A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A Rex Alapítvány is várja az 1%-okat!

2015. május 07., 17:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Állatvédelem
Senki ne feledkezzen meg az 1%-áról rendelkezni. Aki nem szeretne keresgélni itt a lehetőség, hogy támogassa a Rex Kutyaotthon Alapítványt!Ismerjétek meg Milli történetét, aki bebizonyítja, hogy igenis fontos a támogatás!

 

állatmentés
Milli baba
Forrás: Rex

Milli kutya nem a képzelet szülötte, hanem a mindennapi valóság áldozata. Testvéreivel egy gyártelepen látta meg a napvilágot, ahonnan az emberi kegyetlenség következtében súlyos sérülésekkel került a Rex Alapítványhoz. Bár a bűnös helyett ő került rács mögé, mégis szerencsésnek mondhatja magát, hiszen felgyógyulása után egy szerető család fogadta örökbe, ahol nyolc gyermek mellett "kilencedikként" új életet kezdhetett.

állatmentés
Milli újdonsült családjában
Forrás: Rex

A Rex Kutyaotthon Alapítvány 23 esztendeje fáradhatatlanul igyekszik fordítani a Millihez hasonló, kiszolgáltatott állatok sorsán, mert hiszenk abban, hogy minden állat megérdemel egy esélyt a boldogabb életre.

 

Állatvédelmi központjukban, az újpesti Rex Állatszigeten az elmúlt 11 évben csaknem 8000 kutya és macska kapott lehetőséget az újrakezdésre, valamint diákok generációival ismertetik meg a felelős állattartás alapjait táborok, rendezvények kereteiben.

 

Érdemes nyomon követni az alapítvány mindennapjait, hiszen nincs egyszerű dolguk!

 

Segítsetek, hogy ők is segíthessenek!

 

Rex Kutyaotthon Alapítvány

 

Adószámuk: 18015676-1-41

 

Ha szeretnétek legalább képek formájában részesei lenni a munkájuknak, itt megtaláljátok őket: www.facebook.com/rexalapitvany

Hivatalos honlapjuk a www.rex.hu oldal.

 

Forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány
Indexkép forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Ebugatta Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A tacskó, az utánkeresés és az óvodások Hírek - Címlapon
A tacskó, az utánkeresés és az óvodások
Eutanázia - elutasítva! Hírek - Címlapon
Eutanázia - elutasítva!