A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

2000 mérföld az új otthonért - 11 mentett kutyával!

2015. augusztus 12., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Egy új élet reménye - ezért kerekedett fel Steve 11 kutyájával a hosszú útra. Nem volt mása, csak egy bicikli és egy bevásárlókocsi. Egy megható történet a kitartásról, és az emberek összefogásáról!Steve 2001 óta él az utcán. Nem volt otthona, ez mégsem akadályozta meg abban, hogy emberséges maradjon: minden kóbor kutyán segített, akivel összesodorta az élet. Ez az elmúlt 14 év alatt több, mint 50 kutyát jelent! Nagyon sok kutyának segített szerető gazdit és otthont is találni.

 

Steve és kutyái
Steve és kutyái

 

A változás néha szükséges: Steve úgy érezte, elég volt Kaliforniából, ideje változtatni az életén! Így kezdődött a hosszú utazás Indianapolisba: egyetlen biciklivel, egy bevásárlókocsival és a 11 mentett kutyájával kelt útra. Sokan próbálták győzködni még útközben is, hogy adja fel kutyáit, váljon meg tőlük - ez azonban eszébe sem jutott, egyértelmű volt, hogy kutyáitól nem fog búcsút venni!

 

Útja során a sors összesodorta Alicia Erdingtonnal, a West Memphis Állatotthon munkatársával. Alicia hozta nyilvánosságra Steve és kutyáinak történetét remélve, ezzel tud segíteni nekik új otthonra lelni. Közben Alicia édesapja, Mickey létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, melyből annyi összeg be is folyt, hogy ki tudtak bérelni egy szállodai szobát Steve és kutyái részére. Egy önkéntes vitt neki minőségi állateledelt. Még kutyamasszázst is kaptak a kutyusok tőle! Az adományok közben egyre csak gyűltek, így még egy éjszakát maradhattak a szálláson. Hosszú idő óta ez volt az első olyan hely, ahol nyugodtan és kényelmesen hajthatták álomra fejüket. A West Memphis Állatotthon ellátta a nem mindennapi családot minőségi kutyaeledellel és hámokkal.

 

Végre a kényelmes hotelben a kutyákkal
Végre a kényelmes hotelben a kutyákkal

 

A kutyás család úton Indianapolis felé
A kutyás család úton Indianapolis felé

 

Útján újabb segítség érkezett: a Tennessee-ben élő Kelley Seaton felajánlotta Stevenek, hogy a fennmaradó úton elfuvarozza őket a célig. Időközben az adománygyűjtő oldalon (GoFoundMe) már 25.000 dollár gyűlt össze számukra! Egy önzetlen adományozó pedig felajánlott egy lakókocsit, ami hosszú idő óta az első igazi otthona lett nem csak Stevenek, de az otthon nélküli (ám szerető gazdás) kutyáknak is!

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

 

 

Forrás: 3milliondogs.com

Témába vág

Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére
Kutyás kirándulás, romantikus séták, pihenés kedvenceddel egy kutyabarát szálláshelyen, vagy épp egy vacsora egy kutyabarát vendéglátóhelyen? Hoztunk néhány szuper ötletet a pünkösdi hosszú hétvégére!

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kurkuma - nem csak "nagyiknak" Hírek - Címlapon
Kurkuma - nem csak "nagyiknak"
Kővágóörs: nincs kutyabarát strand! Hírek - Címlapon
Kővágóörs: nincs kutyabarát strand!