A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

300 kutya éhezik a paksi menhelyen

Segítség kell!


2016. július 21., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A menhely nagyon nehéz helyzetben van az iskolai nyári szünetek ideje alatt - innen kapták ugyanis az ott lakó kutyák az eleségük nagy részét. Bajban vannak, segítség kell!



Mintegy 300 kutya éhezik hetek óta az egyik paksi menhelyen - írja a hirado.hu. A négylábúak az év nagy részében az iskolák,óvodák menzájáról kapnak élelmet. A nyári szünetben viszont szünetel az ellátás.

 

Bajban van a paksi menhely
Bajban van a paksi menhely
Fotó: hirado.hu

 

Az ebeknek naponta közel másfél mázsa tápra lenne szüksége, a menhelyet működtető alapítvány számára szeptemberig minden apró felajánlás nagy segítség lenne.

 

A másfél hektáros menhelyet működtető alapítvány támogatók híján lassan minden pénzéből kifogy, a nyári időszakban ugyanis mindössze hetente 2-3 felajánlás érkezik hozzájuk, ez pedig nem elég a kutyák életben tartásához, és legalább kétszer ennyi önkéntesre lenne szükség.

 

A menhelyről készült riportot a hirado.hu-n, ide kattintva láthatjátok.

 

A menhely elérhetőségei ide kattintva találhatók.

 

Forrás: hirado.hu
Indexkép forrás: hirado.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH EB OVO Közhasznú Egyesület Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Gazdikereső kutyákat is fogad a kanadai kutyabarát hotel Hírek - Címlapon
Gazdikereső kutyákat is fogad a kanadai kutyabarát hotel
Hűsítő finomságok tárháza Hírek - Címlapon
Hűsítő finomságok tárháza