvédelmet és a szaporítótelepek elleni fellépést.

95 millió forint az állatvédelem fejlesztésére 95 millió forint az állatvédelem fejlesztésére
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány szeptemberben éves költségvetése több mint harmadát, mintegy 95 millió forintot állatvédő civil ernyőszervezetek fejlesztésére, prevenciós és edukatív munkájának megsegítésére, az állatkertek állatmentő és fajvédelmi tevékenységének erősítésére, valamint az Állatorvostudományi Egyetem (ÁTE) civil állatvédőket segítő ivartalanítási programjának és kutatómunkájának támogatására fordítja - közölték hétfőn, Budapesten.

Kutyák és macskák gazdái igényelhetnek támogatást kedvencük ivartalanítására Kutyák és macskák gazdái igényelhetnek támogatást kedvencük ivartalanítására
300 állat ivartalanítását támogatja az Orpheus Állatvédő Egyesület. A támogatásra 2023 év első felében lehet jelentkezni, míg a támogatott helyek be nem telnek.

Kihirdették a civil állatvédő szervezetek támogatására kiírt pályázat nyerteseit Kihirdették a civil állatvédő szervezetek támogatására kiírt pályázat nyerteseit
Kihirdették a civil állatvédő szervezetek támogatására májusban meghirdetett pályázat eredményét: az 500 millió forint keretösszegű pályázaton 187 nyertes részesül 500 ezer forint és 10 millió forint közötti összegben.

Hontalan állatok országa - ivartalanítási akciót hirdet az Orpheus Állatvédő Egyesület Hontalan állatok országa - ivartalanítási akciót hirdet az Orpheus Állatvédő Egyesület
Százezres nagyságrendű a gazdátlan állatok száma Magyarországon jelenleg. És hiába az – elméletben – egyre szigorodó jogszabályok, a számuk évről-évre egyre csak nő.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Rehabportál Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Minden idők legszélsőségesebb kutyakeresése Hírek - Címlapon
Minden idők legszélsőségesebb kutyakeresése
Saját kölyökkutyáját bántalmazta az elkövető Hírek - Címlapon
Saját kölyökkutyáját bántalmazta az elkövető