A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ötszáznál is több kutyának sikerült menedéket biztosítani a télen

2015. március 04., 08:00


Szerző: kiberov


Kategória: Állatvédelem
Ötszáznál is több kutyának sikerült menedéket biztosítani a hideg időben a Kutya-hideg kampány jóvoltából.A Vigyél Haza Alapítvány és a Hangya Közösség által a menhelyi kutyák megsegítésére tavaly októberben indított Kutya-hideg kampányban 532 kutyának sikerült menedékről gondoskodni - közölték a szervezetek.

    Ezen a télen 25 menhely és állatvédő szervezet kért segítséget a gondozásukban lévő több ezer kutya biztonságos elhelyezése érdekében, hogy még a kemény hideg beállta előtt kutyaházak biztosításával óvhassák meg az otthontalan állatokat.
    Az elmúlt hónapok munkáját 320 önkéntes segítette a gyűjtés szervezésével,kutyaházak készítésével, szállításával és azok felújításával. A novemberi, jótékonysági koncerten 300 támogató vett részt, és az egész kampányban összesen 3,5 millió forintnyi pénzadomány folyt be a szervezőkhöz. Ezen felül 260 kutyaházhoz biztosítottak anyagot, 60 kutyaházat adományoztak közvetlenül a felhívásra, 15 vállalkozás segítette a munkát, és 90-en ajánlottak fel meleg holmikat, gyógyszereket, valamint egyéb használható tárgyakat.
    Az akció ugyan lezárult, de a továbbiakban is várják a felajánlásokat a menhelyeken élő állatok javára, amelyek az akció oldalán folyamatosan elérhetők.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: MTI

Témába vág

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Hanyatt dobta magát a kóbor kutya, amikor meglátta a hátán fekvő sérültet az utcán Hanyatt dobta magát a kóbor kutya, amikor meglátta a hátán fekvő sérültet az utcán
A bundás óriás egyből mosolyt csalt az emberek arcára, amikor statisztának állt a mentősök gyakorlati napján.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője? Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője?
Különleges új szolgáltatást jelentett be a Netfone Telecom: új márkájuk segítségével az előfizetéseddel egy általad választott állatvédő szervezetet támogathatsz!

Két tonna tápot kaptak az árva állatok Két tonna tápot kaptak az árva állatok
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány első, civil állatvédőket támogató kampányában 2 tonna tápadomány talált gazdára - közölte az alapítvány az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál JULIUS-K9 Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Lehetnek a kutyák is cukorbetegek? Hírek - Címlapon
Lehetnek a kutyák is cukorbetegek?
Így örülnek ők Hírek - Címlapon
Így örülnek ők