A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

900 kutyának nyújtott menedéket egy floridai luxushotel az Irma hurrikán napjaiban

2017. szeptember 15., 12:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Az Orlandoban található Hyatt Regency hotel több száz kutya előtt nyitotta meg kapuit a hétvégén. Gazdáikkal együtt ötcsillagos körülmények között várhatták a hurrikán elvonulását.



Az ötös erősségű Irma hurrikán szombaton érte el Floridát, egymillió embernek kellett elhagynia otthonát. Sokan más államokba repültek rokonaikhoz, míg mások az állam biztonságosabbnak minősített részein kerestek átmeneti szálláshelyet. Az Orlandoban található Hyatt Regency hotel pedig tárt karokkal fogadta azokat is, akik kedvencükkel együtt érkeztek a városba.

 

A luxusszálloda eddig is állatbarátnak vallotta magát, most azonban új értelmet adott a manapság egyre divatosabb fogalomnak: közel 900 kutyának és néhány cicának is biztonságos menedéket nyújtott a vihar tombolásának óráiban.

 

A kutyabarát Hyatt Regency Orlando hotel alkalmazottai is örültek a kutyáknak
A kutyabarát Hyatt Regency Orlando hotel alkalmazottai is örültek a kutyáknak
Fotó: Instagram/Calibiewer

 

A medencével, sport- és wellnessrészleggel is rendelkező, 32 emeletes létesítmény vendégszeretete pillanatok alatt elnyerte a két- és négylábú megszállók tetszését is. A hotel egy közös helyiséget is megnyitott a vendégek előtt, ahol a gyermekes családokat izgalmas játékok várták, míg a többiek biliárddal és mozifilmekkel foglalhatták el magukat kedvükre. A lazulni vágyok a medencében és wellness-szolgáltatások igénybevételével pihenhették ki az utazás fáradalmait és az elmúlt napokban felgyülemlett feszültséget.

 

A tágas lobbiban nagy volt a sürgés-forgás: gazdáikkal együtt ismerkedtek, barátkoztak a kutyusok ideiglenes lakótársaikkal. A süvítő szélvihar és a bezártság sem szegte kedvüket, önfeledten játszottak egymással, láthatóan élvezték a nem mindennapi helyzetet.

 

A Hyatt Regency Orlando hotel lobbija
A Hyatt Regency Orlando hotel lobbija
Fotó: booking.com

 

A kisállatokkal érkezők számára külön házirend van érvényben a luxushotelben, ám a helyzetre tekintettel kisebb módosításokat vezettek be szeptember második hétvégéjén:

 

„Nagy szeretettel köszöntöttük 4500 vendégünket és a közel 900 kutyát is. Létesítményünk alapvetően állatbarát, szobánként 150 dolláros takarítási díjat számolunk fel, de ezt az összeget – az adott körülmények között - harmadára csökkentettük le. A hotel közelében kijelölt kutyasétáltató helyek vannak, de a szélvihar és a hatalmas esőzés miatt a lobbi bejárata előtt, az előtetővel fedett részre tettük át ezeket a pontokat. Az elemek fenyegetése elől itt védelmet találtak a dolgukat elvégezni kívánó kutyusok." – nyilatkozta Katie Satava, marketing menedzser.

 

A retriever kölyök meghódította a floridai luxushotel vendégeinek szívét
A retriever kölyök meghódította a floridai luxushotel vendégeinek szívét
Fotó: orlandosentinel.com

 

Míg Texasban a Harvey hurrikán idején számos hotel bezárta kapuit a kedvencükkel érkezők előtt, a Hyatt Regency Orlando vezetősége és személyzete példaértékű hozzáállásával Amerika-szerte kivívta az állatbarátok és az együttérző emberek elismerését. A még üresen álló szobákat egy gombnyomással lefoglalták, és megnyitották azok előtt is, akik az utolsó pillanatban estek be a lobbyba.

 

Családja kíséretében a hotel 200 alkalmazottja is itt várta a vihar elvonulását. A kutyákkal járó kisebb felfordulásnak őket sem zavarta, hiszen a gazdik odafigyeltek a tisztaságra és a kellemes hangulat fenntartására. 

 

Hurricane Irma forces nearly 900 dogs to Orlando hotel

Evacuations from Hurricane Irma inspired the Hyatt Regency on International Drive to take in nearly 900 pet evacuees on Saturday.

Forrás: orlandosentinel.com, thedodo.com
Indexkép forrás: booking.com, instagram.com/calibiewer

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi? Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi?
Előfordult már, hogy belenéztél kedvenced szemébe, és úgy tűnt, mintha éppen legördülne egy könnycsepp a pofiján? Azt gondolhatnánk, hogy sír, ám a jelenség hátterében az érzelmeken túl másra kell gyanakodnunk.

Segítség! Vakarózik a kutyám! Segítség! Vakarózik a kutyám!
Az a fránya viszketés... Míg mi könnyedén bekenhetjük száraz bőrünket hidratálókrémmel, addig kutyáink esetében trükkösebb megoldásokhoz kell folyamodnunk. Ehhez kínálunk most néhány hasznos tippet!

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Praktiker Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
„Az ismerősöm kutyája mindenhol póráz nélkül sétál…” Jó, de hogyan? Hírek - Címlapon
„Az ismerősöm kutyája mindenhol póráz nélkül sétál…” Jó, de hogyan?
Drámai életmentés: 10 cane corso éhezett egy lakatlan ingatlanon Hírek - Címlapon
Drámai életmentés: 10 cane corso éhezett egy lakatlan ingatlanon