A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra

2023. december 13., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!



 

Pulcsik, pólók, ajándéktárgyak... akár karácsonyi ajándéknak is tökéletesek, ráadásul a menhelyi kutyákat is támogathatjuk vele!
Pulcsik, pólók, ajándéktárgyak... akár karácsonyi ajándéknak is tökéletesek, ráadásul a menhelyi kutyákat is támogathatjuk vele!
Fotó: Papp Niki Photography

 

 

A keverék kutya is menő – mi több: COOL! Ezzel a jeligével indított (szó szerint) kreatív kampányt a Vigyél Haza Alapítvány, hisz mint vallják: a keverék kutya COOL!

 

A Vigyél Haza Alapítvány évek óta sikeresen dolgozik a keverék kutyák nagyobb megbecsüléséért. Erre nagy szükség is van, hiszen a számtalan fajtamentő szervezet mellett hátrányban vannak a keverékek.  Pedig mindegyik kutyus egy-egy igazi egyéniség… és ki is akarna ugyanolyan kutyát, mint a szomszédé?

 

 

A keverék kutya COOL!
A keverék kutya COOL!
Fotó: Papp Niki Photography

 

 

Az alapítvány kiváló grafikusokat kért fel, hogy olyan kedves, trendi pólómintákat tervezzenek, amit a fiatalok szívesen viselnek majd.  A ruhadarabok megvásárlásával, egyúttal árva, keverék kutyák örökbeadását népszerűsítik, és a Vigyél Haza Alapítvány állatmentő munkáját is segítik.

 

A menő ruhadarabok bemutatásához Gelencsér Timea, Telegdy-Kapás Boglárka és Telegdy Ádám álltak önkéntesen modellt egy vidám fotózásra, amiről kedves kisfilm is készült!

 

Az egyedileg elkészíthető ruhákat, kiegészítőket ide kattintva lehet megismerni és megrendelni – segítsük együtt a menhelyi kutyákat!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Légy felelős: ne ajándékozz élő állatot húsvétra! Légy felelős: ne ajándékozz élő állatot húsvétra!
Élő állat helyett jobb ötlet a csokinyuszi! Döntsünk felelősen: biztos, hogy hosszú évekre, akár évtizedekre is felelősséget tudunk vállalni az állatkáért?

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online MTI EB OVO Közhasznú Egyesület Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség Hírek - Címlapon
Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség
Jövőre is pályázhatnak a civil állatvédő szervezetek támogatásra Hírek - Címlapon
Jövőre is pályázhatnak a civil állatvédő szervezetek támogatásra