A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

3 szuperaranyos kutyás film, amely a te szívedbe is biztosan belopja magát!

2021. február 20., 08:00


Szerző: Nagy Zsófia


Kategória: Könnyű
Ki ne vágyna egy kis kikapcsolódásra, egy nagy pohár kakaó és egy hatalmas pokróc vagy akár egy tál popcorn és más mozis hangulatot keltő finomság kíséretében? 

Összegyűjtöttünk három emberszívet melengető, de emellett izgalmasnak is bizonyuló kutyás filmet mely nem csak számunkra és gyermekeink számára lehet kellemes program, hanem kiskedvencünknek is kecsegtető időtöltést jelenthet főleg, ha a gazdi a film nézése közben az ő simogatását sem hagyja figyelmen kívül.

 

 

Marley meg én

Labrador retrievered van, vagy esetleg Golden retrievered? - Ha a válasz igen, biztosan tetszeni fog, de természetesen a nemleges válasz sem jelenti azt, hogy a film ne lophatná a szívedbe magát.

A történet során megismerkedhetünk Johnnal és feleségével Jenniferrel és persze Marley-val, akit John barátjának a tanácsára fogadnak örökbe, mert a fiatal férfi még nem érzi késznek magát az apaság kihívásaira. A történések pedig innentől fogva felpörögnek, s a kis drágaságból egy valódi szófogadatlan kutya válik, akit mindenhol a zűr követ. Az idő múlásával gyermekek is érkeznek a családba, akik miatt Marley gazdái megkérdőjelezik, hogy a világ legrosszabb kutyájának valóban van-e helye az ő családjukban. Végül nincs szívük megszabadulni a kis rosszaságtól. A film végére tartogatott meglepetéseket pedig, kedves olvasóink, a ti képzelőerőtökre bízzuk.

 

 

Marley meg én
Marley meg én
Fotó: port.hu

 

 

 

Belle és Sébastian

Ha egy rendkívül megható filmre vágysz, a legjobb helyen jársz!

 A II. világháború idején, a francia Alpokban a csodálatos égbe érő hegyekkel tarkított környezetben játszódik. Havas vidéken kergetőző zergékkel teli tájon megismerkedhetünk egy nyugodt elszeparált házacskában élő fiúval, aki rettentően unalmasnak tartja életét. Egy napon Sébastien találkozik egy hatalmas fehér kutyával, aki sokak számára először veszélyesnek és ijesztőnek tűnhet, de a kisfiú meglátja a nagy „szörnyetegben” a jót és rettentően nagy bátorságának, valamint kitartásának köszönhetően az óriási kutyus Sébastien mellé szegődik. Elkezdődik a közös kihívásokkal teli életük, melyen a háborús körülmények, a német megszállás is csak nehezít. A történet során még fontos szerepet játszanak a kisfiú családtagjai és egyéb szereplők is például: egy megbocsájtásra vágyó német hadnagy, vagy egy rendkívül kalandos életre vágyó fiatal hölgy. De vajon elég erős lesz a két főszereplőnk barátsága, hogy túlélje a világháború által okozott zűrzavart, és megpróbáltatások sorozatát?

A filmnek több része is készült, így, ha sikerült a két rendkívül aranyos szereplőnek belopnia a szívedbe magát, akkor az alábbi címeken megtalálod a történet folytatását:

  • Belle és Sébastien 2 – A kaland folytatódik
  • Belle és Sébastien 3 – Mindörökké barátok

 

Belle és Sebastien
Belle és Sebastien
Fotó: lwlies.com

 

 

 

Egy kutya négy élete

Ha egy kis könnyed, de mégis szívet melengető filmre vágysz gyermekeid társaságában akkor ez lesz a telitalálat az esti program kiegészítéseként. Zsebkendőket elő, valószínűleg szükség lesz rá!

A film súlyos kérdéssel indít.  Mi lehet az élet értelme, és hogy okkal vagyunk- e itt? A kérdésfeltevés után egy kiskutyával ismerkedhetünk meg. Élete sajnos gyorsan véget ér, majd újjászületések sorozata következik, melyek közül Bailey bőrében felbukkanó kutyus és a kis gazdi között kialakuló barátság rettentően erőssé válik. Rengeteg közös programot csinálnak, miközben a gazdi, Ethan megismerkedik Hannah-val aki később a barátnője lesz. A főszereplő fiúból sikeres sportoló válik, ösztöndíjra vár, de váratlan események miatt más irányba terelődik az élete, s szakít szerelmével is. Az ismételt újjászületések során újabb és újabb kutyusok bőrébe bújva teljesen más életet folytat, s gazdijait szeretettel kiszolgálja és mosolyt csal az arcukra.

 

 

Egy kutya négy élete
Egy kutya négy élete
Fotó: port.hu

 

 

A 5. azaz a végső életében a kutyus visszajut Ethanhez, aki Cimbinek nevezi el. Cimbi rájön, hogy mit is kellene tennie, emiatt megkeresi Hannah-t, akivel Eathen végül össze is házasodik. A jólnevelt kutyusnak már csak egy célja van, hogy megmutassa gazdijának, hogy ki is ő valójában… Az elhivatott eb sikerrel jár, Ethan rájön Cimbi valódi kilétére, és Baley nyakörvét adja rá. A kutyus pedig megfejti az élet valódi értelmét.

Ha pedig titeket is magával ragadott a két jóbarát története, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a folytatásokat!:

  • Egy kutya négy útja
  • Egy kutya hazatér

 

 

 


Indexkép forrás: unsplash

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton „Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe „A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe
Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.

„Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox „Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox
Sokak szerint a Vissza jövőbe filmek bundás kutyasztárjára hasonlít Blue, az új családtag.

Préda – Menhelyről örökbefogadott kutya lett a Ragadozó-filmek négylábú sztárja Préda – Menhelyről örökbefogadott kutya lett a Ragadozó-filmek négylábú sztárja
Mindenki szívébe belopta magát a dingószerű kutya, aki a főhősnő hűséges társa, védelmezője szerepében tűnik fel.

Kutyagyártó nagyhatalom vagyunk – A szaporítókról készült dokumentumfilm Kutyagyártó nagyhatalom vagyunk – A szaporítókról készült dokumentumfilm
Nehéz, de annál fontosabb témát boncolgat a Telex.hu csütörtök este bemutatott filmje.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Ebugatta MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kék és zöld bundájú kutyák rejtélye adta fel a leckét az orosz hatóságoknak Hírek - Címlapon
Kék és zöld bundájú kutyák rejtélye adta fel a leckét az orosz hatóságoknak
Életük végéig gondoskodna a lengyel állam a rendfenntartó erőknél szolgáló állatokról Hírek - Címlapon
Életük végéig gondoskodna a lengyel állam a rendfenntartó erőknél szolgáló állatokról