A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő

2021. augusztus 30., 16:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Óriási számú tacskó-gazdit, és állatbarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó a hétvégén Gödöllőre.



 

 

Boldog, vidám és igazán örömteli volt A Nagy Találkozás - a járvány sorra közbeszólt a Hivatalos Tacskó Találkozó rendezvényeinek, ám a hosszú kihagyás után augusztus 29-én végre megrendezésre kerülhetett a várva-várt Tacsi Tali, immár 7. alkalommal.

 

Gödöllő festői szépségű parkja szó szerint megtelt tacsikkal és tacskó-rajongókkal. A legtöbb “földszintes” kutyus színes kendőt viselt büszkén - a legelső találkozón, a Tacskó Majálison így ünnepelte a csapat a tavaszt, most pedig a hosszú kényszerű otthonlét utáni viszontlátást. 

 

A VII. Hivatalos Tacskó Találkozót Paluska Péter, a rendezvény megálmodója és főszervezője nyitotta meg. Köszöntőt mondott Gödöllő polgármestere, Dr. Gémesi György is, aki kiemelte, hogy a Tacskó Találkozó immár a város egyik legkedveltebb és legnagyobb rendezvénye.

 

 

Rengeteg tacsist és kutyabarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó
Rengeteg tacsist és kutyabarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó

 

 

Olyan volt a hetedik találkozó ahogy elképzeltem! Létrejött a NAGY TALÁLKOZÁS! - értékelte kérdésünkre Paluska Péter a VII. Hivatalos Tacskó Találkozót - Érezhető volt, hogy az emberek nagyon várták a rendezvényt a hosszú kihagyás után! Minden évben úgy érzem: Ez volt a legjobb! Most is így van! De a visszajelzések alapján ez tényleg fantasztikus volt! Rengeteg dicséretet és gratulációt kapunk! Köszönöm a Tacsisoknak, hogy ennyire kedvesek és hogy ilyen sokan eljöttek!

 

Szerintünk most voltak a legtöbben, nehéz megsaccolni de 1000-1500-an biztos! Reggeltől a végéig teltház volt - részletezte Péter. - Nagyon jó érzés! A versenyek is sikeresek voltak,azokra is sokan jelentkeztek.

 

 

A versenyek nyerteseinek Paluska Péter és tacsija, Mazsi adta át a nyereményeket
A versenyek nyerteseinek Paluska Péter és tacsija, Mazsi adta át a nyereményeket. A nap háziasszonya Molnár Csilla volt.

 

 

A Találkozó nem telhetett el ugyanis idén sem izgalmas programok nélkül. Keresték a legjobb tacsis tetoválást, kiderült, melyik tacsi a leghosszabb, de még ügyességi versenyen is összemérhették tudásukat a tacsik.

 

Mindemellett izgalmas bemutatók és érdekes beszélgetések ismert tacsi-gazdikkal színesítették a napot: agility bemutatón csodálhattuk a kutyák és gazdik összhangját és ügyességét a GKSK, valamint a Smaragd SE jóvoltából. Dió és Döcög, a két mentett tacsi-keverék idén is megmutatta, milyen fantasztikus trükköket tudnak gazdijuk, Rita irányításával. 

A nap sztárvendégei Shaolin Liu Sándor gyorskorcsolyázó, Pintácsi Viki énekesnő és Szerednyey Béla színművész voltak, akikkel a Találkozó háziasszonya, Molnár Csilla beszélgetett a tacskókról, a gazdiságról.

 

A változatos programok mellett egész napos kirakodó vásár, állatorvosi tanácsadás, kutya-fizioterápia várta a gazdákat és kedvenceiket.

 

 

Dió és Döcög idén is bemutatták trükkjeiket
Dió és Döcög idén is bemutatták trükkjeiket

 

 

Természetesen idén sem maradhatott el a jótékonyság sem: idén is jelen volt a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentése. A rendezvény tombola sorsolásának teljes bevétele a Fajtamentést támogatta.

 

 

A találkozó főszereplői, a tacsik is nagyon élvezték a napot
A találkozó főszereplői, a tacsik is nagyon élvezték a napot

 

 

Paluska Péter azt is elárulta, hogy tervezik a tacskós közösség jövőjét: “Jövőre biztosan lesz nyolcadik találkozó, és évközben is rendezünk kisebb összejöveteleket! Terveink szerint a következő, VIII. Hivatalos Tacskó Találkozó minden eddigi TT-nél nagyobb lesz!”

 

Egyszóval továbbra sem maradunk tacsis programok nélkül! Addig is érdemes követni a Hivatalos Tacskó Találkozó oldalát itt, és csoportját itt!

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Brimo partysátor Beagle Club Online Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szeretlek - Nagyot dobban kutyád szíve, ha ezt hallja Tőled Hírek - Címlapon
Szeretlek - Nagyot dobban kutyád szíve, ha ezt hallja Tőled
A kutyák segíthetnek az emberi demencia kutatásában Hírek - Címlapon
A kutyák segíthetnek az emberi demencia kutatásában