A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kezed - mancsokért

"Pacsi" az önkénteseknek!


2014. augusztus 21., 06:45


Szerző: sklara


Kategória: Állatvédelem
Kétkezi munkát kér a Szentgotthárdi Kutyamenhely. A civil szervezet osztrák segítséggel épít új kenneleket július 27-én, vasárnap. A nyersanyag megvan – már csak önkéntesek kellenek. 

 

A nagyszabású bővítésre azért van szükség, mert a városban működő, de az egész ország, sőt Burgenland egy részét is lefedő állatvédő munka több helyet igényel. Most több mint 30 kutyának ad otthon a telep – néhányat még haza is vitt az elnök, mert másutt nem tudta elhelyezni a védelemre szoruló négylábúakat. Cziráki Zoltán a kutyabarathelyek.hu kérdésére elmondta, hogy eddig mindössze 9 ember jelezte, hogy eljönnek segíteni a hónap utolsó vasárnapján. Hozzátette, hogy ennél jóval több erős önkéntesre van szükség, hiszen hiába van meg már az építőanyag az utolsó szögig, a kenneleket ebből még fel kell építeni.

 

A többi közt a Facebookon is megtalálható a szervezet – itt is arra hívták fel a figyelmet, hogy összefogásra van szükség. A csapat a tavalyi bővítés vidám pillanatainak fotóit is megosztotta oldalán, ezzel is motiválva az önkénteseket. (Elérhetőség ugyanitt!)

 

Az aktív csapatnál gyorsan cserélődnek a kutyák, gyorsan találnak új otthont számunkra. Ez nagyrészt az osztrák kapcsolatnak köszönhető, náluk igen sok örökbefogadás történik Ausztriából – hangsúlyozta Cziráki Zoltán. Azonban éppen a hatékonyságuk az, ami miatt folyamatosan fejlesztenek: a tapasztalatok szerint Szentgotthárdon érdemes!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet
Idén már tizedik alkalommal indul a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet, hogy segítsen hazatalálni azoknak az állatoknak, akik a szilveszteri tűzijátékoktól megrettenve menekültek el otthonukból. Nem tudnának azonban ilyen hatékonyan dolgozni az Ügyelet gerincét adó önkéntesek nélkül.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Irodakutya.com Praktiker Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Irigy kutya! Majd' megőrül a féltékenységtől Hírek - Címlapon
Irigy kutya! Majd' megőrül a féltékenységtől
Gumikutya és kutyagumi Hírek - Címlapon
Gumikutya és kutyagumi