A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A Rex Alapítvány is várja az 1%-okat!

2015. május 07., 17:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Állatvédelem




Senki ne feledkezzen meg az 1%-áról rendelkezni. Aki nem szeretne keresgélni itt a lehetőség, hogy támogassa a Rex Kutyaotthon Alapítványt!



Ismerjétek meg Milli történetét, aki bebizonyítja, hogy igenis fontos a támogatás!

 

állatmentés
Milli baba
Forrás: Rex

Milli kutya nem a képzelet szülötte, hanem a mindennapi valóság áldozata. Testvéreivel egy gyártelepen látta meg a napvilágot, ahonnan az emberi kegyetlenség következtében súlyos sérülésekkel került a Rex Alapítványhoz. Bár a bűnös helyett ő került rács mögé, mégis szerencsésnek mondhatja magát, hiszen felgyógyulása után egy szerető család fogadta örökbe, ahol nyolc gyermek mellett "kilencedikként" új életet kezdhetett.

állatmentés
Milli újdonsült családjában
Forrás: Rex

A Rex Kutyaotthon Alapítvány 23 esztendeje fáradhatatlanul igyekszik fordítani a Millihez hasonló, kiszolgáltatott állatok sorsán, mert hiszenk abban, hogy minden állat megérdemel egy esélyt a boldogabb életre.

 

Állatvédelmi központjukban, az újpesti Rex Állatszigeten az elmúlt 11 évben csaknem 8000 kutya és macska kapott lehetőséget az újrakezdésre, valamint diákok generációival ismertetik meg a felelős állattartás alapjait táborok, rendezvények kereteiben.

 

Érdemes nyomon követni az alapítvány mindennapjait, hiszen nincs egyszerű dolguk!

 

Segítsetek, hogy ők is segíthessenek!

 

Rex Kutyaotthon Alapítvány

 

Adószámuk: 18015676-1-41

 

Ha szeretnétek legalább képek formájában részesei lenni a munkájuknak, itt megtaláljátok őket: www.facebook.com/rexalapitvany

Hivatalos honlapjuk a www.rex.hu oldal.

 

Forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány
Indexkép forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány

Témába vág

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban
Az előző évekhez hasonlóan, idén is tápadományban részesülnek az állatvédelmi civil szervezetek - közölte Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 AEGON Magyarország Zrt. MOL Nyrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A tacskó, az utánkeresés és az óvodások Hírek - Címlapon
A tacskó, az utánkeresés és az óvodások
Eutanázia - elutasítva! Hírek - Címlapon
Eutanázia - elutasítva!