A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

300 kutya éhezik a paksi menhelyen

Segítség kell!


2016. július 21., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A menhely nagyon nehéz helyzetben van az iskolai nyári szünetek ideje alatt - innen kapták ugyanis az ott lakó kutyák az eleségük nagy részét. Bajban vannak, segítség kell!



Mintegy 300 kutya éhezik hetek óta az egyik paksi menhelyen - írja a hirado.hu. A négylábúak az év nagy részében az iskolák,óvodák menzájáról kapnak élelmet. A nyári szünetben viszont szünetel az ellátás.

 

Bajban van a paksi menhely
Bajban van a paksi menhely
Fotó: hirado.hu

 

Az ebeknek naponta közel másfél mázsa tápra lenne szüksége, a menhelyet működtető alapítvány számára szeptemberig minden apró felajánlás nagy segítség lenne.

 

A másfél hektáros menhelyet működtető alapítvány támogatók híján lassan minden pénzéből kifogy, a nyári időszakban ugyanis mindössze hetente 2-3 felajánlás érkezik hozzájuk, ez pedig nem elég a kutyák életben tartásához, és legalább kétszer ennyi önkéntesre lenne szükség.

 

A menhelyről készült riportot a hirado.hu-n, ide kattintva láthatjátok.

 

A menhely elérhetőségei ide kattintva találhatók.

 

Forrás: hirado.hu
Indexkép forrás: hirado.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak
Nyolc rémült kutya fogadta a Halasi Állatotthon dolgozóit – a kutyákat valaki egyszerűen átdobta a kerítésen, így szabadult meg tőlük.

277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton 277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton
Az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek meghirdetett 500 millió forintos keretösszegű pályázaton 277 szervezet nyert el támogatást - közölte az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten.

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Ebugatta Hírstart MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bevetésen a chipleolvasós éttermek! Hírek - Címlapon
Bevetésen a chipleolvasós éttermek!
Mi fán terem a Treibball? Hírek - Címlapon
Mi fán terem a Treibball?