A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

30 napos kutyás kihívás - karácsonyi különkiadás

2018. december 16., 17:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Meglepetés! A 30 napos kutyás kihívás különkiadásában Petra segítségével egy izgalmas csináld magad - ajándékötletet tanulhattok meg - természetesen négylábú barátaink számára készül a karácsonyi ajándék!



Kitaláltad már, mit kap kedvenced karácsonyra? Trénerünkkel, Piros Petrával hoztunk egy szuper ajándékötletet, amit ráadásul saját kezűleg készíthetsz el számára! Egyet garantálunk: ez az ajándék nem csak hasznos segítséged lesz, ha kutyusodat fárasztani szeretnéd, de kedvenced egyenes imádni fogja!

 

Ez a Szimatszőnyeg!

Szuper játék, ami ínycsiklandó falatokat rejt magában. Kutyusodnak meg kell találnia az elrejtett falatokat, ehhez pedig az orrát kell használnia! Sok kutya nem is használja úgy az orrát, mint lehetne, a szimatszőnyeg azonban segít megtanulnia, hogy hasznosítsa még jobban a szimatát. Emellett szuper közös program, így játék közben a kettőtök közti kötelék is erősödik.

 

 

Így használd:

  • Először csak pár darab jutifalatot, vagy tápszemet dobj a szőnyegre, amit meg kell keresnie kutyádnak, így vezetve rá, mi is a feladat!
  • Ha ügyesen megkeresi a darabokat, növelheted az elrejtett falatok mennyiségét!

 

Jó tanácsok:

  • Ne hagyd egyedül kedvenced a feladattal: a lelkesebb kutyák akár neki is állhatnak szétbontani a szőnyeget, hogy így jussanak hozzá a jutalomfalatokhoz!
  • Figyelj rá, tanítsd türelmesen az új játékra!

 

 

 

 

 

 

 

És ha elkészültetek a Szimat Szőnyeggel, íme egy kis segítség a használatához: 

 

 

 

 

 

 


 

További cikkeink a 30 napos kutyás kihívásról:

 


 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

„Szeretnék otthonra találni...” Csak ennyit kért karácsonyra a beteg bulldog „Szeretnék otthonra találni...” Csak ennyit kért karácsonyra a beteg bulldog
Szívéből szólt a kívánság. Megható videó!

Karácsonyfadíszítés kutyussal – a kutyatréner tippjei Karácsonyfadíszítés kutyussal – a kutyatréner tippjei
Kutyás díszekkel ékítem az ágakat? Vagy együtt díszítem kutyatársammal szenteste a plafonig érő, gyantaillatú fát (jó, műfenyőt, ami mellett természetesen illatgyertya adja a gyerekkorunkból jól ismert finom illatot)? Bármelyikről is legyen szó, van néhány sarkalatos pont, amiknél előzetes átgondolás hiányában a díszítés minimum komédiába fulladhat vagy könnyen nem várt fordulatot vehet.

Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban
Az előző évekhez hasonlóan, idén is tápadományban részesülnek az állatvédelmi civil szervezetek - közölte Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos az MTI-vel.

Karácsonyi veszedelmek a kutyáink számára - Egy állatorvos tanácsai Karácsonyi veszedelmek a kutyáink számára - Egy állatorvos tanácsai
Milyen veszélyek leselkednek kedvenceinkre a karácsonyi készülődés és az ünnep ideje alatt? És ami még fontosabb: hogyan védhetjük ki ezeket a veszélyeket, és előzhetjük meg a baleseteket? Dr. Piller Pálma állatorvos osztja meg velünk tapasztalatait és tanácsait!

Kutyával kevésbé magányos az Y generáció Kutyával kevésbé magányos az Y generáció
A karácsony közeledtével sokakban felerősödik a magány érzése. Az Y generáció (azaz a 25-35 éves korosztály) szingli tagjai számára azonban általában kevésbé okoz gondot az egyedüllét, és pozitívabban tekintenek az életükre is, ha a mindennapjaikat egy kutyával osztják meg – derült ki az ELTE TTK munkatársai által végzett felmérésből, mely a Cofidis Kutyaszemmel program támogatásával valósult meg. A hitelintézet egy másik kutatása szerint Magyarországon tízből hét kutyás ünnepli valamilyen módon kedvencével a karácsonyt: a legtöbben az ünnepi ételek megosztásával kedveskednek, ajándékot pedig 29 százalékuk ad a négylábúnak.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart Irodakutya.com JULIUS-K9 AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hipoallergén kutyák - 6 kistestű fajta kutyaszőr-allergiásoknak Hírek - Címlapon
Hipoallergén kutyák - 6 kistestű fajta kutyaszőr-allergiásoknak
Töltsd az ünnepeket egy kutyabarát helyen! Hírek - Címlapon
Töltsd az ünnepeket egy kutyabarát helyen!