A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

300 kutya éhezik a paksi menhelyen

Segítség kell!


2016. július 21., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A menhely nagyon nehéz helyzetben van az iskolai nyári szünetek ideje alatt - innen kapták ugyanis az ott lakó kutyák az eleségük nagy részét. Bajban vannak, segítség kell!Mintegy 300 kutya éhezik hetek óta az egyik paksi menhelyen - írja a hirado.hu. A négylábúak az év nagy részében az iskolák,óvodák menzájáról kapnak élelmet. A nyári szünetben viszont szünetel az ellátás.

 

Bajban van a paksi menhely
Bajban van a paksi menhely
Fotó: hirado.hu

 

Az ebeknek naponta közel másfél mázsa tápra lenne szüksége, a menhelyet működtető alapítvány számára szeptemberig minden apró felajánlás nagy segítség lenne.

 

A másfél hektáros menhelyet működtető alapítvány támogatók híján lassan minden pénzéből kifogy, a nyári időszakban ugyanis mindössze hetente 2-3 felajánlás érkezik hozzájuk, ez pedig nem elég a kutyák életben tartásához, és legalább kétszer ennyi önkéntesre lenne szükség.

 

A menhelyről készült riportot a hirado.hu-n, ide kattintva láthatjátok.

 

A menhely elérhetőségei ide kattintva találhatók.

 

Forrás: hirado.hu
Indexkép forrás: hirado.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Öregecske kutyákat festenek le az idősek otthonában, hogy segítsenek nekik gazdira találni Öregecske kutyákat festenek le az idősek otthonában, hogy segítsenek nekik gazdira találni
Megható kezdeményezés a menhelyi kutyusokért!

Életében először alhatott ágyban a mentett kutya - egyszerűen imádnivaló! Életében először alhatott ágyban a mentett kutya - egyszerűen imádnivaló!
A boldogsághoz kevés is elég: csend, nyugalom és egy puha ágyikó egy biztonságos helyen.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Gazdikereső kutyákat is fogad a kanadai kutyabarát hotel Hírek - Címlapon
Gazdikereső kutyákat is fogad a kanadai kutyabarát hotel
Hűsítő finomságok tárháza Hírek - Címlapon
Hűsítő finomságok tárháza