A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új kutyabarát CIB fiók a BEM Centerben: nemcsak bank, közösségi tér is

2024. July 17., 15:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Jó tudni!




Nemcsak bank, közösségi tér is lesz a CIB Bank BEM Centerben tegnap megnyílt, eddigi legnagyobb budapesti bankfiókja. Az új lokáció ezzel az anyabank, az Intesa Sanpaolo új arculati megközelítését követi, amely olyan térként tekint a bankfiókra, ahol a pénzügyek intézése mellett, beszélgetésekre, találkozásokra, akár munkára is lesz lehetősége a betérő ügyfeleknek. A bankfiókban két azonnali jóváírású befizető funkcióval ellátott ATM is helyet kapott.



Új bankfiókot nyitott július 15-én a CIB Bank Buda szívében, a BEM Centerben. Közel 700 négyzetméter alapterületével mostantól a CIB Bank legnagyobb fiókja Budapesten, amely friss arculati elemeivel, különleges, ügyfélbarát kialakításával, energiatakarékos működésével is felhívja magára a figyelmet.

 

 

Minkov András, Dr. Ákos Tamás, Palotási Csaba
Minkov András, Dr. Ákos Tamás, Palotási Csaba

 

 

Az új helyszín belsőépítészeti megoldásaiban alkalmazkodik az anyavállalat, az Intesa Sanpaolo új fiókarculati megközelítéséhez, amelynek értelmében – a banki ügyek intézése mellett – lehetőséget adnak az ügyfeleknek a beszélgetésre, találkozásra, vagy akár a munkára is, ezért az egyfajta közösségi térként is funkcionál.  A pénzügyek intézésének meggyorsítására a fiókban két azonnali jóváírású befizető funkcióval ellátott ATM-et is elhelyeztek, amely a nyitást követően azonnal az ügyfelek rendelkezésére áll.

 

 

Dr. Ákos Tamás, a CIB Bank lakossági vezérigazgató-helyettese az ünnepélyes megnyitón elmondta: „A fióknyitásunk azt üzeni: lendületben vagyunk és szeretnénk még közelebb kerülni az ügyfeleinkhez. A fiókra azért sem elsősorban az ügyintézés helyszíneként tekintünk, mert erre hatékony és kényelmesen használható digitális megoldásaink is vannak. Szeretnénk, hogy a személyes találkozás olyan alkalom legyen, ami sajátos értékkel bír, és betérni egy CIB fiókba különleges élmény legyen. A teret ezért úgy alakítottuk ki, hogy a szigorú banki miliőt némileg meghazudtolva, egy barátságos, fesztelen hangulatú találkozóhely is legyen. Reméljük, hogy ügyfeleinket hamarosan szívesen látott vendégként fogadhatjuk az új fiókirodánkban, a BEM Centerben.”

 

 

Új kutyabarát CIB fiók a BEM Centerben: nemcsak bank, közösségi tér is
Új kutyabarát CIB fiók a BEM Centerben: nemcsak bank, közösségi tér is 

 

 

Az anyabanki elvárásokkal összhangban, az új létesítményt az ESG szempontoknak megfelelően alakították ki, ami egyaránt tükröződik az építészeti megoldásokban és az energiafelhasználás hatékonyságában. Emellett a munkakörnyezet a korszerű munkavégzéssel szemben támasztott igényeknek is messzemenőkig megfelel. A helyszínválasztást támogató érvek között szerepelt, hogy az izgalmas és prémium minőségű belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, idén tavasszal átadott BEM Center a budai közlekedés egyik ütőerén helyezkedik el, elég parkolóhelyet és flexibilis parkolási rendszert kínál az ügyfeleknek, az éttermek és hotelek közelsége pedig lehetőséget biztosít előadások és egyéb rendezvények megszervezésére is. Az irodaház további különlegessége, hogy közvetlenül kapcsolódik a Kimpton Bem Budapest szállodához.

 

 


Az új bankfiók a többi CIB bankfiókhoz hasonlóan kutyabarát, így a közösségi térben az ügyfeleket négylábú kedvenceik társaságában is szívesen látják!


 

 

Új kutyabarát CIB fiók a BEM Centerben

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kezet emelt apró kutyájára a cseh felvezető a sárvári CACIB kiállításon – lépett a MEOESZ Kezet emelt apró kutyájára a cseh felvezető a sárvári CACIB kiállításon – lépett a MEOESZ
Minősíthetetlenül viselkedett apró testű kutyáival egy cseh kiállító Sárváron – a MEOESZ visszavonta az elnyert díjait és eltiltotta a további versenyzéstől.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Újra megszervezte különleges jótékonysági akcióját a minősített RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Kutyajó szállásajánló Kutyajó szállásajánló
Egy kutyás számára csak kedvence társaságában lehet igazán jó a pihenés. Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk kedvencünket, nem kivétel ez alól egy jó kirándulás, utazás sem!

Árva állatoknak segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Árva állatoknak segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Különleges jótékonysági akciót szervez a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatkínzás miatt vádat emeltek egy kutyákat tartó gyöngyösi nő ellen Hírek - Címlapon
Állatkínzás miatt vádat emeltek egy kutyákat tartó gyöngyösi nő ellen
Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Hírek - Címlapon
Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben