A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Vége a nyárnak - így változik a kutyás strand nyitvatartása Fonyódon

2017. szeptember 07., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Vége a strandszezonnak, ám a kora őszi időben kutyáink még bőven élvezhetik a pancsolást! Nekünk már nem biztos, hogy jól esne egy mártózás a Balatonban, ám a vízimádó ebeink nem fognak lemondani egy jó játékról a vízben, csak mert nincs 35 fokos nyári hőség.



Jó hír, hogy a Balaton első kutyás fürdőhelyén a szezonon kívül is látogatható. A strand ősztől nem lesz nyitvatartáshoz kötve, bármikor használható lesz, az idén bevezetett belépődíjjal sem kell számolnunk. Igaz, hogy így néhány kényelmi szolgáltatásról le kell mondanunk mint a büfé és a mosdó.

 

Fonyódi Kutyás Fürdőhely
Fotó: facebook.com/kutyasstrand/

 

Az őszi kirándulások alatt tehát nyugodtan tervezhetünk a Fonyódi Kutyás Fürdőhellyel! A kutyusok ősszel sem fognak megriadni a mártózástól - hasznos lehet azonban extra törölközővel készülnünk, hiszen most már nem szárad olyan hamar a kutyabunda.

 

***

 

Amennyiben a szeptember 9-re tervezett MOL Balaton-átevezés meg lesz tartva, úgy azon a napon, a rendezvény ideje alatt a Kutyás Fürdőhely zárva lesz!

 

 

 

 


FRISSÍTVE:
Elmarad a MOL Balaton-átevezés, így a Kutyabarát Fürdőhely szeptember 9-én is várja a kutyusokat és gazdikat!


 

 

 

Témába vág

Magaspart, Siófok és a Balaton – kutyával! Magaspart, Siófok és a Balaton – kutyával!
A déli oldal rendkívül sokszínű, ha jobban utánanézünk a lehetőségeinek, rengeteg kisebb-nagyobb kiruccanásra nyílik mód. Siófok és környéke több napos kikapcsolódásra alkalmas, mondunk néhány tippet, ha itt barangolnátok a kutyákkal.

Somogyország lankáin, kutyabarát helyeken Somogyország lankáin, kutyabarát helyeken
Voltatok már a Balaton közelében nyaralni úgy, hogy érzitek, milyen közel van a balatoni nyüzsgés, mégis egy csendesebb faluban szálltok meg és fedezitek fel a környéket? A Kőröshegy pont ilyen hely, ami kellően közel van a Balatonhoz és a part menti városokhoz, mégis el lehet vonulni és kirándulni a dombok között, ha éppen ahhoz van kedvünk.

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton
Januárban a Tagyon Birtok szervezésében hívtak minket kutyás kirándulásra, ami inkább egy közösségi kutyás esemény volt, mint izzasztó séta. A fogadtatás, az ottani kutyások, a hangulat mind marasztaló volt, sajnos mégsem tudtunk kettő napnál többet eltölteni a birtokon. Olvassátok el beszámolónkat a kétnapos balatoni látogatásról!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mancs a mozikban! Hírek - Címlapon
Mancs a mozikban!
Vakvezető ABC, amit tudni érdemes – S, mint simogatás Hírek - Címlapon
Vakvezető ABC, amit tudni érdemes – S, mint simogatás