A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Minden idők legszélsőségesebb kutyakeresése

Több mint 8 millió forintot költött kutyája keresésére egy amerikai nő


2014. december 04., 09:00


Szerző: kiberov


Kategória: Könnyű




Egy év alatt 35 ezer dollárt (8,6 millió forint) költött egy amerikai nő elveszett kutyája keresésére.



A georgetowni Janet Mihalyfi ötéves kutyája, Havoc tavaly novemberben tűnt el Washingtonban. A szomorú napon Mihalyfi egy közeli parkerdőbe futni ment Havockal és Raze-zel, a két kutyatestvérrel. Szabadon engedte őket, hogy a patakból ihassanak, ám amikor arra sétált egy őz, a kutyák nekiiramodtak, és csak Raze tért vissza - tudósított a Washington Post online kiadása.

 

Havoc és gazdája Janet Mihalyfi - Fotó: washingtonpost.com

 

    A 2009-ben örökbefogadott labrador-rottweiler keverék megtalálására elborította a szomszédságot falragaszokkal, négy médiumot keresett fel, kutyák után nyomozó magándetektíveket bízott meg, hogy hazahozzák az elkóborolt kedvencet. Erőfeszítéseiről az egyik helyi lap ezzel a címmel írt: "Ez lehet minden idők legszélsőségesebb kutyakeresése".
    Az informatikai igazgatóként dolgozó nő a pénzből speciális kamerákat vett, elhelyezte őket azokon az útvonalakon, ahol állítólag Havocot látták. Kutyatápot, hotdogot, marhahúst is tett ki ezekre a helyekre.
    "Az emberek annyi mindenre költik a pénzüket. Én nem járok drága helyekre nyaralni, nem veszek luxusautót. A legjobb célra adom ki a pénzemet, amikor a családot akarom újraegyesíteni. Nem adom fel addig, amíg értesítéseket kapok róla. Vasárnap ketten látták, állítólag jó bőrben volt" - magyarázta Havoc gazdája.
    Ahogy korunk legtöbb eltűnt állatának, Havocnak saját weboldala is készült, és jelen van a Facebook közösségi oldalon is Hozzátok haza Havocot (Bring Havoc Home) címmel.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: washingtonpost, mti

Témába vág

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog 3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog
Kutyánk elsődlegesen orra révén fedezi fel a világot, a szaglására alapozó feladatok pedig remekül megdolgoztatják elméjét is. Játékra fel!

3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja 3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja
A kutyák imádnak játszani, és mi is lehetne izgalmasabb, mint a gazdival együtt mókázni? Mutatunk néhány olyan játékot, melyet a négy fal között is bátran kipróbálhatunk.

Kitüntették a férfit, aki drónokkal segít megtalálni az elveszett kutyákat Kitüntették a férfit, aki drónokkal segít megtalálni az elveszett kutyákat
A 66 éves pontypriddi férfi hozta létre a Drone SAR-t (Drone Search and Rescue) elveszett angliai kutyák megsegítésére, amiben önkéntesek és drónok segítségével keresik az eltűnt állatokat. Aki a gazdik újraegyesítését kedvenceikkel "a legjobb érzésnek" nevezte.

Halálos autóbalesetet túlélt kutyát keresnek Halálos autóbalesetet túlélt kutyát keresnek
Ismét egy állatvédő szenvedett balesetet – a vétlen autót vezette, sajnos a frontális karambolban szerzett sérüléseit nem élte túl. Két kutyája is vele volt: egyikük megsérült, másikuk sokkos állapotban megszökött egy nádassal borított terület felé. Azóta is keresik.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Okoshámot fejlesztettek amerikai kutatók Hírek - Címlapon
Okoshámot fejlesztettek amerikai kutatók
Növekednek egyes állategészségügyi szolgáltatási díjak Hírek - Címlapon
Növekednek egyes állategészségügyi szolgáltatási díjak