A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Halálos autóbalesetet túlélt kutyát keresnek

2018. november 12., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Ismét egy állatvédő szenvedett balesetet – a vétlen autót vezette, sajnos a frontális karambolban szerzett sérüléseit nem élte túl. Két kutyája is vele volt: egyikük megsérült, másikuk sokkos állapotban megszökött egy nádassal borított terület felé. Azóta is keresik.



Isaszegen történt tragikus baleset: két autó frontálisan ütközött. A vétlen autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett a karambolban, hogy a helyszínen életét vesztette - a hölgy az Uszkárokért Állat és Természetvédelmi Egyesület volt. Vele volt két kutyája is, Wilow és Cassy. Cassy a baleset során súlyos medencetörést szenvedett, ő azóta az Uszkárokért Állat és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület jóvoltából szakértő kezekben van, feltehetően hamarosan műteni is fogják.

 

 

 

A másik kutya, Wilow azonban megszökött a baleset helyszínéről: rémült, sokkos állapotban van, a helyszín melletti nádas felé futott el. Az állatbarátok hosszan keresték, ám nem találták. Élelmet és vizet helyeztek el a helyszínen, a keresést tovább folytatják majd. Mindenesetre kérnek minden állatbarátot, hogy aki Isaszeg környékén látná a szürke színű uszkár jellegű kutyust, értesítse őket az alábbi plakáton látható elérhetőségeken.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja 3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja
A kutyák imádnak játszani, és mi is lehetne izgalmasabb, mint a gazdival együtt mókázni? Mutatunk néhány olyan játékot, melyet a négy fal között is bátran kipróbálhatunk.

Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti
Könnyen megsérülhet, ám a gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe. Éppen ezért jó, ha tudjuk, mi minden érheti kedvencünk hangulatjelzőjét!

Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők
Segítsd a mentők munkáját: mire megérkeznek, zárd el biztonságos helyre kedvencedet!

Séta? 10 jel, amivel a kutyád azt üzenheti, ideje kimenni Séta? 10 jel, amivel a kutyád azt üzenheti, ideje kimenni
Ha esik, ha fúj, nincs mese, menni kell. Ezt pedig különféle módokon adhatja tudtunkra kedvencünk, hiszen a szükség nagy úr. Hogyan mondja el, hogy szeretne sétálni?

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor EB OVO Közhasznú Egyesület MTI Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kukur Tihar - fesztivál a kutyák tiszteletére Hírek - Címlapon
Kukur Tihar - fesztivál a kutyák tiszteletére
Idén is önkéntes segítőket keres a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet Hírek - Címlapon
Idén is önkéntes segítőket keres a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet