A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

„Ő az életem fénypontja” - 16 évesen is remek formában van Venus Williams kedvence

2023. március 21., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Különleges kapcsolatot ápol kutyusával a világhírű teniszezőnő. Minden győzelme eltörpül amellett, mennyire szeretik egymást Harryvel, a kisöreggel.



 

„Szenvedélyes gazdi vagyok, a kutyám az életem” - mesélte lelkesen a People magazinnak adott interjúban Williams. - "Körülötte forognak a mindennapjaim, egyszerűen imádom a kis szőrmókot! 16 éve vagyunk együtt, és még ennyi idősen is nagyon jól érzi magát. Ez nagyban köszönhető annak is, hogy mit kap enni.”

 

A hétszeres Grand Slam-győztes nem győzi hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy odafigyeljünk kedvencünk megfelelő táplálására, hiszen egészségükhöz elengedhetetlen a minőségi eledel. Ezért is csatlakozott a Purina Pro Plan két hónapos kihívásához, melynek keretében az egészséges életmódra igyekeznek felhívni a figyelmet. Arra ösztönzik a gazdikat, hogy tápláló ételt adjanak kutyusaiknak, és emellett minél több időt töltsenek el aktív tevékenységekkel, mert a testmozgásra mindenkinek szüksége van.

 

 

A híres teniszezőnő és kedvence, a 16 éves Harry
Mindketten szeretnek mosolyogni - A híres teniszezőnő és kedvence, a 16 éves Harry
Fotó: Purina Pro Plan

 

 

A program természetesen jótékony célt is szolgál: minden, egymillió bejelentett perc után 15 ezer dollárt adományoznak az Athletes for Animals (Atléták az Állatokért) non-profit szervezetének, mely a hontalan kutyáknak és macskáknak segít gazdira találni.

 

Williams személyes ügyként tekint a kihívásra, hiszen kedvence, Harry életének elmúlt 16 évében minden egyes percében mellette állt. Elkíséri az edzésekre, az irodában pedig kényelmes fekhelyéről árasztja a szeretetteljes energiákat gazdája felé. Ahhoz képest, hogy nem is akart kutyát, nagyon messzire jutottak!

 

 

Venus Williams imádja kutyáját
Venus Williams imádja kutyáját
Fotó: Purina Pro Plan

 

 

Nem terveztem, hogy lesz egy kutyám. De egy nap megláttam őt, felhívtam a húgomat, és azt kérdeztem tőle, szerinted mit csináljak? Annyira megtetszett ez a kiskutya! Ő meg egyből rávágta, hogy akkor hozd el, én már most imádom! Hát így történt. Ennél jobb tanácsot még sosem kaptam, életem legjobb döntése volt” - emlékezett vissza a sportolónő.

 

Harry világjáró útjaira is gazdájával tart, ahol Williams speciális hátizsákjából fedezi fel a környéket. Egyik kedvenc helyük Párizs, bár a kiskutya nem biztos, hogy tisztában vele, a történelem kivételes pillanataiba nyerhet betekintést... Neki csak az a számít, hogy gazdijával együtt lehessen. A teniszre persze egykedvűen legyint, sokkal jobban szereti a csipogós plüssökkel megvívni küzdelmeit.

 

 

16 évesen is fitt és egészséges Venus Williams kedvence
16 évesen is fitt és egészséges Venus Williams kedvence
Fotó: Purina Pro Plan

 

 

Hála gazdija gondoskodásának, a sportos kiskutya 16 évesen is elképesztően jó formában van. Williams reményei szerint példájuk sokakat inspirált majd arra, hogy még jobban odafigyeljenek saját és kedvencük egészségére.

 

„Azt hiszem, mindnyájan eléggé elfoglaltak vagyunk manapság, az időhiány miatt pedig valóban kihívás, hogy elegendő testmozgást biztosítsunk kutyusainknak. De ez tényleg nagyon jót tesz nekik, és persze azáltal, hogy egymás társaságában töltjük el a szabadidőnket, a kapcsolatunk is erősebbé válik. Ezt semmivel sem lehet összehasonlítani.

 

Ezzel mi is egyet tudunk érteni, ugye kedves Gazdik?

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Purina Pro Plan

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét 6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét
A kutyák rengeteg örömmel ajándékoznak meg minket, feltétel nélküli szeretetük mellett arra is mindig emlékeztetnek, hogy a boldogság olykor a legapróbb dolgokban rejlik. Mi tehetünk mi annak érdekében, hogy ők is kiegyensúlyozottak, vidámak legyenek?

Segítség! Kakit eszik a kutyám! Segítség! Kakit eszik a kutyám!
Undort vagy meglepetést válhat ki a gazdiból, amikor észreveszi, hogy kedvence ürüléket fogyaszt. Lássuk a lehetséges okokat és megoldási tippeket!

Edzés kutyával - 10 tipp, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a testmozgás Edzés kutyával - 10 tipp, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a testmozgás
A rendszeres testmozgás fontos része a kutya életének: hozzájárul fizikai egészségéhez, elősegíti, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyen. Ha pedig kutyánkkal együtt végezzük, kapcsolatunk is erősebbé válik. Milyen szempontokra figyeljünk, ha belevágunk a közös edzésbe?

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Brimo partysátor EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Letöltendőt kér az ügyészség a kutyái hangszálát elvágó karcagi szaporítóra Hírek - Címlapon
Letöltendőt kér az ügyészség a kutyái hangszálát elvágó karcagi szaporítóra
Petőfi Sándor kutyája néhány éve még BKV-zni is megtanult Hírek - Címlapon
Petőfi Sándor kutyája néhány éve még BKV-zni is megtanult