A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

3 szuperaranyos kutyás film, amely a te szívedbe is biztosan belopja magát!

2021. február 20., 08:00


Szerző: Nagy Zsófia


Kategória: Könnyű




Ki ne vágyna egy kis kikapcsolódásra, egy nagy pohár kakaó és egy hatalmas pokróc vagy akár egy tál popcorn és más mozis hangulatot keltő finomság kíséretében?



 

Összegyűjtöttünk három emberszívet melengető, de emellett izgalmasnak is bizonyuló kutyás filmet mely nem csak számunkra és gyermekeink számára lehet kellemes program, hanem kiskedvencünknek is kecsegtető időtöltést jelenthet főleg, ha a gazdi a film nézése közben az ő simogatását sem hagyja figyelmen kívül.

 

 

Marley meg én

Labrador retrievered van, vagy esetleg Golden retrievered? - Ha a válasz igen, biztosan tetszeni fog, de természetesen a nemleges válasz sem jelenti azt, hogy a film ne lophatná a szívedbe magát.

A történet során megismerkedhetünk Johnnal és feleségével Jenniferrel és persze Marley-val, akit John barátjának a tanácsára fogadnak örökbe, mert a fiatal férfi még nem érzi késznek magát az apaság kihívásaira. A történések pedig innentől fogva felpörögnek, s a kis drágaságból egy valódi szófogadatlan kutya válik, akit mindenhol a zűr követ. Az idő múlásával gyermekek is érkeznek a családba, akik miatt Marley gazdái megkérdőjelezik, hogy a világ legrosszabb kutyájának valóban van-e helye az ő családjukban. Végül nincs szívük megszabadulni a kis rosszaságtól. A film végére tartogatott meglepetéseket pedig, kedves olvasóink, a ti képzelőerőtökre bízzuk.

 

 

Marley meg én
Marley meg én
Fotó: port.hu

 

 

 

Belle és Sébastian

Ha egy rendkívül megható filmre vágysz, a legjobb helyen jársz!

 A II. világháború idején, a francia Alpokban a csodálatos égbe érő hegyekkel tarkított környezetben játszódik. Havas vidéken kergetőző zergékkel teli tájon megismerkedhetünk egy nyugodt elszeparált házacskában élő fiúval, aki rettentően unalmasnak tartja életét. Egy napon Sébastien találkozik egy hatalmas fehér kutyával, aki sokak számára először veszélyesnek és ijesztőnek tűnhet, de a kisfiú meglátja a nagy „szörnyetegben” a jót és rettentően nagy bátorságának, valamint kitartásának köszönhetően az óriási kutyus Sébastien mellé szegődik. Elkezdődik a közös kihívásokkal teli életük, melyen a háborús körülmények, a német megszállás is csak nehezít. A történet során még fontos szerepet játszanak a kisfiú családtagjai és egyéb szereplők is például: egy megbocsájtásra vágyó német hadnagy, vagy egy rendkívül kalandos életre vágyó fiatal hölgy. De vajon elég erős lesz a két főszereplőnk barátsága, hogy túlélje a világháború által okozott zűrzavart, és megpróbáltatások sorozatát?

A filmnek több része is készült, így, ha sikerült a két rendkívül aranyos szereplőnek belopnia a szívedbe magát, akkor az alábbi címeken megtalálod a történet folytatását:

  • Belle és Sébastien 2 – A kaland folytatódik
  • Belle és Sébastien 3 – Mindörökké barátok

 

Belle és Sebastien
Belle és Sebastien
Fotó: lwlies.com

 

 

 

Egy kutya négy élete

Ha egy kis könnyed, de mégis szívet melengető filmre vágysz gyermekeid társaságában akkor ez lesz a telitalálat az esti program kiegészítéseként. Zsebkendőket elő, valószínűleg szükség lesz rá!

A film súlyos kérdéssel indít.  Mi lehet az élet értelme, és hogy okkal vagyunk- e itt? A kérdésfeltevés után egy kiskutyával ismerkedhetünk meg. Élete sajnos gyorsan véget ér, majd újjászületések sorozata következik, melyek közül Bailey bőrében felbukkanó kutyus és a kis gazdi között kialakuló barátság rettentően erőssé válik. Rengeteg közös programot csinálnak, miközben a gazdi, Ethan megismerkedik Hannah-val aki később a barátnője lesz. A főszereplő fiúból sikeres sportoló válik, ösztöndíjra vár, de váratlan események miatt más irányba terelődik az élete, s szakít szerelmével is. Az ismételt újjászületések során újabb és újabb kutyusok bőrébe bújva teljesen más életet folytat, s gazdijait szeretettel kiszolgálja és mosolyt csal az arcukra.

 

 

Egy kutya négy élete
Egy kutya négy élete
Fotó: port.hu

 

 

A 5. azaz a végső életében a kutyus visszajut Ethanhez, aki Cimbinek nevezi el. Cimbi rájön, hogy mit is kellene tennie, emiatt megkeresi Hannah-t, akivel Eathen végül össze is házasodik. A jólnevelt kutyusnak már csak egy célja van, hogy megmutassa gazdijának, hogy ki is ő valójában… Az elhivatott eb sikerrel jár, Ethan rájön Cimbi valódi kilétére, és Baley nyakörvét adja rá. A kutyus pedig megfejti az élet valódi értelmét.

Ha pedig titeket is magával ragadott a két jóbarát története, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a folytatásokat!:

  • Egy kutya négy útja
  • Egy kutya hazatér

 

 

 


Indexkép forrás: unsplash

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Problémás kutyából filmcsillag - így lett világhírű Pal, a skót juhászkutya Lassie szerepében Problémás kutyából filmcsillag - így lett világhírű Pal, a skót juhászkutya Lassie szerepében
Lassie kutyust mindenki szereti. De ki is volt valójában az eb, aki eljátszotta a filmvásznon?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Elválaszthatatlan barátok - OJ, a vak tacskó és Dozer, az ő vakvezető kutyája Hírek - Címlapon
Elválaszthatatlan barátok - OJ, a vak tacskó és Dozer, az ő vakvezető kutyája
Magyar pásztorkutyák mérik össze tudásukat az Ős-Dráva Látogatóközpontban Hírek - Címlapon
Magyar pásztorkutyák mérik össze tudásukat az Ős-Dráva Látogatóközpontban