A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára

Vírusként terjed a közösségi médiában Huxley, a golden retriever története, aki minden utast felvidít egy kedves öleléssel vagy egy kis bohóckodással a járaton.


2023. március 10., 11:45


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű




Hála a tündéri kutyusnak mindenkinek jobb kedvvel folytatódik a napja, aki összefut vele munkába vagy épp hazafelé menet a vonaton. Lássuk be! Minden járatra kellene egy ilyen csodás hangulat-felelős!



 

A gazdinak, Ursula Aitchisonnak két kutyusa is van. Hugo 9 éves, Huxley pedig 4. Az ebek anglia legbefolyásosabb petfluencerei, több mint 340.000 követőjük van az Instagramon, ahol Ursula rendszeresen megosztja kalandjaikat.

 

A legnézettebb videójuk, amelyen Huxley úgy szerez új barátokat, hogy gyengéden ráteszi a mancsát az emberek lábára, nézettsége meghaladta a 2,1 milliót. A négylábú simán odaül bárki mellé, legyen az fiatal vagy idős, elegánsan öltözött vagy sportos, hogy megsimogattassa magát és pacsikat osszon. És arra sem rest, hogy bohóckodással bírja nevetésre megfáradt útitársait.

 

 

 

 

 

Ursula gazdi elmondása szerint olyanra is volt már példa, amikor valaki elsírta magát örömében a kutyus barátságos közeledésére.

 

Posztjaival pont az a célja, hogy megmutassa a világnak mekkora öröm egy kisállattal megosztani az életünket. „Hugo és Huxley csak a pillanatnak élnek és minden helyzetből kihozzák a maximumot, legyen szó bármiről, akár mondjuk a közös sétákról. Reggeltől estig csak csóválnak, látszik, hogy mennyire élvezik az életet, amit élnek.” – Meséli a gazdi.

 

 

Minden pillanatot élveznek
Minden pillanatot kiélveznek
Forrás: Instagram

 

Számtalan példa igazolta már, hogy a kutyák különleges beleérző képességgel rendelkeznek. Sokuk nem csupán az imádott gazda érzéseit képes olvasni, hanem akár idegenekét is. És akad közöttük olyan is, - mind Huxley - aki önként vállalt küldetésének érzi, hogy felvidítsa a szomorú embereket.
Azt hiszem mind egyetértünk abban, hogy szívesen utaznánk a járaton, ahol ő a kalauz!
Erre utalnak a kommentek is:
@viking666ig kérdezte: „Melyik járat? Máris foglalom az éves bérletem és viszek jutifalatot is!”
@hannahg904 pedig így nyilatkozott: „Szükségem lenne az összes jövőbeni indulási dátumra és helyszínre!”
@newthoughtconceptz pedig azt írta: „Mindenkivel érezteti, hogy szeretve van. És mi emberek valójában csak erre vágyunk a nap végén.”
A sort pedig hosszan folytathatnánk.

 

Egy hosszú munkanap után azért Huxley is elfárad. Így hazafelé már inkább csak békésen pihen egy ülésen.

 

 

 

 

És hogy hogyan is indult a fiúk csodálatos karrierje?
Sztárrá válásuk akkor kezdődött, amikor Ursula gazdi rájött, hogy saját kutyái sokkal nyugodtabban viselkednek a kamera előtt, mint azok a négylábúak akikkel dolgoznia kellett.

 

 

Mindig bohóckodnak
Ösztönös tehetségek a kamera előtt
Forrás: Instagram

 


„Emberek és kutyák fotózásával foglalkozom. Amikor rájöttem, hogy a fiúk milyen tehetségesek, onnantól ők voltak a múzsáim és velük gyakoroltam.” – Mesélte a gazdi felidézve a kezdeteket.
Azóta a kutyusok igazán híresek lettek és több világmárka reklámkampányában is szerepet kaptak.

Forrás: https://www.mirror.co.uk/
Indexkép forrás: Instagram

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Gondoltad volna, hogy a kutyákat is érintheti a stresszevés? Gondoltad volna, hogy a kutyákat is érintheti a stresszevés?
Állandóan enne a kutya? Egy kutatás szerint kedvenceinknél sem ritka az érzelmi evés. Tudj meg többet a témáról!

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

5 hasznos tanács, ha segítőkutyás párossal találkozunk a sétán 5 hasznos tanács, ha segítőkutyás párossal találkozunk a sétán
Mit tegyünk, és mit ne tegyünk, amikor úgy hozza az élet, hogy a sétán összetalálkozunk egy segítőkutyával és gazdijával?

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy tényleg nagyon szeret a kutyád Ezekből a jelekből tudhatod, hogy tényleg nagyon szeret a kutyád
Jó érzés szeretni, és annak is nagyon tudunk örülni, ha viszontszeretnek minket. De miből tudhatjuk, hogy kutyánk is így érez irántunk?

Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón
Miss Ingrid, a fekete labrador csóválva vonult be a vörös szőnyegen gazdája mellett.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Ebugatta Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Menhelyről vagy tenyésztőtől válasszak kutyust? Hírek - Címlapon
Menhelyről vagy tenyésztőtől válasszak kutyust?
„Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox Hírek - Címlapon
„Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox