A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A Rex Alapítvány is várja az 1%-okat!

2015. május 07., 17:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Állatvédelem




Senki ne feledkezzen meg az 1%-áról rendelkezni. Aki nem szeretne keresgélni itt a lehetőség, hogy támogassa a Rex Kutyaotthon Alapítványt!



Ismerjétek meg Milli történetét, aki bebizonyítja, hogy igenis fontos a támogatás!

 

állatmentés
Milli baba
Forrás: Rex

Milli kutya nem a képzelet szülötte, hanem a mindennapi valóság áldozata. Testvéreivel egy gyártelepen látta meg a napvilágot, ahonnan az emberi kegyetlenség következtében súlyos sérülésekkel került a Rex Alapítványhoz. Bár a bűnös helyett ő került rács mögé, mégis szerencsésnek mondhatja magát, hiszen felgyógyulása után egy szerető család fogadta örökbe, ahol nyolc gyermek mellett "kilencedikként" új életet kezdhetett.

állatmentés
Milli újdonsült családjában
Forrás: Rex

A Rex Kutyaotthon Alapítvány 23 esztendeje fáradhatatlanul igyekszik fordítani a Millihez hasonló, kiszolgáltatott állatok sorsán, mert hiszenk abban, hogy minden állat megérdemel egy esélyt a boldogabb életre.

 

Állatvédelmi központjukban, az újpesti Rex Állatszigeten az elmúlt 11 évben csaknem 8000 kutya és macska kapott lehetőséget az újrakezdésre, valamint diákok generációival ismertetik meg a felelős állattartás alapjait táborok, rendezvények kereteiben.

 

Érdemes nyomon követni az alapítvány mindennapjait, hiszen nincs egyszerű dolguk!

 

Segítsetek, hogy ők is segíthessenek!

 

Rex Kutyaotthon Alapítvány

 

Adószámuk: 18015676-1-41

 

Ha szeretnétek legalább képek formájában részesei lenni a munkájuknak, itt megtaláljátok őket: www.facebook.com/rexalapitvany

Hivatalos honlapjuk a www.rex.hu oldal.

 

Forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány
Indexkép forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton 277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton
Az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek meghirdetett 500 millió forintos keretösszegű pályázaton 277 szervezet nyert el támogatást - közölte az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A tacskó, az utánkeresés és az óvodások Hírek - Címlapon
A tacskó, az utánkeresés és az óvodások
Eutanázia - elutasítva! Hírek - Címlapon
Eutanázia - elutasítva!